U tych ludzi nawet za miliony nie warto pracować!!!!Straszna firma zarządzana przez pantoflarza bez własnego zdania i jego żonę!!!! Czasu który tam zmarnowałem nie cofnę ale cieszę się, że to tylko rok i że odszedłem od nich bo sam tego chciałem!!!Co innego na papierze,co innego ugadane i wieczne pretensję.Na 7000 tysięcy trzeba pracować 220 godzin i zaliczyć ze 2 soboty bo inaczej to lipa a jak będziesz odbierał wypłatę to się na słuchasz że tak mało, najmniej ze wszystkich,na własne życzenie, trzeba było być w niedzielę 🤣🤣🤣 serio chory zakład w chooooy 🤮🤮🤮 Ukraińcy im sprzątają działkę, koszą trawę i każdy musi tam być na zawołanie,ja byłem nie wygodny bo mówiłem i myślałem inaczej... Strasznie zjebani ludzie tym kierują napychając sobie kabzę i nie szanując nikogo...Ja byłem okradany przez kilka miesięcy w tej firmie pracując na czarno,nawet kiedy miałem wypadek i rozwaliłem kolano nikt nie zaproponował mi umowy i miesiąc czasu siedziałem w domu bez pieniędzy bo państwo kaczkowscy mięli w (usunięte przez administratora) pracownika.Do pracy wróciłem z rozwaloną nogą ale to też było im nie na rękę bo kulałem i byłem wolniejszy.....Mam nadzieję, że to przeczytacie,a patrząc później w lustro zdacie sobie sprawę jakie (usunięte przez administratora) jesteście 🤣🤣🤣