Zniszczyłeś mi rodzine02.06.2022 14:50
Chory psychicznie wyłudzacz pieniędzy. Fragmenty z jego oferty ze strony https://jacekczapiewski.com/oferta/
Jasnowidzenie/badanie „pozazmysłowe”
Możliwość zbadania licznych zagadnień bądź ważnych życiowo tematów za pomocą tzw. postrzegania pozazmysłowego
Kontakt z opiekunami duchowymi
Umożliwiam kontakt z opiekunami duchowymi – często służą dobrą radą, a czasem nawet pomocą w ważnych dla nas sprawach.
Diagnozowanie podpiętych bytów i klątw
Pomagam określić jakie szkodliwe „siły” mogą mieć wpływ na Twoje życie. Następnie znajdujemy metodę na likwidację tych wpływów.
Rozpoznawanie powiązań i długów karmicznych
Określam jak wyglądają nasze relacje z ludźmi i innymi istotami na duchowym poziomie.
Channelingi
Indywidualna sesja komunikacyjna z bytami z wyższych poziomów istnienia
Diagnoza wedle sześciu żywiołów
Bardzo konkretne przedstawienie osobistej perspektywy rozwojowej i życiowej w oparciu o moją autorską klasyfikację żywiołów.
Czym się zajmuję ?
Jeśli miałbym zamknąć opis siebie w jednym słowie, to nazwał bym siebie holistykiem. Nie można oczywiście wiedzieć wszystkiego, ani wszystkiego robić – lecz z zainteresowaniem czerpię wiedzę i doświadczenie z niemalże wszystkich źródeł. Najbardziej jestem skupiony na poznaniu tego, co pozwala budować pomost pomiędzy tym co „metafizyczne” a „fizyczne”. W praktyce łączę umiejętności z licznych dziedzin klasyfikowanych jako „postrzeganie pozazmysłowe” z wiedzą „akademicką”. To właśnie to połączenie pozwala mi na bardzo klarowne prezentowanie głębokich tematów, lub tłumaczenie ludziom zawiłości powstałych w ich własnych umysłach.