Sama korzystałam z pomocy Adwokata Piotra Folcika, muszę powiedzieć, że wiedza i umiejętności Mecenasa jest na bardzo wysokim poziomie. Bardzo dogłębnie wchodzi w temat i naprawdę rzetelnie pochyla się nad sprawą. W moim przypadku na trzy prowadzone przez niego sprawy, w tym sprawa w kwestii rodzinnej jak i dwie sprawy dot. mojej działalności gospodarczej były wygrane. Z całą odpowiedzialnością za swoje słowa polecam tę kancelarię
Moje sugestie dla Kancelaria Adwokacka Adwokat Piotr Folcik:
nie mam żadnych sugestii, gdyż nawet tak czepliwa osoba jak ja nie miała się do czego przyczepić
Lubię atmosferę w Kancelaria Adwokacka Adwokat Piotr Folcik za:
To nie jest człowiek traktujący innych z góry, przeciwnie, jest bardzo otwarty, a sposób w jaki mówi jest taki, że nawet taki laik w kwestiach prawa jak ja, wszystko zrozumie. Sama atmosfera w kancelarii nie jest sztywna, a przyjazna, co przynajmniej w moim przypadku bardzo obniżyło stres związany z samym faktem spraw sądowych. Zaznaczę jeszcze tak dodatkowo, że pomimo tak sympatycznej atmosfery w Kancelarii to kultura osobista, poszanowanie człowieka są na bardzo wysokim poziomie.