Llka01.03.2024 08:58
Okradła mi mieszkanie,nie zapłaciła za media,za wynajem i nie rozliczyła się ze mną.
Trzymaj się z daleka od tego człowieka.
Miałam podpisaną z nią umowę na zarzedanie nieruchomościa w listopadzie..Mieszkanie miała wystawić na stronach air , booking.
Nie zrobiła tego ,za to w mieszkaniu mieszkali robotnicy, którzy doprowadzi do wielu zniszczeń oraz zrobili palarnie. P.Bembenek nie poczuła się do odpowiedzialności.
Nawet nie chciała posprzątać, ozonowac i pociągnąć do odpowiedzialności tamtych ludzi..Od razu zerwała ze mną umowę.
(usunięte przez administratora) moje pościel, kołdry , ręczniki i inne rzeczy i do tej pory na moją i adwokata prośbę nie chce oddać mi tych rzeczy.
Zerwała umowę w grudniu przed świętami, zabierając mojej rzeczy. Nie mogłam wystawić mieszkanka na booknik ponownie ,mieszkanie było gołe.
Nie rozliczyła się ze mna za listopad i grudzień.aW umowie mam że musi pi przedstawić faktury.
Jestem osobą niepełnosprawną i nie pracuje. Ta baba wykorzystała mnie i zostawiła z wszystkimi rachunkami za media.
Sprawe skierowałam do sąd ,ale mamy nie sprawiedliwości w Polsce i sąd stwierdził ,ze mam za mało dowód na stwierdzenie ilu pracowników mieszkało w okresie dwóch miesięcy.więc sprawę umorzył.
Teraz wiem ,ze ona może każdego tak wykorzystać, (usunięte przez administratora),a ty nić z tym nie zrobisz..
Sad sprawę odrzucił.
Niestety na moją prośbie o zwrot moich rzeczy P.Bembenk powiedział mojemu adwokatowi ze ich nie zwróci.
(usunięte przez administratora) i oszukałam nas na kilkanaście tysięcy złotych.