Pan mecenas (usunięte przez administratora) to godny polecenia wysokiej klasy fachowiec. Doskonale zna prawo, posiada również rozległą wiedzę w wielu innych dziedzinach, a ponadto, pomimo młodego wieku, ma duże doświadczenie prawnicze, co przekłada się na wysoką jakość Jego usług. Jest osobą rzetelną, oddaną sprawie, zawsze ma czas dla klienta, służąc mu radą i wszelką pomocą. Wszystkie kwestie prawne wyjaśnia w sposób jasny, czytelny, dostosowany do wiedzy odbiorcy. Jest konkretny i co najważniejsze skuteczny. Współpraca z Panem Mecenasem to czysta przyjemność, ponieważ poza profesjonalizmem, wysoką kulturą osobistą, czysto ludzką życzliwością i szacunkiem do klienta, posiada umiejętność tworzenia na spotkania miłej i przyjaznej atmosfery, a Jego spokój i optymizm pozytywnie wpływają na samopoczucie zestresowanego człowieka.Moja sprawa była trudna, niejednoznaczna, wiele faktów i osób świadczyło przeciwko mnie, a jednak dzięki Panu Przemysławowi sprawa zakończyła się tak jak tego chciałam. Nie życzę nikomu, aby musiał korzystać z pomocy obrońcy, ale gdy już tak się stanie, uczciwie i z całego serca polecam wszystkim dobrego adwokata, jakim niewątpliwie jest Pan Przemysław Nocuń i Jego wspaniali współpracownicy, osoby profesjonalne, a jednocześnie ciepłe i wyrozumiałe.