Od blisko ośmiu lat pracowałam w Niepublicznym Przedszkolu "Kraina Uśmiechu". Zaczynałam jako studentka będąc jeszcze na początku swojej kariery. To dzięki Pani Sabinie rozwinęłam skrzydła w zawodzie nauczyciela i uczyłam się jak pracować z dziećmi neurotypowymi ale i z orzeczeniami o potrzebach kształcenia specjalnego. Jak było? Dobrze, a nawet bardzo dobrze. Przez te wszystkie lata mogłam pracować z wieloma specjalistami różnych dziedzin. Poznałam mnóstwo ludzi i wiele się od nich nauczyłam. Bywały dni stresu, dni gorsze, kiedy problemy wychowawcze dzieci sprawiały, że nie zawsze miało się siłę iść do pracy. Mimo to KRAINA USMIECHU jest i była naprawdę KRAINĄ UŚMIECHU... nie ma tam ani czasu, ani miejsca na smutki. Przez te osiem lat trafiłam na fantastyczne osoby w oddziałach z którymi mam kontakt do dziś. Wspieramy się i brniemy dalej przez ścieżki niedocenianego w świecie zawodu nauczyciela. Dlaczego postanowiłam opuścić placówkę? Ponieważ mieszkam z dala od Rzeszowa, a fakt powiększenia rodziny i malucha na pokładzie znacznie utrudnił mi organizację pracy i życia rodzinnego. Odchodzę z przykrością. Nie będę należeć już do Krainowej Kadry ale cieszę się, że przez tyle lat mogłam pracować w tak przyjaznym dla dzieci miejscu. Przyszłym aplikantom, którzy wahają się czy złożyć swoją kandydaturę do tej placówki odpowiadam: TAK! Weźcie sprawy w swoje ręce! Możecie z nimi współtworzyć to wspaniałe miejsce! A sobie, Dyrekcji oraz Kadrze życzę samych dalszych sukcesów w pracy z dziećmi, otwartego serca i mnóstwa wyrozumiałości.
właściciele niepoważni i traktujący edukację totalnie jak biznes! Tacy od "(usunięte przez administratora)wszystkiego", w tym księgowości ..to ich słowa....nie polecam!!!! Daleko od tych ludzi
Jak się pracuje w Kraina Uśmiechu Sabina Hołówko-Rusin?
Zobacz opinie na temat firmy Kraina Uśmiechu Sabina Hołówko-Rusin tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Kraina Uśmiechu Sabina Hołówko-Rusin?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!