Opinie o hair4you.pl - hair4you Dominika Kujtkowska Glanert w Gdańsk

Poniżej przeczytasz opinie obecnych i byłych pracowników o pracodawcy Hair4You Dominika Kujtkowska-Glanert. Znajdziesz tutaj również opinie kandydatów do pracy w firmie Hair4You Dominika Kujtkowska-Glanert na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Sklepy internetowe

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Hair4You Dominika Kujtkowska-Glanert w Gdańsk

baner wywiady
Włosy sztos Nowy wpis
Klient

Niepodważalnie Najlepszy sklep z włosami w Polsce

Madzia Nowy wpis

Słyszałam ze hurtownia podzielona jest na „działy”, od czego zależy gdzie się dostanie? I Czy oprócz hurtowni firma prowadzi salony fryzjerskie? Orientuje się mocno w tematyce przedłużania włosów

~anonim Nowy wpis

Polecam

Asia Nowy wpis

Super.

pozytywnaneutralnanegatywna
Aplikowałeś do firmy Hair4You Dominika Kujtkowska-Glanert? Czy jej przedstawiciel się z Tobą skontaktował? Czy udało Ci się przejść do kolejnego etapu rekrutacji? Jeśli tak: jak przebiegała rozmowa kwalifikacyjna?

Obecnie coś dzieje się w firmie Hair4You Dominika Kujtkowska-Glanert w mieście Gdańsk? Może znajdzie się osoba aktualnie pracująca, która będzie chciała się podzielić swoim doświadczeniem na temat pracy? Oczekujemy na nowe informacje odnośnie Hair4You Dominika Kujtkowska-Glanert, napiszcie co u nich słychać!

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Hair4You Dominika Kujtkowska-Glanert - Gdańsk

Hair4You Dominika Kujtkowska-Glanert
4.2/5 Na podstawie 6 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Oliwkowa 57
    80-175 Gdańsk
  • NIP: 5832957567 REGON: 221594267
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)