Technobeton Sp. z o.o.

Lublin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 72 ocen.

Technobeton Sp. z o.o.
3 72 6 1

Opinie o Technobeton Sp. z o.o.

Monika

PaulusiaMadziusiaSystems ))) pracownikami roku 2018

Honorata

@obecna blondyna możesz napisać coś więcej? Widzę że Twoja opinia również nie jest zbyt pozytywna, może jednak znajdą się jakieś plusy? Mogłabyś szerzej opisać atmosferę panującą w firmie? Taki wpis wiele wniósłby dla osób poszukujących pracy w Technobetonie, warto dzielić się swoimi spostrzeżeniami.

Honorata

@etatowy mógłbyś napisać coś więcej i rozwinąć swoją wypowiedź? Co wpływało na kiepską atmosferę? Można tam liczyć na jakieś benefity pozapłacowe? Takie szczere opinie bardzo pomagają przyszłym pracownikom w podjęciu decyzji na temat zatrudnienia w tym miejscu.

Były Pracownik
@Honorata 26.06.2018 02:40

Benefity pozapłacowe? Hahahaha a to dobre, to nie w tej firmie.. Jeśli chodzi o atmosferę to książkę można by napisać o tym...jak ktoś się szanuje to omija to miejsce szerokim łukiem.

obecna blondyna
@Były Pracownik 28.06.2018 12:58

Dokładnie tak - feudalizm !!!

etatowy

Kiepska atmosfera w pracy i marne zarobki

Administrator

Opinie pracowników poruszające aspekty związane z pracą w Technobeton Sp. z o.o. to cenne wskazówki dla osób rozważających pracę w przedsiębiorstwie. Wiesz jak wygląda poziom wynagrodzenia w firmie? Dysponujesz informacjami na temat benefitów pozapłacowych? Napisz o tym!

upokorzona

Paulinas wygrałam HAAAAAAA Pozdrawiam :)))))))

Administrator

Posiadacie jakieś najnowsze informacje dotyczące TechnoBeton Sp. z o.o.? Dajcie znać, jak aktualnie wyglądają warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie. Czy pracownicy otrzymują jakieś pozapłacowe benefity?

Dariusz

Czy jest jakiś powód, że przestaliście pisać na forum?

Biurowa Marionetka

Złożyłam wypowiedzenie (ryzyko opłacało się ) , odeszłam , nie polecam . Pozdrawiam

szeregowy

Sz.P ds Produkcji , ds MEGAważnych , ds doradztwa rodzinnego , ds wywiadu ds Etyki i Wychowania - ----- Stężyca wciąż czeka na SENSOWNE podwyżki

Zainteresowany

Proszę o wiecej info bo widzę sam hejt, jestem sprzedawcą od 10 lat, szukam nowych wyzwań. Jaką kasa jak sprzedaje się materiał, jakie narzędzia, jaki region.

Pau

Jestem konkretna - wszystko widzę , wszystko wiem , wszystko słyszę

Tug

Jakieś konkrety może ktoś napisać? Bo to co czytam to mało tresciwe jest

jeden z pierwszych

jak tam w techno-improwizacji? dalej jeździ się Pandami ryzykując życie i zdrowie na ulicy między tirami w tych puszkach do jazdy do kościoła co najwyżej raz w tygodniu? zarabia się opowieści o miodzie i fortunie? o dochodach? 7 tysięcy? sprzedaje się po 3000 m stropu na miesiac? :D tak myślałem... hehe.

asystentka
@jeden z pierwszych 06.02.2017 15:36

Kierowniczka nadal rządzi :))))

Adolf

Złota reguła : Pobory =WYKONANA PRACA

pan gilotyna

W tej firmie nic się nie zmieni, ponieważ jest nieudolnie zarządzana przez jakieś rodzinne koneksje niejasne układy. Szkoda marnować czas. Plotki, pomówienia stają się normalną linią obrony własnej pracy przy niejasnym systemie oceny pracowników, książki o tym piszą. Sprzedaż towaru na który najpierw trzeba budować popyt to też nie lada wyczyn na nasyconym rynku, zwłaszcza pełnym norm i deklaracji. Ot i cała tajemnica firmy ze ściany wschodniej co zawojuje Polskę centralną ....może miodem, dżemem lub nalewką to tak a nie technologią, jakością i know how. I tak dziwne że to jeszcze działa.

uświadomiony

Wiecie zawsze uważałam, że nasze kierowniczki za nic nie robienie zarabiają zbyt dużo, dziś dotarło do mnie, że ich zarobki są normalne i to cała reszta jest wyzyskiwana i wykorzystywana, to nie one zarabiają za dużo, a po prostu cała reszta za mało. Prośba do zarządu o przejrzenie średnich płac w danym zawodzie i porównanie z listami płac.

zabawny
@uświadomiony 10.06.2016 16:41

80 % pracy wykonuje asystentka , pracuje od rana do świtu jak pszczółka , i naprawdę na nic nie mam czasu ale kierowniczka ma na wszystko czas na INTERNET , pogawędki , zalatwienie spraw prywatnych słuzbowym samochodem ,PLOTKI ,relaks i dłuższy obiad I nadal uwazasz że należy się podwyżka ok to w takim razie zadam pytanie ZA CO ???!!!! Niedługo kazda kierowniczka bedzie miała po dwie asystentki :))))

anonim

(usunięte przez administratora)

młoda

Moja Droga czy ty mi wierzysz czy nie to juz twój problem ale obiecuję Ci jak znajdę nową pracę to pomacham Ci rączką i powiem Papapapa Kochana , bo w odróznieniu od Ciebie jestem wykształcona, ambitna i szczera . Nie smuć się P.s. Jestes dobrą aktorką :)

anonim

(usunięte przez administratora)

młoda

O czym ty piszesz !? Pracuję w tej firmie kilka lat i do tej pory nie miałam ani normalnej podwyzki ani żadnego szkolenia bo niby kasy na to nie ma ale ,,święta spółka M&P,, jeżdzi slużbowymi samochodami do pracy.Kasa jest ale dla osób wybranych czyli dla tak zwanej ELITY

Loqu

Cześć jak wygląda tam praca na handlowca w Lublinie?

Nie ważne

Do ....... Nie życzę sobie żeby ktoś gadał na temat mojego życia prywatnego. Daj mi juz spokój raz i na zawsze. Rozumiesz???!!!!

MACIUŚ

OGÓLNIE TO BARDZO FAJNA FIRMA, PRZYJĘLI MNIE DO PRACY CHOĆ MAM GRUPĘ INWALIDZKĄ. DOSTAŁEM OD PIERWSZEGO DNIA PRACĘ NA GILOTYNIE DO WAFLI. GILOTYNA NOWA I OSTRA PIERWSZA KLASA...JUŻ DRUGIEGO DNIA PALUCHY MI ODRĄBAŁO, W LEWEJ RĘCE NA SZCZĘŚCIE TRZY TYLKO. DOBRZE ŻE PRAWEJ REKI NIE MAM BO BY BYŁO ŻLE...TEŻ BY MI OBCIEŁO. ZABRALI MNIE NA SZKOLENIE BHP ALE NIE WIELE TAM SIĘ DOWIEDZIAŁEM BO JESTEM NIEWIDOMY. NA PRZERWY NIE CHODZIŁEM BO JAK NA JEDNEJ NODZE...? KASY NIGDY NIE WIDZIAŁEM ...WIADOMO NIEWIDOMY NIE WIDZI HEHE ALE ONI ZA MNIE TAK. POZDRAWIAM. CO DO KIEROWCY DS TRANSPORTU WYMAGANY JEST ARABSKI I ZAMBIJSKI BO TAM NAJWIĘCEJ SPRZEDAWALIŚMY.

anonim

(usunięte przez administratora)

magda

hmmm a potrafisz plotkować i donosic ?

Mega inteligentna
@magda 15.01.2016 17:30

Nie przejmuj się , zostaniesz przeszkolona przez odpowiednie osoby

parys

dobreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))))))))))))))))

Proste

To zrób to ! i tak najlepsze twoje projekty zabierze Panienka z biura :)

asystentka

Szukam pracy jako asystentka Posiadam odpowiednie kwalifikacje : - szybko zdobywam strategiczne informacje ( np. kto z kim i dlaczego ) - perfekcyjna znajomość portalu www.pudelek.pl - monitoring współpracowników 24h/dobę ( oraz codzienne raportowanie ) -ukończony kurs ze sztuki parzenia kawy Ze swojej strony obiecuję że : -nigdy nie zajdę w ciąży a jak zajdę dnia następnego moja kierowniczka zostanie powiadomiona; - nie będę piękniejsza i nie będę lepiej ubrana od mojej kierowniczki - 100% lojalność oraz brak własnego zdania - poszanowanie hierarchii królewskiej -dbanie o odpoczynek i relaks kierowniczki

rozbawiony
@asystentka 11.01.2016 18:27

Hej :) Chcę ci pogratulować super wpisu :) Nie wiem czy komuś lepiej udałoby się przedstawić sytuacje panującą w biurze w tej w firmie :) Sama kwintesencja prawdy :)

CZY TO JEST WAŻNE
@rozbawiony 07.03.2016 22:29

Wreszcie ktoś odważył się napisać prawdę, dodam więcej że pracowałam i zdecydowanie nie polecam, przynajmniej ze dwie osoby z biura wyslałabym na przyspieszony kurs etyki i kultury osobistej. A zapomniałam dodać gorąco pozdrawiam ,,PSEUDO-KIEROWNICZKI,, :)))

masakra
@CZY TO JEST WAŻNE 09.03.2016 21:38

Szczęsciara bo ja niestety codziennie muszę słuchać plotki po kątach i ogładać te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ne i wiecznie niezadowolone miny Mam nadzieję ze wreszcie w swojej nowej pracy jestes szanowana i doceniana . Pamiętaj tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] płynie z prądem . Gorąco pozdrawiam

pracownik

Nendo o czym ty mówisz o jakich warunkach pracy ???!!! Zarabiam ponad 5 tyś netto + samochód służbowy + telefon ale atmosfera w pracy jest nieznośna , powoli rozglądam się za inną pracą

Adam

Świetną firma. Jak zarzadacie wynagrodzenia na piśmie to zakończy to wasz proces rekrutacji. Jak ktoś dba o pracownika to dba o jego zdrowie a nie wsadza go do pandy na 10 godzin na gabkowe siedzenie. Pierwszy sort.

klient

Jestem stałym klientem firmy. Bardzo dobrze mi się z nimi współpracuje. Mają wszystkie certyfikaty łącznie z ognioodpornością ITB, wiem bo do każdej inwestycji potrzebuję. Chyba konkurencja takie oszczerstwa wypisuje. Produkty firmy czy to stropy czy nadproża są najwyższej jakości. Widać to na każdej budowie.

kozikosborn

Witam wszystkich bardziej lub mniej doświadczonych. Powyższa firma to klapa totalna. Miałem okazję pracować w tej firmie, nie będę pisał czy warto czy nie warto pracować tam,bo każdy indywidualnie powinien odpowiedzieć sobie na pytanie. W ciągu nie spełnia 2tygodni pozyskał em odbiorców na ok 10tyśm2 stropu ale zabrakło ,niestety ze strony firmy, deklaracji PPOŻ a Kanciastoporty powiedział sprzedaj papier załatwi Strażak. Jak ktoś z Was chce pracować jako doradca Techniczno Handlowy tudzież Przedstawiciel Handlowy niech dokładnie czyta co wysyła się do jego klientów, bo można spalić się w przed biegach pozdrowienia Ja już nie robię interesów z tą częścią Polski

przedstawiciel tu i teraz

Na mazowieckim można wyciągnąć ok. 7-8 tyś na rękę / mc, z tego co wiem lubelskie i łódzkie nie gorzej. Praca nie jest najlżejsza, trzeba się nachodzić, ale kasa jest adekwatna do pracy. wypłaty na czas.

magnolia
@przedstawiciel tu i teraz 23.10.2015 15:49

w lubelskim ok 7 tyś + samochód służbowy

pracownik
@magnolia 04.08.2016 22:35

ooo sporo jak na lubelskie warunki w mojej obecnej firmie manager sprzedaży w zależności od miesiaca zarabia ok 5 tyś

obecna

Obecnie atmosfera bardzo się zmieniła, firma zaczęła inwestować w kadrę. Od jakiegoś czasu bardzo się rozwinęła. Dla mnie bardzo w porządku, młody zespół, pensje na bardzo przyzwoitym poziomie - mam na myśli stanowiska biurowe, bo na takim pracuję. Nowe osoby też są zadowolone z tego co rozmawiałam.Porównując z moimi wcześniejszymi pracami - to nie ma się czego czepić, mimo moich wcześniejszych obaw. Ktoś grubo przesadza z tymi hejtami.

nowy
@obecna 23.10.2015 14:13

A to bardzo ciekawe o czym piszesz... Wszyscy pracownicy są wysyłani na szkolenia czy tylko kierownicy? Jaką pensję nazywasz na przyzwoitym poziomie, minimalna czy lekko powyżej? A może w ogóle umowę śmieciową? Co mają ci powiedzieć nowe osoby jak budzisz postrach wokół wszystkich, mówią to co chcesz usłyszeć. Jeśli chcecie pracować w atmosferze strachu, niepewności, z kierowniczkami wiecznie obrażonymi na życie to zapraszam do współpracy.

obecna
@nowy 27.10.2015 11:36

nowy - po co ty tam pracujesz, jeśli jest tak źle jak opisujesz? ja tam jestem zadowolona, może masz wymagania wygórowane w stosunku do posiadanych umiejętności? ja na dzień dobry dostałam 2 tys i umowę od razu na czas określony, dla mnie to bardzo dobra pensja, inne firmy proponowały mi minimalną,

Zostaw opinię o Technobeton Sp. z o.o. - Lublin

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Technobeton Sp. z o.o.