Ja polecam firmę współpracujemy od lat i nie narzekam
Mogę coś więcej na temat tej współpracy? Jestem zainteresowana ich ofertą ale wszędzie pełno negatywnych informacji. A mam dach do wykonania
Czy w Zakład Usługowo-Handlowy Specbud Bogusław Stępała występują paczki/bony świąteczne?
Firma wykonywała dla mnie zarówno usługę wymiany pokrycia dachowego jak i drobne wykończeniówki - jestem zadowolony, bo zarówno jakość wykonania jak i terminowość była zachowana. Przy wykończeniówkach byłem bardzo "czepliwy" to właściciel firmy dzielnie to znosił i chętnie dokonywał wszelkich poprawek mimo, ze mógł mnie olać czy po po protu stwierdzić, że przesadzam, bo czepiałem się każdego najmniejszego szczegółu. Nie spodziewałem się takiej dobrej współpracy. Zdecydowanie polecam
Jak się pracuje z ludźmi z Zakład Usługowo-Handlowy Specbud Bogusław Stępała?
Polecam firmę i na dach jak i na remont mieszkania

Ja polecam firmę współpracujemy od lat i nie narzekam
Też ciekawa właśnie jestem, bo widzę że rozbieżność tutaj powstała jakaś. A skąd o nich wiesz?
Nie polecam prac dekarskich Dach nieszczelny- leje się. Pan Bogusław nie wywiązuje się z umowy. Mimo zgłaszanych zastrzeżeń, wysyłanych zdjeć ,olewa sprawę. Nie polecam
Na jakie narzędzia pracy może liczyć pracownik w Zakład Usługowo-Handlowy Specbud Bogusław Stępała?
Ta firma to porażka i (usunięte przez administratora) jakich nie znam, nie polecam a wręcz ostrzegam przed tą pseudo firmą
@klient czekam na konkrety?
Jeśli chcesz stracić mnóstwo nerwow I pieniędzy to jak najbardziej ta firma jest odpowiednia.
A czy możesz napisać trochę więcej szczegółów na ten temat? Dlaczego uważasz, że można stracić mnóstwo nerwów i pieniędzy? Nie dodałeś żadnego konkretnego wyjaśnienia na potwierdzenie swoich słów więc sama nie mogę wywnioskować o co dokładniej może chodzić.
W parze z dobrą firmą dla klientów jest również dobry pracodawca!!
Jak teraz jest w firmie Zakład Usługowo-Handlowy Specbud Bogusław Stępała w miejscowości Katowice z pracą, bo nie ma wieści o pracy u nich i nie wiemy jak to wygląda teraz, pomożecie?