Wynajęliśmy firmę Baltic Construction Leszek Wyszomierski i Damien Sulak (Gdańsk) do remontu mieszkania sprowadzającego się głównie do zadania odmalowania mieszkania. Jedyne co mogę dobrego powiedzieć o tej firmie, to to, że rozpoczynali pracę wcześnie rano. Mogło się wydawać, że to oznaka zaangażowania i solidności. Niestety remont zakończył się kompletną katastrofą. Nie ma jednej rzeczy, którą Panowie zrobiliby dobrze. Dzwonek powinien był zadzwonić już na samym początku, kiedy Panowie źle pomierzyli mieszkanie, źle wyliczyli ilość koniecznych materiałów budowlanych a treść umowy, o którą poprosiliśmy, w zasadzie nie była żadną treścią. Mimo to, zaufaliśmy... No i teraz ponosimy konsekwencje. Nie dość, że od 2 tygodni wszystko poprawiamy - choć nie wszystko niestety się już da poprawić - to dodatkowo znosimy impertynencje a nawet groźby. Załączyłabym zdjęcia, żeby nie być gołosłownym, ale akurat w tym miejscu nie można.... NIE POLECAM! A raczej OSTRZEGAM! Nie dajcie się oszukać, tak jak my.