Również zdecydowanie NIE polecam jakichkolwiek transakcji z K. Kufera.
Moja historia zaczęła się podobnie jak u większości czyli auto niby w super stanie, z domu i inne kłamstwa. Pan Kufera w momencie problemu z przyjemniaczka staje się (usunięte przez administratora), nie chciał słyszeć o żadnych problemach, więc trzeba było zaangażować rzeczoznawcę i adwokatów. Po kilku miesiącach doszło do zwrotu w ramach rękojmi i odzyskałam zwrot pieniędzy. Pan Kufera to bardzo nieprzyjemna osoba, kłamał, manipulował i starał się utrudnić zwrot w ramach rękojmi. Nie wywiązał się nawet w pełni z porozumienia i w ramach swojej niepochamowanej złośliwości nie wypowiedział OC - ale ku jego niepocieszeniu i tak uzyskałam zwrot :)
Podsumowując p. Kufera to nieuczciwy sprzedawca, zataja i przekłamuje historię oraz wady pojazdu. Warto wszystko zgłaszać i nagrywać rozmowy a gdy trzeba to iść na proces przedsądowy i sądowy czy nawet proces zbiorowy gdzie zawsze wyjdą na jaw wszystkie brudy. Widzę, że jest coraz więcej oszukanych i pewnie do grona dołączy osoba, która kupiła zwrócony przeze mnie pojazd - współczuje i jednocześnie zachęcam do walki z oszukańczymi praktykami.
Ps. Bawią mnie te niby pozytywne komentarze zawsze wstawiane kilka minut jeden po drugim, podejrzewam, że pochodzą od samego sprawcy zamieszania... Nikt normalny kto kupi auto w stanie zgodnym z deklarowanym nie siedzi w internecie i nie szuka negatywnych komentarzy aby cudownie wybielić sprzedawcę.