Mecenas wykazał się dużym zasobem wiedzy w dziedzinie, którą reprezentuje. Nie prowadził mojej sprawy od początku, ale wyprowadził ją na tzw. „prostą” i już do końca prowadził z dużą starannością osiągając korzystne dla mnie rozstrzygnięcie. Jest niesamowicie sumiennym oraz rzetelnym prawnikiem, który nie tylko wspiera jako specjalista, ale również jako dobry człowiek. Co najważniejsze słucha klienta i nie obiecuje przysłowiowych "gruszek na wierzbie", dostarcza taki efekt jaki ustala na spotkaniu.
Mecenas prowadził moją sprawę jako prawnik z urzędu. Poświęcił mi wiele cennego czasu, wystosował dużą ilość niezbędnych pism procesowych, uczestniczył w rozprawach w Sądzie Okręgowym, a także w Sądzie Apelacyjnym.
Prawdomówny i godny zaufania, jeden z najlepszych z jakimi miałem styczność.
Czas jaki miałem styczność z Kancelarią mecenasa to około 2 lata, dzięki temu mogłem wyrobić sobie zdanie.
Oczywiście nie jest moim celem umniejszanie innym prawnikom, którzy zapewne również reprezentują swój zawód profesjonalnie. Jednak to właśnie jemu przyszło się zmierzyć z tak poważnym problemem prawnym, który od kilku lat nie pozwalał mi normalnie funkcjonować i poradził sobie z nim bardzo dobrze. Za co mu bardzo dziękuję.