Z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że Krusel to jeden z najlepszych pracodawców, z jakimi miałam okazję współpracować. Od pierwszego dnia czuć, że firma naprawdę dba o swoich pracowników — nie tylko w kwestiach formalnych, ale przede wszystkim ludzkich. W Kruselu panuje serdeczna, wspierająca atmosfera, która sprawia, że do pracy przychodzi się z przyjemnością.
Szefowa jest niesamowicie otwarta, życzliwa i traktuje pracowników z ogromnym szacunkiem. Każdy głos jest słyszany, a zaangażowanie doceniane. Firma inwestuje w rozwój pracowników, daje realne możliwości nauki i awansu, a jednocześnie i przede wszystkim nie zapomina o równowadze między życiem zawodowym a prywatnym.
Doceniam też świetną organizację pracy, uczciwe warunki zatrudnienia i terminowe wynagrodzenie. Krusel to miejsce, gdzie można poczuć się częścią czegoś większego — firmy, która działa z pasją i z sercem. Zdecydowanie czuje się tu rodzinną atmosferę i co więcej tę atmosferę czują również osoby, które odwiedzają nas biznesowo - inwestorzy czy przedstawiciele producentów a także Klienci prywatni. To ogromny zaszczyt być częścią tej firmy.
Zdecydowanie polecam Krusel każdemu, kto szuka stabilnego, wartościowego i inspirującego miejsca pracy.