Opinie o BETA-POINT

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BETA-POINT

Iwona

@koral skoro polecasz pracę w BETA-POINT to może powiesz dlaczego? Może chodzi o to, że firma ma swoje wartości i je przestrzega? Widzę, że firma ceni sobie: uczciwość, otwartość, wzajemną pomoc i szacunek. Oraz wyznaje zasady, że: pracownik to najcenniejsza wartość firmy, klient to priorytet w działaniu http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,221487,0,0,poznaj_nas To o to chodzi? Że firma ma pewne wartości, których przestrzega i broni?

koral

super firma polecam:)

Iwona

@Agent 007 wyzysk? Co masz na myśli? Za małe stawki są oferowane pracownikom? Mógłbyś rozwinąć myśl, żeby wszyscy zainteresowani pracą w BETA-POINT mieli pełen ogląd sytuacji.

Robo

Tak źle w tej firmie, to jeszcze nie było. Ciągła rotacja, (usunięte przez administratora) . Atmosfera - szkoda gadać.

Iwona

@Agent 007 co wpływa na Twoją opinię na temat firmy? Chętnie dowiemy się jaka sytuacja skłoniła Cię do zostawienia takiej skrajnej opinii.

Agent 007

Witam nie polecam nikomu a wręcz omijajcie to miejsce ogromnym łukiem jeśli chodzi o produkcję, szefostwo kompletnie nie kompetentne, generalnie dużo mówią, no i na tym się kończy, wyzysk nic więcej!

pola

widze, ze u nich jest teraz Handlowiec ds Klientów Biznesowych poszukiwany, ale nie ma podanych stawek godzinowych, orientujecie się może jak to wygląda?

anonim

(usunięte przez administratora)

c2

są dodatkowe premie. Przyjdź, dostaniesz info co i jak.

anonim

(usunięte przez administratora)

w1

premie są do wyrobienia, ale plan trzeba zrobić w zakupach też

anonim

(usunięte przez administratora)

asia.p

A co w tym dziwnego, że człowiek dostaje umowę o pracę? Za to równie często dostaje wypowiedzenie..

anonim

(usunięte przez administratora)

Bolek

Bo sama umowa o pracę to nie wszystko. No chyba ze chcesz pracować z właścicielką który cie nie szanuje i oszukuje. To śmiało. Idź. Bardzo szybko się przekonasz jak tam jest.

anonim

(usunięte przez administratora)

Start

Chodzi o to że nie ma żadnych.

Start

Chodzi o to że nie ma żadnych.

anonim

(usunięte przez administratora)

ck

Firma jest jak najbardziej OK pod względem umów, płacy. Premie za wyniki są, też kwartalne i półroczne. Jest zdrowa rywalizacja i dobra atmosfera. Są też szkolenia na początku i przez cały czas pracy. Jesne, że potem wymagają. Trzeba znać dobrze produkty.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kwiat

Standardowy tekst. Akurta w tej firmie przyjaznej atmosfery nie ma. Każdy stamtąd ucieka.

Grzybek

Faktycznie dziwne jest to że ciągle rekrutują na to samo stanowisko. I to przez tyle lat. Z tego co wiem to nie ma tam stałego zespołu.

Grzybek

Faktycznie dziwne jest to że ciągle rekrutują na to samo stanowisko. I to przez tyle lat. Z tego co wiem to nie ma tam stałego zespołu.

anonim

(usunięte przez administratora)

cc

Na te wpisy od frustratów, co nie mają nic innego do roboty tylko wpisywać bzdury szkoda czasu. Lepiej przyjść i zobaczyć jak pracujemy. Firma dobrze płaci za wyniki. Są premie. Pensje są naprawdę ok. Warto przyjść na handlowca.

anonim

(usunięte przez administratora)

Środa

A podpisz się proszę. Bo tego nie napisał nikt z obecnych pracowników!

Niedoszły pracownik

To nie jest normalne, że co chwila są nowe ogłoszenia na te same stanowiska. Taka rotacja świadczy o tym, że z firmą jest coś nie tak. Miałam zaproszenie na rozmowę, ale nie poszłam. Pan który do mnie dzwonił zasugerował, że bardzo często rekrutuje specjalistów (usunięte przez administratora) I wiem, ze nie ma to związku z wyjątkowo szybkim rozwojem.

ll
@Niedoszły pracownik 28.07.2016 01:49
To nie jest normalne, że co chwila są nowe ogłoszenia na te same stanowiska. Taka rotacja świadczy o tym, że z firmą jest coś n...

hej niedoszły pracowniku tutaj nie rekrutuje żaden pan. Poza tym chyba nie masz roboty, że piszesz po nocach a firma jest spoko.

Niedoszły pracownik
@ll 28.07.2016 21:17
hej niedoszły pracowniku tutaj nie rekrutuje żaden pan. Poza tym chyba nie masz roboty, że piszesz po nocach a firma jest spoko...

Zaskoczę cię, mam pracę (nie robotę). Bardzo dobrze płatną, ale najważniejsze, że mam uczciwych Właścicieli.

łukasz

ha ha nie wiem czy ludki wiecie, ale z firmy odeszła "wspaniała Pani Kerownik" i chyba nie na swoje życzenie. Od momentu odejścia rozpisuje się na forach. Chyba każdy pamięta jaka była "super"

Zorientowana
@łukasz 18.07.2016 10:10
ha ha nie wiem czy ludki wiecie, ale z firmy odeszła "wspaniała Pani Kerownik" i chyba nie na swoje życzenie. Od mome...

Zgadza się. Teraz pracuje w open finance.

Bydg

Pani Beato..czy odpowiadanie samemu na swoje komentarze sprawia pani przyjemnosc? Co fo pracy w panstwa firmie to powiem szczerze zeby osiagnac sukces trzeba szanowac handlowcow i ludzi ktorzy na panstwa pracuja. A tak na marginesie nie znam firmy ktorej wlasciciel obserwowal by posty na go worku..i osobiscie odpisywal. Troche malo yo pasuje do wlasciciela firmy. Zgodzi sie pani ze mna?

anonim

(usunięte przez administratora)

Beata Hoffmann-Pohnke, BETA-POINT

Dzień Dobry, mamy system stanowisk pozwalający na rozwój pracowników oraz powiązany z tym system wynagrodzeń i premiowania. Zachęcam Pana do bezpośredniego kontaktu z nami. Na spotkaniu omówimy więcej szczegółów. Proponuję na początek kontakt na praca@betapoint.pl a potem kontakt telefoniczny.

Betapoint

Z checia Pani pomoge udziele rownie rzetelnej odpowiedzi ktora potem i tak Pani usunie.

Wiola
@Beata Hoffmann-Pohnke, BETA-POINT 28.01.2016 20:13
Wpisy są sprawdzane przez niezależnego administratora. Wszystkie, które są zgodne z regulaminem Gowork.pl są pozostawiane nieza...

Dziwne, bo często sprawdzałam opinie na temat Pani firmy i muszę stwierdzić, że zniknęła duża część komentarzy negatywnych- zwłaszcza starszych- połowa zeszłego roku. Czemu zostały usunięte? Były tam wypowiedzi byłych pracowników i nie sądzę, żeby łamały regulamin gowork. Teraz zostały takie komentarze które przekłamują obraz który można było nakreślić po tamtych wypowiedziach. Na pewno opłaca Pani konto na portalu więc nie dziwię się, że gowork chce żeby była Pani zadowolona a nie żeby była pisana prawda....

BETA-POINT
pracodawca
@Wiola 03.02.2016 09:58
Dziwne, bo często sprawdzałam opinie na temat Pani firmy i muszę stwierdzić, że zniknęła duża część komentarzy negatywnych- zwł...

Podlegamy jako firma takim samym zasadom jak pozostali użytkownicy. Proponuję, aby przeczytać regulamin i zwrócić się bezpośrednio do Gowork.pl ze swoimi wątpliwościami i pytaniami. W ten sposób będą Państwo mieli możliwość porównania swojej opinii na temat Gowork.pl ze stanem faktycznym.

anonim

(usunięte przez administratora)

BETA-POINT
pracodawca

Dziękuję. Chętnie odpowiem na pytania na temat naszej firmy.

BETA-POINT
pracodawca

Wynagrodzenia naszych handlowców są na dobrym poziomie, w tym premie prowizyjne osiągalne. Na pierwszym spotkaniu kandydaci dowiadują się, na jakich zasadach wyliczane są premie za wyniki. Szczegóły uzgadniamy na ostatnim spotkaniu, gdy obie strony uznały, że wszystkie elementy współpracy im odpowiadają i wyrażają chęć jej nawiązania. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

BETA-POINT
pracodawca

List motywacyjny stanowi komplet dokumentów w rekrutacji i dobrze, jeżeli zawiera informacje, jakich nie ma w CV – informacje o mocnych stronach kandydata, o tym, co skłania go do pracy na tym stanowisku i w naszej firmie. Po drugiej stronie są kandydaci, którzy zadają pytania na temat BETA-POINT i nie traktuję ich jako dziwne. Każdy z nich chce dowiedzieć się tego, co dla niego ważne. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

Sobota

Tam jest non stop rotacja na każde biurowe stanowisko. Zero stabilności.

cc
@Sobota 12.08.2016 21:16
Tam jest non stop rotacja na każde biurowe stanowisko. Zero stabilności.

jak są ciąże jedna po drugiej to muszą być rekrutacje, normalni ludzie pracują

Łukasz Lewiński

Witam, Zazwyczaj nie wypowiadam się na forach ale tu zrobiłem mały wyjątek :) Wyskrobałem parę zdań, które mogą pomóc w podjęciu decyzji, niezdecydowanym. Jeśli jesteś osobą, która stawia pierwsze kroki w zawodzie Handlowca, powiedzmy masz około roczne doświadczenie, to firma BETA-POINT jest idealnym miejscem dla Ciebie. Nauczysz się tam dyscypliny Handlowej oraz metodologi Sprzedaży. Z drugiej zaś strony, jeśli masz za sobą kilka lat doświadczenia w zawodzie, możesz mieć pewne problemy z adaptacją do nowego środowiska pracy. Na koniec, nie skreślałbym BETA-POINT. Z tego co pamiętam firma współpracowała z Trenerem Biznesu, który prowokował właściciel do wprowadzenia zmian dobrze rokujących na przyszłość. Tyle ode mnie. Pozdrawiam byłych i aktualnych pracowników firmy BETA-POINT. AHOJ!!!!

Prawdziwy pracownik
@Szymek 10.12.2015 18:58
...I powiesz mi Łukaszu, że poniedziałkowe "spowiedzi", wymyślane delegacje "byle pojechać" bo trzeba, dzwo...

No jeżeli ktoś uważa, że usiądzie przed komputerem i zamówienia same przyjdą to jest w błędzie.. to chyba logiczne, że aby znaleźć nowego klienta to trzeba dzwonić albo jechać...

Ja
@Prawdziwy pracownik 11.12.2015 17:10
No jeżeli ktoś uważa, że usiądzie przed komputerem i zamówienia same przyjdą to jest w błędzie.. to chyba logiczne, że aby znal...

a może powiesz Szymek ile razy byłeś w delegacji HA HA HA. Raczej się nie wysilałeś. Nawet na te "byle pojechać"

Prawdziwy pracownik

Pewne rzeczy się zmieniły…pewne rzeczy są do zmian. Nikt nie jest idealnym człowiekiem. Ważne, że ktoś próbuje coś zmienić. Tak naprawdę opinii negatywnych jest więcej ponieważ duża część pracowników nie wypowiada się na tym forum. Część zachowań też mi się nie podoba ale to nie znaczy, że nie ma tych dobrych. Dla zainteresowanych pracą to w dziale handlowym można fajnie zarobić i nie mówię tu o najniższych krajowych. Prowizja jest od osiągniętych wyników i często jest wyższa niż sama podstawa. Porównując innych pracodawców to Beta jest na podobnym poziomie.

niezainteresowany

Dziękuję za zaproszenie Pana odpowiedzialnego do BETA-POINT, ale zajmuje się tym co napisałem, czyli badania prowadzę w oparciu o internet. Widzę że Pan wie lepiej co powinienem robić. Pozwoli Pan jednak,że zostanę przy tym co powyżej opisałem. Dziękuję

Agresor

Czy jest to 5 czy 10 czy 15 osób. Ważne że piszą prawdę. Dzięki czemu mam nadzieję ktoś kto aplikuje do tej firmy zrezygnuje i nie będzie musiał poznawać tych ludzi i męczyć się w "rodzinnej" atmosferze. Pozytywny wpis? Dawno takiego nie było. Poza Tym Pani Beato, Marto, ważne żeby karawana jechała dalej, nie ważne jaki wielbłąd. Zawsze można go zmienić.

obserwator hejterów

nie jestem zainteresowany, ale czytam wpisy na różnych forach i do swojej pracy wykorzystuję objawy agresji jakie udaje mi się znaleźć w internecie. Na tej stronie można zauważyć że każdy pozytywny wpis wywołuje dodatkową energię wśród obserwatorów (nienawistników), którzy momentalnie uaktywniają się żeby zniszczyć pozytywną opinię w zarodku. Czytając też te wpisy, łatwo można zauważyć, że wiele z nich jest wpisywane przez te same osoby pod różnymi NICK-ami. Warto się zastanowić nad ilością energii zużywaną na agresję, którą można spożytkować w wielu cenniejszych aspektach życia. Dalej się nie rozpisuje, żeby nie zostać rozszarpany przez tutejsze s "fora" ę. Pozdrawiam wszystkich.

odpowiedzialny
@obserwator hejterów 20.11.2015 15:32
nie jestem zainteresowany, ale czytam wpisy na różnych forach i do swojej pracy wykorzystuję objawy agresji jakie udaje mi się...

Szanowny Panie, jeśli przedmiotem Pana pracy są "objawy agresji", to bardzo proszę skontaktować się z Firmą Beta-Point, porozmawiać z Panią Beatą może zgodzi się na przeprowadzenie badania przez miesiąc na miejscu. Pojedzie Pan, posiedzi, posłucha, porozmawia z pracownikami i wtedy Pan się wypowie. Polecam:) Doskonałe doświadczenie które znacznie wzbogaci Pana badania! Jednocześnie uważam, że takie forum pozwala pracownikowi na pokazanie swoich emocji bez większych konsekwencji, a jednocześnie pracodawca może zapoznać się z opiniami swoich pracowników i dokonać stosownych zmian. Niestety w przypadku tej Firmy nie liczyłbym na to Pozdrawiam

D

Pracowałem pół roku, przynajmniej teraz potrafię docenić moją obecną pracę. Gdy coś mnie denerwuje myślę jak było w BP...i od razu wraca ochota do pracy. :D

Każdy pracownik

Tak poziom bezrobocia ma tutaj znaczenie. Praca w Polsce jest dla wszystkich, ale większość jest niskiej jakości. W Beta-Point również. Jest to przystań, dzięki której można zarobić na przetrwanie, ale w międzyczasie należy szukać czegoś innego. I nie tylko z ambicji jakie ma każdy, ale zarówno zachęca do tego atmosfera, jak również poziom wynagrodzenia i stosunek właścicielki firmy do pracowników. Sam zespół jest zgrany, chodź gdyby nie czynniki wymienione wcześniej myślę, że firma rozwijałaby się zdecydowanie prężniej, a pracownicy byliby bardziej chętni żeby ulepszać procesy i proedury w firmie. Mówiąc o zespole mam na myśli handlowców, pracowników produkcji, BOK. Wykluczam tu koordynatorkę działu handlowego, która kierować to jedynie samochódem potrafi, choć nie szczególnie. I na tym zakończę powyższy wywód. Pozdrawiam sądzę, że KAŻDY PRACOWNIK szczerze podpisałby się pod moją wypowiedzią.

Kriss88

Może to wynika z bezrobocia(zahaczę się za byle jakie pieniądze i będę szukał czegoś lepszego) a może z naiwności ludzi- "sam sprawdzę czy tak na pewno jest,bo tak strasznie być nie może". Popracuje trochę i się albo zwolni albo go zwolnią. Zastanawiające też jest, że tam jest ciągła, niekończąca się rekrutacja, a firma ma cały czas tyle samo pracowników:)

Zenon

Chciałem aplikować na stanowisko Specjalisty ds. Obsługi Klienta, ale po przeczytaniu Waszych opinii zdecyodowałem, że szkoda nerwów, zdrowia i czasu na takie firmy jak ta. Dziękuję za cenne rady.

naklejaczetykiet

Polityka zatrudnienia w tej firmie przypomina kręcącą się karuzelę, z której co chwilę ktoś wypada. Atmosfera, niskie wynagrodzenie, masa obwiązków sprawiają, że człowiek sam pragnie jak najszybciej znaleźć coś innego. Niestety warunki na rynku pracy są jakie są, więc okres ten zwykle się przedłuża. Nie życzę nikomu trafić do tej firmy, chyba że chcecie wyrobić sobię zdać sprawę jak nie powinno wyglądać Twoje miejsce pracy. Wszystko o czym wspomnieli poprzednicy to prawda.

ON19987

na czym polegaja zadania na drugim etapie rekrutacji w betapoint jesli chodzi o dbsługę klienta?

Zespół BETA-POINT

Szanowni Państwo Wszystkich zainteresowanych pracą w zgranym i energicznym Dziale Sprzedaży, zapraszamy do współpracy i aplikowania na stanowisko: SPECJALISTA DS. HANDLOWYCH Aplikacje można składać za pośrednictwem formularza rekrutacyjnego, który znajduje się na stronie www.pracuj.pl lub bezpośrednio pod adresem mailowym praca@betapoint.pl Poniżej zamieszczamy link do oferty: (usunięte przez administratora) W przypadku pytań - pozostajemy do Państwa dyspozycji. Zespół BETA-POINT

Beata Hoffmann-Pohnke

Szanowni Państwo O sukcesie firmy decydują przede wszystkim tworzący ją ludzie. To oni stanowią jej bezcenną wartość, siłę i klucz do sukcesu na wielu płaszczyznach. Dotyczy to nie tylko sukcesu finansowego, ale przede wszystkim najcenniejszej wartości firmy – zgranego, dobrze funkcjonującego zespołu. Zatrudniając pracowników, stawiamy przede wszystkim na ich zaangażowanie i automotywację, a także na kompetencje przydatne na określonym stanowisku. Doceniamy pracowite osoby, które z chęcią wypełniają powierzone zadania. Ceniąc trud włożony w pracę, gwarantujemy pracownikom odpowiednie wynagrodzenie, stabilność zatrudnienia oraz rozwój. Mam tu na myśli szkolenia, kursy podnoszące kwalifikacje oraz indywidualne plany rozwoju. Osoby zaangażowane, pracowite, stawiające na swój rozwój osobisty są dla nas cennym kapitałem kadrowym. To właśnie dla nich jest miejsce w naszej firmie i to oni są wynagradzani za swoją DOBRĄ ROBOTĘ! Dla nas każdy dzień to nowe wyzwanie, a każdy sukces to krok w przód. Nieustannie dążymy do zmian na lepsze, ucząc się i zdobywając cenne doświadczenia. Podsumowując - zapraszam do współpracy wszystkich tych, dla których zaangażowanie w pracę jest naturalnym motorem działania i wyznacznikiem do osiągania założonych celów. Właścicielka firmy BETA-POINT Beata Hoffmann - Pohnke

Zespół BETA-POINT

Szanowny Zainteresowany Ogłoszenie o pracę na stanowisko Specjalisty ds. Handlowych pojawi się niebawem w serwisie www.pracuj.pl Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom potencjalnych kandydatów, po oficjalnej publikacji ogłoszenia zamieścimy link do jego treści na portalu www.gowork.pl Serdecznie zapraszamy Pana oraz wszystkich zainteresowanych do złożenia aplikacji za pomocą formularza rekrutacyjnego lub bezpośrednio pod adresem mailowym praca@betapoint.pl Odpowiadając na Pana pytanie – uprzejmie informujemy, że każdemu pracownikowi z Działu Handlowego firmy gwarantujemy: atrakcyjne warunki finansowe, na które składa się wynagrodzenie podstawowe oraz motywacyjny system prowizyjny, stabilne zatrudnienie, możliwość rozwoju i podnoszenia swoich kwalifikacji oraz przygotowanie do pracy w oparciu o tematyczne szkolenia. Indywidualny plan rozwoju każdego pracownika, na który składają się wszystkie wymienione komponenty - uzależniony jest od jego zaangażowania, osiąganych wyników oraz czasu pracy. W przypadku pytań i wątpliwości – pozostajemy do dyspozycji. Zespół BETA-POINT

Zainteresowany

Obecnie trwa rekrutacja na stanowisko handlowca ds. klientów biznesowych. Czy ten etat jest rozwojowy i pozyskiwane nowych klientów jest jeszcze realne? Czy to co napisaliście negatywnego również dotyczy tego stanowiska?

Zainteresowany

Obecnie trwa rekrutacja na stanowisko handlowca ds. klientów biznesowych. Czy ten etat jest rozwojowy i pozyskiwane nowych klientów jest jeszcze realne? Czy to co napisaliście negatywnego również dotyczy tego stanowiska?

były pracownik
@Zainteresowany 10.04.2015 19:55
Obecnie trwa rekrutacja na stanowisko handlowca ds. klientów biznesowych. Czy ten etat jest rozwojowy i pozyskiwane nowych klie...

Jeśli po tym co przeczytałeś myślisz, że na stanowisku "handlowca ds. klientów biznesowych" będziesz miał zapewnione inne warunki to życzę powodzenia. Polecam Ci takie doświadczenie:) tylko wróć tu i napisz czy jesteś zadowolony...a z drugiej strony to tak każdy handlowiec jest ds. klientów biznesowych... żenada...niech zmienią podejście do pracownika a nie nazwę stanowiska! (usunięte przez administratora)

Bydgoszczanka

Brałam udział w rekrutacji do Biura Obsługi Klienta. Proces rekrutacyjny na miarę korporacji. Najpierw rozmowa, następne spotkanie zadania i trzecie spotkanie przedstawienie warunków. Właściciele mili, biuro zadbane, dojazd autem spoko, MZK już słabiej. Zgodzono się na moje niewygórowane warunki finansowe oraz zaproponowano umowę o pracę na okres 1 roku. Nie ukrywam, że pokierowałam się decyzją odmowną w dużej mierze przez Wasze powyższe komentarze...

były pracownik

rzeczywiście w tej firmie pracować trzeba, ale nie znam takich osób którzy tam siedzieli dłużej niż do 16.00. Punkt 16.00 wszyscy wychodziliśmy czasem zostawała Marta i jeszcze jedna pracowniczka. Mam tam znajomą co zaczęła pracę i to potwierdza.

aaa

sory ale nic z tej końcówki nie rozumiem, a najciekawsze jest to że chyba długo nie pracowałeś skoro takie bajki wypisujesz o zdobywaniu i przekazywaniu klientów, "Ten dzwon może gdzieś bije ale w którym kościele to już zupełnie inna bajka". Handlowiec uczy się na błędach, ale nie sprzedawać. albo ktoś jest handlowcem jak się przedstawia, albo mu się tylko wydaje. Lub bierze się do konkretnej pracy i cel osiąga. Tak jest w każdym zawodzie.

aaa

zwolniony opowiadasz brednie osoby które wyrabiają plan pracują do dzisiaj i mają oprócz tego własne zdanie. Póki co pracuję i wiem, a Ty pracowałeś i na pewno planu nie wyrabiałeś. Nawet osoby, które nie wyrabiają pracują najważniejsze to to, że im się chce pracować

były pracownik

Kolego jeżeli masz taką potrzebę sprawdzenia się w temacie, naprawdę polecam. Można tam wiele się nauczyć o samym sobie i o tym co człowiek jest w stanie znieść nie mogąc znaleźć pracy. Tak poszedłem tam pracować bo nie miałem innej alternatywy. Tak zwolnili mnie. Ale podczas rozmowy opowiadają całkiem o czym innym niż jest w momencie zatrudnienia. po drugie atmosfera jest tam straszna (usunięte przez administratora) Nie mam zamiaru odwodzić Cię od pracy w tej firmie,bo wszystkiego należy spróbować. Ale jeżeli masz do siebie odrobinę szacunku i znasz się na Handlu, to gwarantuję że po miesiącu przeprosisz i sam dodasz małe co nie co do tego forum. (usunięte przez administratora). Byle dalej od Betapoint. Życzy Ci abyś tym razem też wygrał.

Bartek

Dzięki za info Bartek. Czytam i już nie mogę się połapać w tych opiniach. Nikt nie chce w tej firmie pracować, ale przy takich fatalnych warunkach czekaliście, aż was zwolnią?? To czy wy się zwalnialiście, bo jest tak licho, czy was zwalniali? Wtedy się trochę nie dziwię takiemu wysypowi negatywnych opinii. Sprawdzałem, firma istnieje od 5 lat i nagle od grudnia zeszłego roku jest taka fatalna. Piszecie że pracuje tam około 20 osób to znaczy, że to są jakieś nie ogary bez własnego zdania. Na innych forach są jakieś rzeczowe informacje a tu sam kwas. To trochę pachnie tandetą i zemstą jakiś zakompleksionych. Sory że tak piszę, ale kiepsko się to czyta, bo komuś przeszkadza, że nie można sikać na deskę, a innemu że to call center, a ktoś się bo dla odmiany trzeba jeździć. Fajne HA HA HA. Trudno mi na tej podstawie wyciągnąć jakieś wnioski iść czy nie iść OTO JEST PYTANIE ale widzę że się staracie :) żebym nie poszedł. I teraz być nie ogarem bez własnego zdania i kierować się opiniami większości. Czy iść i spróbować. U mnie zawsze tak działa, że jak ktoś mówi nie to ja mówię tak. Już nie raz na tym wygrałem

Betapointczyk

Bartek, wystarczy w tej firmie mieć swoje zdanie i je głośno powiedzieć... po kwadransie jesteś wzywany po wypowiedzenie. Tam żadne rzeczy się nie zmienią, nieważne w jakim czasie się pracowało dopóki koordynatorka będzie ta sama. A jak chcesz się przekonać to idź tam do pracy- czekam na pierwszy Twój komentarz po miesiącu:)

Zostaw opinię o BETA-POINT - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BETA-POINT