Dosyc tej firmy i tych ludzi! Co niektórzy nie wiedzą kto to jest Marcin Daniec. Jak mozna nie wiedziec kim jest Marcin Daniec ja sie pytam?
Szefunciu git, hajsy przelewa zawsze do 10, ale na miłośc boską, za duzo. Ja wiem, ze w(usunięte przez administratora)cięcie też zajęcie, ale co miesiąc 7 tysi na koncie to mi stara zwariowała i co tydzien na brwi jeździła. Dzieki Bogu, żę drugie tyle pod stołem to miałem na swoje weekendowe wydatki hehe. Do tego słuzbowe auto - dacia. Tylko z jedna poduszka powietrzną! Szef jeździ mesiem za bańkę, a Nam dacie za 40 tysi. Szok i niedowierzanie.
Ekipa zacna, ale faktycznie potwierdzam przedmówce - Arek do (usunięte przez administratora), durne zdjęcia wysyła i nie wie jak sie pisze "poparzona", a niby studia buc skończył. Pracował kiedyś taki człowiek legenda - Tąsi. Facet z jajami, nie raz sie potrafił postawic szefowi. Ale ze był za dobry na tą robotę to go zwolnili. Szkoda chłopa, na spacery z Marcelem chętnie chodził.
Ogólnie praca w pyte, ale musisz liczyc sie z tym, żę nie wszyscy szczepieni, do tej pory szef był szczepiony z żoną, ale juz po rozwodzie są.
Super fucha, jak cie zwolnili gdzieś za alkohol, kradzież lub narkotyki to Junior stoi przed Toba otworem