Jaki jest okres rozliczeniowy w Szalone Nożyczki Edyta Konkol? Kiedy można spodziewać się przelewu wynagrodzenia?
Witam. Zgody z regulaminem wewnętrznym istniejącym w salonie,oraz ustaleniami z pracownikiem.
Najgorszy salon fryzjerski, nie polecam , mimo że powiedziałam że mam uczulenie na farbę i proszę o pasemka żeby nie dotykały głowy skóry, to nie zrobionotego. Efektem jest teraz ropne bomble na głowie, przy których nie mogę się nawet uczesać. Jedynie co wychodzi właścicielce to plotki, w tym salonie można dowiedzieć się wszystkiego o wszystkich.
To dlaczego nie uda się Pani do salonu ? Żadnego telefonu, żadnej skargi osobiście? Tylko na forum ? Czy jest Pani świadoma że po adresie IP można ustalić kto napisał nieprawdziwy komentarz i za to grozi odpowiedzialność karna ? Oczywiście sprawa zostanie zgłoszona do odpowiedniej instytucji bo jest to oczernianie i próba zniesławienia. Jestem klientką od lat i wiem, że to najlepszy salon w okolicy.
Fałszywa opinia sprawa zgłoszona do odpowiednich sluzb... Kto zna salon i obsluge to wie ze nie ma takich rzeczy jeżeli ktoś zglasza uczulenie chorobę itp Reagujemy... Zapewne napisala klientka która pasemka chciala za free...
Zapraszam do salonu z paragonem potwierdzającym wykonanie usługi u nas w celu sprawdzenia co się wydarzyło. Ustalimy jakie farby zostały użyte (skład) oraz porównamy z dokumentacją medyczna Pani uczulenia. Salon posiada ubezpieczenie z którego zostaną pokryte wszelkie koszty leczenia wynikające z farbowania. Zapraszamy do salonu lub kontakt telefoniczny, bo żadna sytuacja nie była zgłaszana
Gdzie można zobaczyć cennik?
Czy nowo zatrudnione osoby w Szalone Nożyczki Edyta Konkol otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?
@Edyta Konkol czyli uważasz, że jest za duża swoboda w firmie?
Tak. Właściciel wymaga bardzo dużo od swoich pracowników ponieważ chcę wyszkolić ich na najlepszych fryzjerów. Zdecydowanie widać jak dziewczyny szybko nabierają doświadczenia. Swoboda też jest, mogą wykonywać fryzury na sobie jak nie ma klientek. Polecam ten salon!!!
Czy w Szalone Nożyczki Edyta Konkol panuje luźna atmosfera?
Ciężko odpowiedź na to pytanie,każdy oczekuje czegoś innego,jedni potrzebują rozmowy,inni w ciszy wolą posiedzieć
Byłam w zakładzie dosyć dawno ale chyba jednak warto dodać opinię. Pani Edyta rzadko bywa na zakładzie, częściej wysluguje się swoimi praktykantkami. Jeżeli chodzi o estetykę zakładu to mogę jedynie określić słowami (usunięte przez administratora) KIŁA I MOGIŁA". Zakład jest bardzo mały, a rozbrykane,biegające po nim dzieci włascicielki sprawiają, że praktycznie nie ma gdzie dechu złapać! Jeżeli jesteś osoba, która lubi plotki to trafiłeś w dziesiątkę! W tym miejscu dowiesz się wszystkiego o wszystkich.
W życiu się nie zgodzę. Wspaniała fryzjerka, bardzo uzdolniona !!!! Jestem klientka od lat. Zdecydowanie polecam
Pani Edyta jest świetną bardzo uzdolnioną fryzjerką, która potrafi dobrać fryzurę do twarzy. Gdy Pani Edyty nie ma w zakładzie jest jej pracownica, bardzo fajna osoba. Jak najbardziej polecam.