Towar dotarł 6-go dnia od zaksięgowania wpłaty,niezgodny z ofertą i zamówieniem,gorszy wizualnie i wymiarowo. Telefonicznie nic nie można załatwić,wymagano pisemnej reklamacji(nawet nie mejlowej) i po raz kolejny usiłowano mnie oszukać twierdząc,że wysyłka reklamacyjna ma być na koszt klienta. Po półtora tygodnia od przyjęcia reklamacji telefon,że zwrócą mi pieniądze-bez pisemnego rozwiązania reklamacji chociaż sami taka drogę wybrali.Ja żądałem towaru zgodnego z oferta i zamówieniem,nadal kusi następnych łosi bo jest w ofercie. Nikt nawet nie użył słowa "przepraszam",najwyraźniej to ich codzienne praktyki.NIE POLECAM.
Jerzy
02.02.2021 13:34
Panie Mirosławie, wszystko rozumie pan po swojemu, „paczkę wysłano 5 stycznia, klient otrzymał ją po 4 dniach” - po 4 dni od wysłania, a nie zakupu. Duże problemy z zrozumieniem czytanego tekstu.
Reklamacja uznana, więc o co chodzi?
Z strony pana Mirosława sam hejt i pomówienia.
Kupujący nawet nie ma odwagi podpisać się pod tym hejtem i wylewaniem pomyj, taka odwaga hejtera anonimowo obrażać innych.
Wg mnie sklep, jeśli posiada dane, powinien pana pozwać.
Klient
03.02.2021 09:00
Paczkę otrzymałem 11.01.Sprzedawca Jerzy faktycznie czegoś nie zrozumiał albo policzyć do 6 ma problem. Z czytaniem też nie tęgo-wcześniej pisałem,że wszystko co wobec sklepu twierdze potrafię udokumentować,rozumiem,że to nie celowe niezauważenia? Reklamacja uznana ale o sposobie jej rozwiązanie decyduje KLIENT a nie sprzedawca a klient żąda wymiany przedmiotu na zgodny z opisem. No i skąd Jerzy zna imię klienta jeśli sam jest tylko też klientem??? Żenada do kwadratu a nie sklep-OMIJAĆ Z DALEKA!!!
wsd
14.11.2019 11:10
Super pracodawca !
Alojka
21.10.2019 10:02
Zenada. Podsluch odbiera tylko z 2 metrow a na dodatek przesylka miala byc wyslana na inny adres zeby nie dostala sie w rece meza to wyslali wlasnie na adres domowy (mimo iz podalam inny)