W Wrocław / Psie Pole Restauracja Stara Piekarnia Catering i Event Maciej Okwieciński szuka pracownika na stanowisko Kucharz. Wziąłeś udział w rekrutacji? Daj znać, jak wyglądał ten proces. Te informacje mogą okazać się cenną wskazówką dla mieszkańców regionu, którzy biorą pod uwagę pracę w przedsiębiorstwie.
Temat przedsiębiorstwa Restauracja Stara Piekarnia Catering i Event Maciej Okwieciński w miejscowości Szczecin jeszcze na wątku się nie zaczął, więc może macie jakieś aktualne info odnośnie zatrudnienia tam?
Nie polecam Lokal bardzo ciemny Sprawia wrażenie brudnego, Wrażenie to pogłębia lepiące się menu wykonane na „ceracie” Poszedłem do Starej Piekarni na koncert ale głośne rozmowy i śmiechy uczestniczek Wieczoru Panieńskiego zepsuły możliwość jego słuchania Właściciel musi się zdecydować czy organizuje biletowane koncerty czy gra „do kotleta”
Firma Restauracja Stara Piekarnia Catering i Event Maciej Okwieciński prowadziła rekrutację na poniższe stanowiska:
- Kucharz/kucharka, Wrocław - Sierpień 2024
Czy pracujesz w firmie Restauracja Stara Piekarnia Catering i Event Maciej Okwieciński lub pracowałeś/aś? Zostaw raport z rozmowy rekrutacyjnej i powiedz jak Ci się pracuje .