10.07.2007 - 30.11.2007 Pracownik firmy Chespa Wykrojniki sp. z o.o
4 14 6 1

Opinie o 10.07.2007 - 30.11.2007 Pracownik firmy Chespa Wykrojniki sp. z o.o

Administrator

Czy ktoś z Was aktualnie zatrudnionych w 10.07.2007 - 30.11.2007 Pracownik firmy Chespa Wykrojniki sp. z o.o mógłby przedstawić konkretnie warunki pracy jakie mogą zostać zaproponowane nowemu pracownikowi?

zeco

konstruktr wykronikow zarobki jakie ? dosiwdczenie projektowanie opakowan 3 lata. czy premie faktycnzie mozna osiagnac ?

dawid
@zeco 04.07.2017 18:34

Ktos moze cos powiedziec czy premie sa osiagalne ?

admin

Czekamy na Wasze opinie o firmie 10.07.2007 - 30.11.2007 Pracownik firmy Chespa Wykrojniki sp. z o.o, pomóż nam poznać prawdę i realne warunki zatrudnienia. Z pewnością firma ma wady i zalety, napisz nam o nich.

Zostaw opinię o 10.07.2007 - 30.11.2007 Pracownik firmy Chespa Wykrojniki sp. z o.o - Krapkowice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 10.07.2007 - 30.11.2007 Pracownik firmy Chespa Wykrojniki sp. z o.o