Partner XXI

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 117 ocen.

Opinie o Partner XXI

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Partner XXI

Natalia

@byly, rozumiem, że uczestnicząc w wątku od dawna masz taką wiedzę ale wchodzą tutaj też nowi ludzie, którzy chcą świeżych informacji dotyczących chociażby rodzajów umów proponowanych w Partner XXI. Stwierdzenie "żałosne warunki" raczej nic konkretnego nie oznacza.

Natalia

@czlowiek jestem moderatorem serwisu gowork.pl i moim zadaniem jest wprowadzać merytoryczny ton w dyskusji na forum. Więcej szczegółów na temat warunków zatrudnienia, konkretne przykłady - to one pozwalają ocenić realia pracy w danym miejscu pracy i pomagać w podejmowaniu decyzji zawodowych.

Byly
@Natalia 22.08.2017 17:14
@czlowiek jestem moderatorem serwisu gowork.pl i moim zadaniem jest wprowadzać merytoryczny ton w dyskusji na forum. Więcej szc...

O pracy w tej firmie juz wszystko zostalo napisane dziesiatki razy.Reasumujac:zalosna firma rowna sie zalosne warunki i tyle.

Tez byly
@Byly 25.09.2017 07:46
O pracy w tej firmie juz wszystko zostalo napisane dziesiatki razy.Reasumujac:zalosna firma rowna sie zalosne warunki i tyle....

Natalia,a co to jakas tajemnica?Nowi tez powinni sie dowiedziec co ich moze tam spotkac.

Natalia

@Czlowiek ciekawe czy taka stawka jest na początku pracy, czy przez cały czas jej trwania? Często pracodawcy na początku dają mniej, żeby sprawdzić pracownika, więc może tutaj jest podobnie. Ktoś może to potwierdzić?

czlowiek
@Natalia 12.08.2017 20:04
@Czlowiek ciekawe czy taka stawka jest na początku pracy, czy przez cały czas jej trwania? Często pracodawcy na początku dają m...

Moge to potwierdzic bo znajomy,ktory zarabia 1700zl,pracuje tam juz dobre piec lat i od mniej wiecej tylu lat zarabia tylko tyle i nie zanosi sie na to,ze bedzie zarabial wiecej.

czlowiek
@Natalia 12.08.2017 20:04
@Czlowiek ciekawe czy taka stawka jest na początku pracy, czy przez cały czas jej trwania? Często pracodawcy na początku dają m...

A tak na marginesie,to dlaczego o to zapytalas? Czym jest spowodowana Twoja obecnosc tutaj?

FunFact

Hihi coś mnie słuchy dochodzą, że starzy handlowcy chcą się ulatniać... Czy tak źle się dzieje?

Natalia

@czlowiek odpowiedzi na Twoje pytanie brak, czy ktoś wie coś aktualnie o stawkach godzinowych, np. na stanowisko pracownika magazynu?

Czlowiek
@Natalia 20.07.2017 14:18
@czlowiek odpowiedzi na Twoje pytanie brak, czy ktoś wie coś aktualnie o stawkach godzinowych, np. na stanowisko pracownika mag...

Czesc Natalia.Niedawno spotkalem znajomego,ktory tam pracuje(w magazynie)i powiedzial,ze caly czas zarabia 1700zl "na reke".Wnioski nasuwaja sie same.

wer

jako przedstawiciel handlowy może nie nie jest zle ale dużo też zalezy d ciebie ile jestes w stanie zrobic bo jest też tak, że ile wyrobisz targetu tyle dostaniesz premii, ale trzeba sie dobrze znac na technikach negocjajci i umiejetnie rozmawiac z klientami

czlowiek
@wer 19.10.2016 21:04
jako przedstawiciel handlowy może nie nie jest zle ale dużo też zalezy d ciebie ile jestes w stanie zrobic bo jest też tak, że...

Czesc.Jak wyglada sytuacja w piku w Bydgoszczy?Podniesli Wam stawke godzinowa do najnizszej 12,50 ?

?

gdzie można znaleźć ogłoszenie?

anonim

(usunięte przez administratora)

alfred

tak ja mam . SZukajo jelenia na rozładunki chętny?

W

Jedyne co mogę powiedzieć to... ACAPULCO SDRAIATI INSIEME SOTTO AL SOLE

Nick

Witam, Na stronie firmy widnieje oferta pracy na Reprezentanta Handlowego. Proszę o informację, czy zmieniło się coś, oczywiście na lepsze w tej firmie?

PL

Pracowalem w p21 kilka lat temu,w tej firmie,takie zachowania przelozonych,to niestety norma.Pracownicy nie reaguja i tu duzy znak zapytania dlaczego?bo kredyt,bo sytuacja na rynku pracy kiepska?boja sie zwolnienia?Pensja?doswiadczonemu pracownikowi proponuja wyplate jak w Biedronce zeby nie odchodzil i to razem z nadgodzinami,za ktore nie chca placic.Ta propozycja nie dotyczyla mnie ale sami przyznacie,ze byla poprostu niepowazna.Pracuje teraz w firmie,w ktorej na starcie zaproponowano mi 2000 zl "na reke" i to na okresie probnym.Po okresie probnym bylo to 2200 zl,a obecnie jest to 2600zl,zarobki rosna wraz ze wzrostem umiejetnosci tzn,ze zarzad inwestuje rowniez w ludzi,a nie tylko w swoj luksus.Dodam jeszcze,ze pracuje tam zaledwie rok i cztery miesiace.Za to zarzad p21 nie szanowal sumiennych i pracowitych ludzi bo kiedy odchodzili nie robili nic zeby ich zatrzymac.Proponuje obecnym pracownikom zorganizowac tygodniowy strajk i zazadac podwyzek.Wiecie,ze bez Was firma lezy i z czym sie wiaze tygodniowe opoznienie w zamowieniach?Zwolnia Was ?nawet jesli tak,to wyjdzie to Wam na dobre.Wasz los lezy w Waszych rekach.

kto to?

z ciekawości wszedłem na ten portal po wizycie w tej firmie, ponieważ spotkałem się z dość niemiłym zachowaniem w stosunku do jednej z pracownicy. powiem szczerze , że to co tutaj czytam mogłoby sie pokrywać z tym co się tam dzieje. Byłem świadkiem jak kobieta z biura obsługi - chyba Kierowniczka (siedziała na uboczu), blondynka w okularach, niewysoka darła sie na jedną z pracownic - nie wiem jakie stanowisko obejmuje to dziewczyna, ale została zmieszana z błotem! Czegoś takiego jeszcze nie przeżyłem, ta kobieta musi być jakąś furiatką, że nie krępowała się przy mnie - kliencie 'jechać' po pracowniku. Ta pani powinna odpowiadać za mobbing... czy szef nie wie o tym, że tak się dzieje? a może tak po prostu się traktuje tam pracowników. Nie zazdroszcze

jest jaki jest
@kto to? 30.05.2016 16:14
z ciekawości wszedłem na ten portal po wizycie w tej firmie, ponieważ spotkałem się z dość niemiłym zachowaniem w stosunku do j...

a czy nadal tak jest, że jak nie ma Pana "AW" to nie ma Pani "EJ" ? :-)

B

Krytyka boli.Moze warto byloby cos zmienic zeby opinia o Waszej firmie ulegla w koncu zmianie.

XXI

Przestańcie się już tak żalić. Z Wami "byłymi" czy bez was firma się cały czas rozwija, więc darujcie sobie.... Komuś się nie podoba to trudno, zawsze przecież można pracować gdzie indziej.

do konikova

Wpis konikova "smierdzi" z daleka kiepska reklama.Ale to nic nie da.Wystaczy pojsc na rozmowe,popracowac kilka dni i przekonac sie,ze to praca stworzona dla desperatow z frankiem szwajcarskim na karku.

rata

Cos dobrego?Wyplata wystarczy na splate raty kredytu.Jakby nie patrzec jest to zaleta.Najlepjej byloby gdyby o obecnej sytuacji wypowiedzieli sie sami zainteresowani.Ale chyba sie boja bo to forum jest inwigilowane,tak jak ich konta na f.

do najdluzej pracujacych w p21 Bydgoszcz

Patrzac na wpisy,to chyba nic nie uleglo zmianie.A Wy dalej tam pracujecie i dajecie sie ujezdzac?

paula_2

Czy w Warszawie jest tak samo źle, jak w Bydgoszczy? Jakieś opinie?

mlody

guc,jakiego miasta dotyczy ta super oferta?

omg

heniek,co to ma byc?reklama?

dzizus

Nie wiem kto zamieszcza opinie o pozytywnej tresci,mozna sie tylko domyslac.Prawda jest taka,ze nikt nie chce pracować w p21 Bydgoszcz bo od lat panuja tam beznadziejne warunki,atmosfera i zarobki.Zarzad nic z tym nie robi to i opinia pozostaje bez zmian.

Kris

Znam prywatnie kierowcę Amadeusza, który w tej firmie pracuje już wiele lat i zawsze w prywatnych rozmowach jest zadowolony z pracy i atmosfery w niej.Jak ktoś chce pracować to pracuje!

wtf

Zerowa rotacja bo zero chętnych! Tak się składa,że znam kierowców z p21.Amadeusz chwali sobie tą pracę,tak?zapewne za żenująco niską wypłatę i niepłatne nadgodziny!jak wszyscy kierowcy w p21. Zapłacą Ci za 8 godzin,a jezdzisz 10.

.

o wszystkich konkretach napisali poprzednicy w p21 Bydgoszcz,totalna lipa byla,jest I bedzie

.

Jedz na Fordonska 246 i zapytaj!

zainteresowany

Jak wygląda praca magazynier a w Bydgoszczy ? Jakie pensje na rękę ? Jakie zmiany ? Jaka atmosfera ? Dajcie znać :-)

jprdl

Nie wiesz?zapytaj bylych,naprawde solidnych pracownikow magazynu i handlowcow,ktorzy odeszli!

xyz

Nie wiem skąd posiadacie takie informacje. Firma się przecież rozwija :-)

jprdl

kajszek,jestes z Bydgoszczy?nie slyszales zlych opinii o p21?nie wierze!chcesz dla nich pracowac?maja przeciez wolny etat na stanowisku ph,ogloszenie jest aktualne przez caly czas,nawet jak kogos zatrudnia bo wiedza,ze zaraz sie zwolni albo jego zwolnia,przyjdzie nastepny I tak w kolko,tak samo jest w magazynie. A tak na powaznie,to nie slyszales zlych opinii bo domyslam sie,(moge sie mylic)ze pracujesz w p21,a to jest zwykla,nieudolna proba tuszowania wszystkiego zlego,co sie wyrabia w p21 Bydgoszcz. Odradzam wszystkim wspolprace z p21 Bydgoszcz!

lipa

Prawdziwa przyczyna,to brak chetnych.Bardzo zla opinia o p21 krazy po calej Bydgoszczy od lat i nikt nie chce tam pracowac.

PdP

Kazik!chetni sa i zapotrzebowanie spore,to dlaczego ogloszenie "wisi" juz tyle lat???

kandydat

A jakiej wysokosci jest ta podstawa?chodzi mi o p21 Bydgoszcz

PdP

Karolin,tyle lat i nic sie nie zmienilo na lepsze?Przydaloby sie zbiorowe wypowiedzenie pickerow,najlepiej w listopadzie! Moze to by pomoglo!

PdP

fin,w takim razie informacja o reprezentantach handlowych,biurze obslugi klienta i kierowcach jest rownie malo wazna, wczesniej juz ktos napisal,ogloszenie z oferta pracy dla przedstawiciela widnieje na ich stronie juz prawie 10 lat,dlaczego?nie ma chetnych?

PdP

Ooo!zauwazylem,ze na stronie,w zakladce struktura firmy,pojawili sie magazynierzy i pickerzy.Czy to oznacza,ze w koncu ich zatrudnili?Jak bez nich do tej pory funkcjonowala ta firma?kto przyjmowal towar,kompletowal i pakowal zamowienia?Lajon? ;)

PdP

Chyba zwolnili wszystkich pracownikow magazynu i hali sprzedazy(?).Na stronie,w zakladce struktura firmy pisza,ze zespol partner pik stanowia reprezentanci handlowi,handlowcy w biurze obslugi klienta oraz kierowcy,a o pracownikach magazynu nie ma slowa takze rozumiem,ze takowi juz tam nie pracuja.

PdP

Auto ma gps i limit kilometrow

zlotowki

Czy warto?oczywiscie,ze nie!nawet nie ma sie nad czym zastanawiac!I nie ma ogloszenia bo nie ma chetnych za takie pieniadze!jak kogos potrzebuja,to ktorys z obecnych pracownikow zalatwi kogos chetnego za 1500zl.

Karolin
@zlotowki 09.12.2015 01:07
Czy warto?oczywiscie,ze nie!nawet nie ma sie nad czym zastanawiac!I nie ma ogloszenia bo nie ma chetnych za takie pieniadze!jak...

nie chodzi już nawet o kase ale o traktowanie pracowników! zero szacunku! powszechne zjebywanie za nic tak ze to czysty mobbing! wyzywanie oczernianie obgadywanie przcowników przez kierowników szefów! Zabronione prawem pracy praktyki!! nie przestrzegają prawa i są bezkarni! bo jak jakiś pracownik pójdzi edo pip to zaraz go zwolnią! i to powalone chorobowe... jak mają spinę a ty zachorujesz i będziesz się leczyć l4 w domu to po powrocie z chorobowego już czeka wypowiedzenie!

kandydat

A co to za portal?

rafal

Własnie firma znów zamiesciła ogłoszenie na bardzo znanym portalu ogłoszeniowym na stanowisko magazyniera.

Szkoda czasu

Siema kandydat!Od nich prawdy sie nie dowiesz ale tu na forum owszem,z reszta nie juz nie raz padla tu wysokosc wyplaty w p21 Bydgoszcz,1500zl,na duzo wiecej nie licz,a oni uwazaja,ze zalapales prace marzen.Skad u nich to wyobrazenie?tego chyba nie wie nikt.Podaruj sobie,szukaj gdzie indziej!

kandydat

Adekwatne to znaczy jakie?

rotacja

A czego tu wymagac proponujac takie warunki!!!?na rozmowie o prace opowiadaja bajki o premiach I platnych nadgodzinach,a w rzeczywistosci gola wyplata przez 11 miesięcy w roku(1500 na start),wolne dni za przymusowe nadgodziny(oczywiscie w terminie,ktory odpowiada Pani kierownik,a nie Tobie) I czekolada z bialym nalotem na swieta.

magazyn

Zdecydowanie można się douczyć.... cierpliwości i modlitwy o zmianę pracy

kandydat

Nadal szukaja ludzi do magazynu?byl ktos na rozmowie?jesli tak,to napiszcie prosze jakie warunki oferuja.Z gory dziekI!

rotacja

Zgadza sie,w p21 Bydgoszcz takie praktyki to norma.Najwyrazniej zarzadowi nie zalezy na dobrej opinii.

zart??

1500zl wyplaty,przymusowe nadgodziny(nieplatne oczywiscie),brak mozliwosci pojscia na zwolnienie lekarskie(no chyba,ze zlamiesz noge w dwoch miejscach)za co i tak pozniej mozesz zostac zwolniony,zalosna atmosfera itd itd.Faktycznie warto probowac ale od razu gdzie indziej.

Ty

Ja nie jestem sfrustrowany.Zajrze czasem z nadzieja,ze moze w koncu cos sie zmienilo I ktos jednak napisze cos dobrego o tej firmie.To jednak nie nastepuje i chyba juz nie nastapi.Poza tym mam prawo interesowac sie czym chce I nie Ty bedziesz o tym decydowac.Zadbajcie o dobry wizerunek firmy,a nie interesujcie sie wpisami na forum,badz co badz prawdziwymi I szczerymi opiniami bylych pracownikow.A moze Ty jestes w stanie napisac cos dobrego o tej firmie?

ja

Chyba Ty jesteś sfrustrowany skoro siedzisz na gowork i bzdury wypisujesz. Nie pracujesz już to co Cię interesuje co się tam dzieje?! I po co zaglądasz ludziom do łóżek? Włącz telenowele i tam oglądaj podboje.

pierd z dupy

Boisz sie,ze cos wyjdzie na jaw?skad ta frustracja?

Zostaw opinię o Partner XXI - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Partner XXI