Dodam opinię nie jako klient a jako były kierowca firmy, która dostarczała części dla warsztatu Pana Mateusza. Jeździłem po trasie Radomsko-Pajęczno i dostarczałem części do różnych zakładów na tej trasie – nigdzie nie spotkałem takiego chama jakim jest Pan Mateusz. Facet dzwonił i darł ryja, że mam mu części przywieźć punkt 8:00 bez względu na to czy mam po drodze do niego 5 czy 15 miejsc, czy dostawa tychże części przybyła punktualnie do magazynu czy nie, czy magazynierzy zdążyli zrobić zamówienie na godzinę wyjazdu kuriera czy też nie. Mało tego Pan Mateusz miał podpisaną umowę że będzie płacił gotówką przy każdej dostawie – płacił faktycznie co którąś dostawę za poprzednie. Może nie wiedział że ten kurier, na którego drze ryja bierze na siebie odpowiedzialność finansową za to, że mu dostarcza części a w zamian nie otrzymuje gotówki – tym samym kurier nie miał obowiązku bez gotówki części mu zostawiać. Może gdyby to wiedział, to traktował by kurierów po ludzku. Swoja drogą to dziwne że o punktualność potrafił się upomnieć ale pieniędzy zgodnie z umową nie płacił.
Przez tego człowieka zrezygnowałem z tej pracy z szacunku do siebie