Ej oni sie nie otworzyli już przepadkiem z powrotem? Bo widzę po komentarzach ze podobno zamknięci byli a mi oferta od nich na necie mignęła. Fajnie jakby ktoś zapewnił ze w warunkach sporo sie poprawiło
Pani na zajęciach zawodowych(technik reklamy) kazała mi zanalizować tą pizzerie, katastrofa, nie wiem co tu robię i jak się tu znalazłam. Jedyne co wiem to, to że właściciel to (usunięte przez administratora) i płaci tylko 10 zł w dodatku jest gburem i notorycznym (usunięte przez administratora) ale za to miła obsługa.
Powiem krótko ;) Pracowałem tam jeden dzień w wakacje... Możecie się smiać, Ale jak byście zobaczyli warunki pracy to aż odechciewia się pracy. Szatnia znajduje się nie wiem jak nawet to nazwać. Rozje**** worki które trzeba omijac, jak w PRL. Na kuchnii syf, Osoby pracujące tam którzy robią pizze, To takie typowe ,,Sebixy``. Współczuje ludziom jedzącym tam napradę. Omijac to miejsce pracy z daleka !
Dodam również, Że na kuchni jest syf. Ubrudzone ściany w tłusczu, Jednym słowem chlew nie resteuracja.
A co z sanepidem, jakąś kontrolą? Przecież to jest karalne i nie powinno mieć miejsca... zgłaszaliście to komuś, aby zajął się tą sprawą? można otruć ludzi takim czymś
Kolego to jest karalne, taki (usunięte przez administratora) co tam panował to MASAKRA ! Co z tego jak już zamknęta jest resteuracja ;)
rzeczywiście w necie nie ma ani strony www ani fb i żadnego info, skąd wiesz że są zamknięci, na stałe czy czasowo ?
Zabrał pieniądzę które miał zapłacić pracownikom i zamknął interes ;) (poczytajcie wyższe wypowiedzi innych) A jeśli czytasz to pseudo szefunciu, To życzę ci wymiaru sprawiedliwości, Dla takich szefów jakim jesteś to nie powinno być miejsca ! Karma wraca ;)
Firma dodała nową ofertę pracy na Pizzerman. Czy ktoś o tym słyszał?
Nie warto wchodzić we współpracę z Gabrielem Zgórskim. Jest zadłużonym, notorycznym kłamcą, który zwodzi swoich pracowników. W restauracji bywał sporadycznie, tylko żeby odebrać pieniądze zebrane przez nas w ciągu dnia. Zwodzi, unika i gra na emocjach, a lista osób którym jest winny pieniądze za pracę jest nieskończona.
W PIZZERII W NIEMCACH KTÓREJ TEŻ JEST WŁAŚCICIELEM STARZY JAK I NOWI PRACOWNICY Z TEGO CO SŁYSZAŁAM RÓWNIEŻ MOGĄ ZAPOMNIEC O PIENIĄDZACH. CHORE
Szef nie placi pieniędzy nie odbiera nie odpisuje unika kontaktu wymyślając wymówki ogólnie nie polecam tego miejsca pracy
Właściciel tego miejsca jest nieprofesjonalny, nie wypłaca pieniędzy w terminie, nie informuje o możliwym terminie wypłaty. O pieniądze trzeba prosić, on to lekceważy. Zwykły (usunięte przez administratora) bez szacunku do pracowników.
A nie miałeś zapisu w umowie odnośnie terminu wypłaty? Jakbyś wcześniej wiedział że są takie problemy to mógłbyś wymusić taki zapis. Sam się zwolniłeś?
gabriel zgórski jest winny już kilkunastu osobom wynagrodzenie za wykonaną pracę. Setki nierozliczonych roboczogodzin, ciągłe zapewnienia, że wypłata będzie, że za trzy dni, że w terminie można odebrać połowę. W(usunięte przez administratora) Spuszczę zasłonę milczenia na stawki godzinowe rzędu 10 złotych(usunięte przez administratora)Jeśli chodzi o samego właściciela to jest (usunięte przez administratora) i gburem. Wobec powyższego nie powinno dziwić, że pogardza wszystkim i wszystkimi uważając ich za gorszych od siebie. Oczywiście nic z ww. faktów nie przeszkadza temu parszywcowi w wygłaszaniu krzywdzących opinii na temat innych ludzi. Niewypłacanie pieniędzy należnych pracownikom za wykonaną pracę jest przewiną, która powinna skutkować relegacją ze społeczeństwa szanującego prawa pracownicze. Obawiam się, że jeśli odejdę to nie dostanę pieniędzy, tak jak ci którzy już to zrobili i dalej czekają na swoje pieniądze.
10 zł ?? Najniższa stawka godzinowa wynosi trochę więcej więc jak to możliwe, praca bez umowy pewnie? ... Okropne. I że jeszcze nie płaci ...
tragedia, właściciel nie płaci pracownikom
Szczerze odradzam pracy w tym miejscu. Właściciel jest osobą niepoważną i nieszanującą swoich pracowników. Notorycznie spóźniał się z wypłatami i trzeba było za nim chodzić i się upominać o swoje pieniądze. Za każdym razem było mówione, że pieniądze zaraz otrzymam ale tak się nie działo. O umowie to można zapomnieć. Niby obiecują umowę ale nigdy jej na oczy nie widziałam. Tak samo było z podwyżką. Zarobki są żałosne. Kelnerki i barmani zarabiali między 11zł a 15zł/godz. Najlepsze było to jak niektórym osobom dał rzekomą "umowę" według której mieli zarabiać poniżej minimalnej krajowej...
Witam, zauważyłem że poszukują do pracy. Mógłbym dowiedzieć się co nie co na temat tej pracy? -Jakie zarobki? (kuchnia) -Godziny pracy? - Podejście pracowników, Oraz panującą tam atmosferę? Proszę o odp.
Nie polecam, to miejsce ma dużo swoich wad ale najlepszy to pracodawca, żałosny typ. Jeśli ktoś będzie rozważać możliwość pracy w tym miejscu niech się zastanowi jeszcze raz. I to obojętnie czy jako kierowca, kucharz czy kelner. Jeśli praca za darmo spełnia twoje marzenia, to miejsce jest akurat dla ciebie. A jak chodzi o atmosferę w pracy to była bardzo miła ale w tym nie ma żadnego osiągniecia właściciela tylko pracowników, przepięknych ludzi. Pozdrawiam całą „rodzinne” vivki, to były dobre czasy tylko dziękując wam.
@Były pracownik jak to żadna umowa?
Jaka umowa obowiązuje w Gabriel Zgórski Viva La Pizza podczas okresu próbnego?
Jako były pracownik chciałbym poinformować iż wypłaty dla pracowników są wypłacane z ogromnymi opóźnieniami, w ratach po 300-500zł co pare tygodni. Opóźnienia wynoszą nawet ponad miesiąc, mimo zapewnień typu „Jutro na 100% będę miał dla Ciebie pieniądze”. Często również brakuje pieniędzy na prąd, dostawy. Stanowczo odradzam z tego względu współpracę z tą „firmą”, chociaż atmosfera wśród pracowników panuje bardzo przyjacielska i „rodzinna”. Pozdro
A stawka dla kelnera jaka?
28 listopada tuż po 15 wykonałem 6 połączeń telefonicznych - bez odbioru. Udałem się. osobiście, Barman na deptaku rozmawiał z jakimiś mężczyzną. Na prośbę o przyjcie zamówienia odrzekł, że rozmawia, więc mam poczekać. !!!! Wybrałem konkurencję
Czy bardzo odczuwa firma skutki izolacji ludzi? Interesuje mnie praca i czy w ogóle kogoś potrzebujecie?
Właściciel jest osobą nie wiarygodną, nie słowną, nie odpowiedzialną. Kompletny brak szacuku wobec pracowników. Nie wypłacalny. Piszę to jako przestroga dla innych ludzi którzy chcą podjąć pracę.
Nie polecam pracy w tym lokalu, brak szacunku dla pracownikow, brak umowy, śmieszna stawka, wypłaty spozniaja się ponad 3 tyg, ODRADZAM
Jak się pracuje w Gabriel Zgórski Viva La Pizza?
Zobacz opinie na temat firmy Gabriel Zgórski Viva La Pizza tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 10.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Gabriel Zgórski Viva La Pizza?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 9, z czego 0 to opinie pozytywne, 8 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!