Rafał18.01.2025 22:14
Zdecydowanie odradzam nawiązywanie współpracy z panią (usunięte przez administratora). Wynajmowałem mieszkanie na Kościuszki - pośredniczyła pani (usunięte przez administratora) właśnie przez biuro Copartner. Pomijając sam początek wynajmu gdzie w pierwszym miesiącu okazało się że "zapomniała zaktualizować ogłoszenie" i po podpisaniu umowy od razu powiedziała, że musimy jednak płacić więcej, przez rok proszenia się o naprawę pieca gazowego (były problemy z dostępem do ciepłej wody) po finalną akcje w której w mieszkaniu wyszedł grzyb. W dwóch pokojach i kuchni, był to wrzesień ubiegłego roku, duże opady, a w spółdzielni awaria ogrzewania (nie działało przez miesiąc) - efekt grzyb w trzech pomieszczeniach. Postanowiłem się wyprowadzić, pani (usunięte przez administratora) przez miesiąc nie poinformowała właścicielki, że sie wyprowadzam. Potrąciła mi 1200zł kaucji, stwierdzając, że grzyb to jednak był przeze mnie, a nie tak jak uznał ubezpieczyciel z przyczyn zewnętrznych (które szczegółowo opisałem we wniosku). Pani (usunięte przez administratora) oczywiście cały czas zapewniała mnie że problemu nie będzie i kaucje otrzymam, a potem postanowiła jednak ją potrącić XD Do dziś nie mogę od Pani (usunięte przez administratora) uzyskać żadnych dokumentów, a mam podejrzenia że zawarta między nami umowa nigdy nie została zarchiwizowana, a jeśli tak, to w innej formie niż podpisanej przeze mnie - Pani (usunięte przez administratora) nie chce udostępnić dokumentów by to potwierdzić. Tak że jak ktoś lubi być (usunięte przez administratora), to zapraszam do współpracy z panią (usunięte przez administratora) i biurem które reprezentuje.