10.07.2007 - 30.11.2007 Pracownik firmy Chespa Wykrojniki sp. z o.o

Krapkowice

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 14 ocen.

Opinie o 10.07.2007 - 30.11.2007 Pracownik firmy Chespa Wykrojniki sp. z o.o

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 10.07.2007 - 30.11.2007 Pracownik firmy Chespa Wykrojniki sp. z o.o

zeco

konstruktr wykronikow zarobki jakie ? dosiwdczenie projektowanie opakowan 3 lata. czy premie faktycnzie mozna osiagnac ?

admin

Czekamy na Wasze opinie o firmie 10.07.2007 - 30.11.2007 Pracownik firmy Chespa Wykrojniki sp. z o.o, pomóż nam poznać prawdę i realne warunki zatrudnienia. Z pewnością firma ma wady i zalety, napisz nam o nich.

Zostaw opinię o 10.07.2007 - 30.11.2007 Pracownik firmy Chespa Wykrojniki sp. z o.o - Krapkowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 10.07.2007 - 30.11.2007 Pracownik firmy Chespa Wykrojniki sp. z o.o