Opinia po 4 miesiącach pracy.
Pracuję w tej firmie od czterech miesięcy i jak na ten moment mogę wystawić bardzo pozytywną opinię. Praca jest zorganizowana, trasy są odpowiednio planowane, kontakt z dyspozytorem raczej jest bezproblemowy. W razie jakiejkolwiek sytuacji na trasie można liczyć na pomoc. Często stałe punkty logistyczne.
Doceniam również normalne podejście do kierowców i dobrą atmosferę. Wiadomo, że praca kierowcy międzynarodowego nie zawsze jest łatwa, ale przy dobrej organizacji i odpowiednim podejściu można spokojnie pracować.
Po czterech miesiącach jestem zadowolona z podjętej decyzji i mogę polecić firmę innym kierowcom szukającym pracy w transporcie na terenie Szczecina i okolic.
Dzień dobry,
opinia jest bardzo ogólna i nie zawiera żadnych konkretnych informacji, które pozwalałyby się do niej odnieść.
Nie jesteśmy też w stanie powiązać jej z żadnym obecnym ani byłym pracownikiem. Prosimy o informację, czy był Pan związany z naszą firmą oraz o wskazanie jakichkolwiek szczegółów — w obecnej formie wpis jest nieweryfikowalny.
Pozdrawiamy, Lts
@zainteresowany
06.07.2023 22:30
Mógłby ktoś opowiedzieć o warunkach zatrudnienia, ile na umowie, ile do ręki, jakie trasy, czy warta uwagi oferta
Jeśli będziesz miał kontakt z właścicielem, to odradzam. Choleryk, jakich mało, zdarza Mu się zwyczajnie wrzeszczeć na ludzi. Dość powiedzieć, że rekrutacja na stanowisko kierowcy, to praktycznie jedna z gałęzi działalności firmy. Co kilka dni pojawia się oferta na olx. Poza tym lubi udowadniać ludziom swoją wyższość. Znam dwie osoby, które pracowały tam kilka lat temu. Umowa o pracę, na okres próbny wówczas proponował LTS, nieźle wynagrodzenie. Praca na liniach nocnych z BDF lub na miejscu, przerzuty między magazynami pewnej firmy. Atmosfera w firmie jest ogólnie nerwowa i ludzie jeśli mogą, to unikają kontaktu, oprócz pewnego "mechanika", który szuka haków na kierowców. Znam dwóch ludzi, którym wmówił szkody, które gołym okiem były nienaturalnie wyrządzone i rościł sobie za to, wmawiając brak kwalifikacji do pracy. Na drugi dzień było już zastępstwo, a rekrutacja trwa nadal. Wyciągnij wnioski.
Rysiu
09.06.2022 17:51
A dlaczego odradzasz kolego ?
Zostaw merytoryczną opinię o Firma LTS Transport Międzynarodowy i Spedycja Jarosław Lubarski