Jestem bardzo rozczarowana brakiem profesjonalizmu przez firmę i rekomendowanie koleżeńskich lokali, których właściciel jak między innymi firma ABP-AB OVO POLAND Łuczak Spółka komandytowa na starówce. Firma Lexnova najpierw deklaruje, że zarządza tymi nieruchomościami , pobiera opłatę za usługę pośrednictwa, po czym wycofuję się z wszystkiego i wchodzi właściciel lokali . Starszy Pan nie szanujący drugiego człowieka i dla którego liczy się tylko pieniądz i on sam , który oszukuję , zachowuję się niekulturalnie, straszy eksmisją bez powodu, nie zwraca kaucje. Nie polecam i każdemu odradzam....
Moje sugestie dla Lexnova Nieruchomości Margerita Wawryszuk:
być uczciwym w tym co się robi
Jerzy Łuczak ABP-AB OVO POLAND
02.09.2019 09:16
w odpowiedzi na opinię pod adresem Lexnova - pragnę podkreślić profesjonalizm tej firmy ,pracuję od kilku lat z Lexnova i nigdy nie zawiodłem się co do uzgodnionych zadań, nie jestem użytkownikiem mediów społecznościowych ,dlatego dziwię się,że można brać poważnie anonimy szkalujące przedsiębiorcę, -, pani ANNA LEWECKA Serwis Personalny- bo ona odpowiada za te niegodziwe wpisy,niech stanie do debaty na argumenty ,nie oszukańcze pomówienia ,ponieważ to ona wynajmowała niezgodnie z umową mieszkanie dla pracowników , powodując dodatkowe koszty dla innych wynajmujących,takie praktyki są niezgodne z prawem nie tylko nieetyczne !
Nie należy chować się za niby niewidocznym ekranem .
Jerzy Łuczak ABP AB OVO
Zostaw merytoryczną opinię o 1. LEXNOVA Margerita Wawryszuk 2. wspólnik spółki cywilnej LEXNOVA NIERUCHOMOŚCI