Witam, czy w Fito-Med Żaneta Żak-Sołtysiak można liczyć na zatrudnienie? Poniżej już padło pytanie odnośnie tego czy firma potrzebuje aktualnie pracownika ale nikt nie odpowiedział na tamten wpis. Widzę, że więcej osób jest zainteresowanych tym tematem więc byłabym wdzięczna za jakieś informacje.
Droga Pani Żaneto,jestem bardzo szczęśliwa dzięki Pani.Trafiłam do Pani pod koniec czerwca tego roku z wielkim problemem jakim są wypadające włosy.Dziennie wypadało ich bardzo dużo a przy myciu najwięcej.Dzięki Pani zaleceniom/specjalne preparaty do wcierania,witaminy/ włosy po miesiącu przestały wypadać.Dzisiaj po 3-ch miesiącach włosy odrosły już o 2-4 cm,są gładkie,lśniące,grubsze,zmieniła się całkowicie jakość włosa,wyglądają na bardzo zdrowe.Jestem Pani bardzo wdzięczna za pomoc. Bardzo dziękuję i pozdrawiam.
Po przechorowaniu na Covid zaczęły wypadać mi w dużych ilościach włosy.Rozpoczęłam kuracje w lipcu u Pani Żanety Żak Trychologa: Mezoterapia,wcierki lotionem kwas hialuronowy i suplementacja.Po 2 miesiącach nastąpił progres.Włosów wypada mi już bardzo mało /w normie/.Nadal kontynuuję leczenie i będę stosować się do zaleceń.Polecam wszystkim borykajacym się z rzeczonym problemem aby podjęli skuteczne leczenie w Fito-Med u Pani Żanety.
Trafiłam do Pani Żanety zupełnie przypadkiem. Zauważyłam u siebie z dnia na dzień coraz większą utratę włosów- co było dla mnie ogromnym szokiem, bo zawsze miałam piękne i gęste włosy, a tu nagle zaczęły się robić coraz większe prześwity- nie do opanowania. Najpierw pomyślałam- dermatolog? Ale przeszukując internet trafiłam na lekarza Trychologa- od tego typu problemów. Poszukałam blisko siebie i tak trafiłam do P. Żanety. Okazało się, że włosy zaczęły okropnie wypadać po przebytym covidzie :( Na początku byłam sceptycznie nastawiona do całego leczenia, jednak z każdym myciem, włosów wypadających było coraz mniej. Trafiłam do Pani Żanety w czerwcu, a już na kontroli w lipcu było super, zahamowałam z pomocą Pani Żanety wypadanie włosów, jak i również dowiedziałam się, że już rosną nowe! :D Dziś (21.09) wcieram 3 buteleczkę liotonu, a włosów coraz więcej

Z pełną odpowiedzialnością za słowa polecam Panią Żanetę Żak jako doskonałego fachowca w zakresie trychologii. Jestem pacjentką Pani Żanety od 2 miesięcy i widzę ogromną poprawę, włosy nie tylko przestały mi wypadać, ale odrastają w szybkim tempie po zastosowanym leczeniu ( wcierka, mezoterapia oraz suplementacja). Serdecznie polecam usługi Pani Żanety.
Jestem pacjętką Pani Zanety ,zgłosiłam się z problemem wypadania włosów po operacji tarczycy ,po miesięcznej kuracji włosy przestały wypadać . Jestem bardzo zadowolona super podejście do pacjenta doskonała diagnoza . Wszystkim polecam ,którzy borykają się z takim problemem gabinet Fito - med . ANGELIKA
@Ula i dowiedziałaś się coś w międzyczasie?
Słyszał ktoś czy firma potrzebuje aktualnie pracownika? Zastanawiam się dlaczego nie ma tu zupełnie wpisów pracowników?
Głównie piszą klienci, a co na temat tego pracodawcy mógłby powiedzieć pracownik? Czy stawka godzinowa i rodzaj oferowanej umowy spełniają Wasze oczekiwania? Zachęcam do dyskusji i podzielenia się swoim doświadczeniem.
Udałam się z do Pani Żanety z problemem wypadania włosów , było to ok. 600 sztuk co dzień po umyciu , po 4 wizytach po myciu max 50 , jestem w pełni zadowolona . widać też nowe włoski . Serdecznie Polecam
Polecam, znaczna poprawa już po miesiącu.
Nie zgadzam się z negatywnymi opiniami. Pani Żaneta to osoba która naprawdę pomaga. Z radością patrzę na moje włosy, które rosną jak szalone, gdzie jeszcze 3 miesiące temu nie byłam w stanie związać włosów bo widać było łysine. Wcierka i dobrane przez Panią Ż. odpowiednie leczenie zdziałało cuda. Polecam każdemu kto zmaga się z nadmiernym wypadaniem włosów. Warto!
@Gość Super, cieszę się razem z Tobą. A powiedz, czy Fito-Med zatrudnia pracowników? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź.
Jakąś wiedze ma ale lekarz kiepski. Dobra bizneswoman ale nie polecam jako lekarza. Oferuje zakup leku sygnowanego swoim nazwiskiem który jest nic nie warty, a kosztuje krocie. Nie dajcie sie nabrac i nie kupujcie. 2 miesiace uzywania i zero efektów. NIE POLECAM
Beznadziejna
Jak duża jest rotacja pracowników w tej firmie?
Potwierdzam opinię o Pani Doktor i chociaż myślałam, że nie da się wyleczyć mojego schorzenia-łysienia plackowatego, to dzięki Niej znowu cieszę się bujną czupryną. Polecam najserdeczniej. Dziękuję , kochana Pani Doktor. Znów chce mi się żyć. Ewa P. :)
Firma ma dobrą opinię jako pracodawca. Podpowiedzcie czy potrzebują pracowników?
Pani dr Żaneta jest bardzo miłą osoba pełna ciepła i spokoju. Fachowiec w swojej dziedzinie jedyny w Częstochowie i okolicach. Pani Żaneta uratowała moje włosy , który wypadły w 2/3.bylam załamana bo dla kobiety włosy to bardzo ważny element urody. Polecam Fito Med z czystym sumieniem. Pani Żaneto tak trzymaj. Wdzięczna pacjentka Renata K
Co wiecie o firmie Fito-Med Żaneta Żak-Sołtysiak w mieście Częstochowa? Nadal oczekujemy na nowe wieści. Może pojawi się osoba aktualnie zatrudniona, która będzie chciała powiedzieć nam coś o zatrudnieniu u nich?