Jestem bardzo zadowolona z usługi wykonania pergoli. Od samego początku kontakt z p. Michałem był wzorowy. Na naszą prośbę udało się wykonać zlecenie miesiąc przed terminem zawartym w umowie. Montażyści solidni i kulturalni. Pergola robi wrażenie, bo w ciągu jednego dnia usłyszałam wiele pochwał i słów "wow" od sąsiadów jak i ich robotników.
@drewbud macie nowe przyjęcia ?
(usunięte przez administratora) omijać jak ajdalej !!!
@olo dlaczego omijać ?
Szkoda, że jedynie klienci dodają na forum pracowniczym opinie!
Jestem bardzo zadowolona z wykonania prac . Panowie kompetentni solidni i pracowici. Z właścicielem firmy dobry kontakt. Polecam firmę Pana Michała gdyż już dawno tak sprawnie i poprawnie nie zrobił nikt
Jestem pod wrażeniem solidnego wykonywania prac dachu mojego domu. Panowie fachowo sprawnie i szybko wykonali zaplanowane prace. Wykazali się pracowitością i rzetelnością. Polecam firmę Pana Michała.
Czekamy na Wasze opinie! Może znajdzie się osoba aktualnie pracująca, która będzie chciała powiedzieć nam coś o pracy w przedsiębiorstwie Drewbud Michał Głowaczewski w miejscowości Jaworzno? Wiesz jak wygląda tu zatrudnienie? Podziel się swoim doświadczeniem z innymi użytkownikami! Czekamy na Wasze opinie!
Brak kompetencji. Wyslano mlodych do napraw i jest jeszcze gorzej... czekam na zakonczenie prac od 4 miesiecy.
Wykonawca terminowo wykonał, natomiast poprawki od 3 miesiecy niewykonane. Ciężki kontakt z wlascicielem.