2 lata temu jak szukali kelnerki to obiecywali 3-5 tysięcy brutto, a rok temu 15-19 brutto godzina. Fakt, że ta pierwsza praca to na Białołęce, a druga w Markach. Jakie teraz stawki mają, może znacie? Radzymin by mnie też interesował pod kątem wysokości wypłat.
kabata
16.11.2023 21:41
z tym jedzeniem to zależy, bo kierownik ci powie inaczej i szef inaczej. możesz po prostu zjeść kebaba. jak (usunięte przez administratora) cały dzień i nie masz czasu zjesc to chcac zabrac do domu musisz zaplacic. płacą 20zł na rękę, a ta cudowna premia zawsze jest taka sama - 50 zł za cały dzień. w swieta ta sama stawka. zero umow itd. szef cwaniaczek. szkoda czasu na to miejsce
Kabata
19.11.2023 16:55
(usunięte przez administratora). W południe masz zjeść kebaba, zebys miał sile (usunięte przez administratora) cały dzień. Zatrudniając się na kasę wypiekacz kebaby, zapijasz, zmywasz i wiele innych. Jak się tam zatrudniłam to myszy wypadały nam na głowę z wentylacji. Kupy były wszędzie nawet na blacie roboczym a pracownicy się tym nie przejmowali. (usunięte przez administratora) wyzysk i malaria
Marlena
24.04.2023 12:16
Malo kasy . Mega duzo pracy . Możesz odrazu dac sobie spokój. Byłam na dniu próbnym. To praca na dwie osoby .
Zostaw merytoryczną opinię o Paweł Bogdański