Inżynier sprzedaży do dziś nie przekroczy 9,000 zł? mam te aktualna ofertę przed sobą ale porównuje ją z zeszłoroczną. I jeśli o widełki chodzi to górny próg podniósł się o 500 zł reszta jest praktycznie bez zmian? czy polecacie wobec tego próbować? Wcześniej było napisane, że cele są klarowne i osiągalne, ciekawe czy do teraz jest podobnie
07.03.2024 10:24
Drogi FS, poniżej przesyłam odpowiedzi:
- Otrzymuje Pan '5' za poprawne wykonanie działania matematycznego oraz 3 z języka polskiego :)
- Czy polecamy próbować? Oczywiście, że tak - zachęcam do kontaktu (+48 784 949 157)
- kolejny raz - gowork na prawdę nie jest dobrym miejscem na doprecyzowywanie warunków współpracy oraz negocjowanie potencjalnego przyszłego uposażenia miesięcznego...
- cele są klarowne i osiągalne - tak było i nic mi nie wiadomo o tym, aby miało się to zmienić :)
Pozdrawiam
18.11.2023 10:37
dzień dobry. widzę, że w ostatnim czasie zaczęły się tu pojawiać dość obszerne opinie dotyczące warunków pracy. jestem jednak osoba bez doświadczenia, zastanawiam się wiec na jakie warunki w tym przypadku mogę się nastawiać? Czy zatrudniani są obecnie młodsi specjaliści lub asystenci? Jeśli tak to proszę o napisanie kilku słów na temat rekrutacji w tym przypadku. jak się do niej przygotować?
20.11.2023 20:13
Dzień dobry
Szanowny KM, w tym momencie nie mamy otwartego procesu rekrutacji - zapraszam do kontaktu na początku stycznia '24r. Przygotowania do rozmowy, rozpocząłbym od odświeżenia CV, przeanalizowaniu swoich dotychczasowych osiągnięć oraz przypomnienia sobie podstawowych pojęć i zagadnień z zakresu pneumatyki przemysłowej. Zgodnie z wcześniej poruszanymi wątkami w kwestii warunków współpracy, zachęcam do bezpośredniego kontaktu: +48 784 949 157.
03.11.2023 09:50
Nabory zapowiedziane od stycznia? :) to teraz czy byłaby szansa na opinię na temat pracy jako inżynier ds. sprzedaży? przyznam, że akurat mnie to atmosfera w zespole będzie interesowała. W opisie została zamieszczona informacja, że można liczyć na jego wsparcie. W jakim zakresie? I czy macie może jakieś formy integracji?
03.11.2023 13:16
Odpowiadając:
- Jako były inżynier ds. sprzedaży, mogę podsumować pracę na tym stanowisku w trzech słowach: trzeba robić swoje. Cele do realizacji są jasne i klarowne, ustalane wspólnie z przełożonym. Brak zbędnej, korporacyjnej papierologi i kontrolingu, które odciągają od faktycznych zadań. Duży nacisk jest kładziony na samodzielność, sumienność oraz umiejętność zarządzania czasem. Z racji poukładanej rejonizacji wśród handlowców, nie ma mowy o dalekich wyjazdach/delegacjach.
- Temat atmosfery w zespole jest pojęciem bardzo subiektywnym, ściśle skorelowanym z indywidualnymi cechami charakteru/ów. Jedno jest pewne - jeśli tylko komuś chce się pracować, na spokojnie odnajdzie się w środowisku, gdzie każdy jest życzliwy oraz chętnie służy wsparciem i niesie pomoc.
- Dotychczas były organizowane spotkania minimum raz do roku.
Czyli jak na razie nie ma aktualnej oferty ani na obsługę nikogo nie szukają? A co powiecie o pracy jako inżynier sprzedaży? udało mi się dorwać ofertę z początku tego roku, w której było napisane, że zarabia się jakoś od 7 do 9 tys, tak dla jasności to nikt jeszcze nie przebił tej dziewiątki? Od nowego roku będzie to możliwe? jakie są podwyżki? każdy dział dostaje te inflacyjne?
03.11.2023 09:42
Szanowna/y Pani/Panie, od stycznia '24r. rozpoczynamy rekrutację na stanowisko inżyniera ds. sprzedaży - zachęcam do aplikowania. Warunkiem koniecznym, które powinien spełniać przyszły kandydat, jest umiejętność czytania ze zrozumieniem oraz unikanie błędnych form językowych. W mojej ocenie, portal GoWork nie jest najlepszym miejscem do negocjowania warunków, jak i wysokości przyszłego miesięcznego uposażenia potencjalnego pracownika. W razie pojawienia się jakichkolwiek pytań, wątpliwości lub chęci zapoznania się ze szczegółami aktualnych ofert pracy, zachęcam do kontaktu: +48 784 949 157.
Pozdrawiam serdecznie
Olga
03.04.2023 10:03
Widziałam, że rok temu specjalista do spraw obsługi klienta miał zarabiać 5,500–6,000 brutto. Chętnie dowiem się, jakie są teraz zarobki, czy uwzględniono w nich podwyżki minimalnej krajowej i ogólnie wzrost inflacyjny do 18 procent?
30.06.2023 10:29
Pani Olgo, oczywiście wysokość miesięcznego uposażenia uwzględnia obecną sytuację rynkową i ekonomiczną kraju oraz aktualne trendy w branży. Wysokość wynagrodzenia jest ustalana i negocjowana z każdym kandydatem indywidualnie, w zależności od posiadanej wiedzy oraz doświadczenia. W tym momencie nie prowadzimy rekrutacji na stanowisko specjalisty ds. obsługi klienta - zachęcam do śledzenia aktualnych naszych ofert na stronie pracuj.pl lub do bezpośredniego kontaktu: +48 784 949 157. Pozdrawiam
Zostaw merytoryczną opinię o MPiM MATEUSZ PIETRZAK