Ciekaw jestem ile tych komentarzy negatywnych bylibyście w stanie powiedzieć w twarz.
Firma wypłacalna, auta zadbane .W dużej mierze meble a na powrót często stałe punkty.
Jak komuś nie pasuje robota ,to po prostu się zwalnia i tyle w temacie acz kolwiek na sytuację w tym porąbanym regionie, to i tak firma jest spoko.
Życzę wszystkim kolegom powodzenia
na nowej ścieżce zawodowej i tyle w temacie.
Igor
10.06.2026 20:30
A jest tu otwartość na zgłaszanie uwag? Bo pełna zgoda, że problemy rozwiązuje się tam, gdzie są zauważane...
Ulibylikieriobt
27.06.2026 23:29
Tomku po co tobie mówić jak ty i tak nic z tego nie robisz, od początku było nie zadowolenie z Baśki a ty i tak ja trzymasz, ona nie ma pojęcia o pracy kiero i tacho, jest tu przez pomyłkę, każdy jeden z byłych i obecnych mówił źle o niej a ty ją dalej trzymasz, co do Ciebie to było że cały czas kłamiesz, każesz jeździć na maxa, boli cię jak kiero stoi, wymuszasz jazdy aby jechać, każdy wiedział że kłamiesz i miał cię dość, każdy z byłych i obecnych prócz Łukasza bo z nim nikt nie gadał, twój (usunięte przez administratora) 😅 wiedział o co chodzi i miał dość, nie potrafisz nawet dać normalnej umowy tylko stawka dużo mniej niż najniższa krajowa, a jak chorobowe to płacz i lipa z twoją umową, na kraju więcej dają niż ty po eu, twoje umowy to nawet najniższej krajowej nie ma, tak tak wiemy, powiesz składki się liczą 😂 to daj chociaż najniższą krajową na umówię a nie parę groszy i kupa dodatków. Moim zdaniem firma spoko ale ty za dużo kłamiesz, wymuszasz jazdy aby kiero nie stał, ta cała Baśka jest tu przez pomyłkę, i tak każdy mówił, każdy były i obecny oprócz uszatego bo to był twój lizodup , płacisz tyle co wszyscy, co to było 450 za Anglię?😂 Teraz wszędzie tyle płacą za eu, nasza rada, wyjeb Baśkę, weź kogoś kto ma trochę kultury i pojęcia, daj chłopakom normalne umowy ( nie gorsze niż na kraju,bo nawet tu lepiej dają na papierku) przestań kłamać i wymuszać jazdy, i będziesz miał kiero, bo serio, Baśka to się nadaje do żabki na osiedlu a nie na spedo, i pomyśl nad tym bo każdy miał jej dość, wyjeb Jarka z biura i Baśkę a będziesz miał i firmę i kierowców tyle w temacie, a tak sam wiesz jak jest, rotacja i kupa śmiechu, nie będziesz słuchał dobrych kiero to zostaniesz z prostaczka Baśka i buc Łukaszek, bo z nim nigdy nikt nie chciał gadać, więc rada jest taka, po kilku latach daj dobre umowy dla dobrych kiero, a nie te twoje śmieszne stawki na umowie,wywal Baśkę, wywal Jarka, i weź się za swoją firmę, i przestań kłamać jak pies a będziesz miał firmę, i nie pozdro dla firmy po tym jak się zachowałeś przy odejściu, i nie pozdro dla uszatego, nigdy nie był kolegą z kierowcami tylko zawsze twój lizodup, elo
Nina
04.06.2026 03:12
Nie widzę żadnych ofert do nich, dlatego chcę zapytać czy Firma w ogóle przyjmuje osoby z zewnątrz, zdarzyło się komuś gdzieś znaleźć jakieś ogłoszenie i zostać przyjętym?
Prawa ,,ręka"
29.05.2026 11:02
BTS to ciekawa firma.
Po znajomości ponoć tylko przyjmują...za chwilę Tomasz z konfidentem uszastym Łukaszem i baśką będą jeździć.
Nic mi nie wiadomo na temat pracy bez badań lekarskich i uważam że to jest nie możliwe!!!!
Firma ma tylko 2 plusy:
1. pieniądze na czas-poczatek miesiąca,
2. auta zadbane.
Co do atmosfery we firmie to jaki szef tacy pracownicy ---on fałszywy i cwaniaczek tacy i pracownicy.
Miał kilku kolegów którzy pracowali u niego został tylko Uszasty konfident
Daniel.
01.06.2026 14:41
Łukasz ,,prawa ręka lewa ręka " raczej brązowy język od lizania doopy.
Szacunek wiesz co to jest???
Donosicielstwem jego nie zdobędziesz a po plecach tylko klepie się tylko osła.
Taki element jak ty nie jest w moim zainteresowaniu.
Po komentarzach które czytam śmie stwierdzić,że nie koniecznie współpracownicy szanują ,, brązowy język"
Byle czym zajmujesz się (donosicielstwem), byle co jesz i głupoty piszesz.
Ty mnie nie przyjmowałeś do pracy i zwalniać mnie nie będziesz.
Do swoich wypowiedzi dołącz skriny z telefonu żebyś był wiarygodny...
Ciekawe kto jeszcze z ,, kolegów " z firmy twoją osobą wytrze sobie doope.
Nie pozdrawiam.
Bazyl
02.06.2026 05:17
‘podobno’ 🙂 skąd wy bierzecie takie ploty oświećcie mnie 😋
Już czytałem ze dbają o tabor. O wypłaty też? Są premie dla kierowców?
Kiero
30.04.2026 20:44
👍
xxx
20.08.2025 18:05
Łamanie praw pracowniczych w tej firemce jest na porządku dziennym. Kierowcy jeżdżą bez badań bhp i lekarskich. Ciekawe kiedy inspekcja pracy zainteresuje się?
Maximus
26.10.2025 07:54
No spoko ale nie odniosles sie bardziej do tego jeżdżenia bez badan. No i od razu ciekaw jestem jak wygląda serwis bo i tak to powyższe martwi
xxx
28.10.2025 08:26
Tak na prawdę, ktoś chcial zrobić na złość i pewnie tym wpisem trochę zrobił, bo na tyle co Tomka znam, to pewnie się wkurzył, bo nie lubi rozgłosu. I uwierz mi nie musisz się martwić tymi wszystkimi badaniami i serwisami, bo jak ktoś trafia tu do pracy to tylko z polecenia i z góry wie co na niego czeka. Szerokości.
malboro
27.10.2025 20:39
Zadbany świeży tobor , naczepy Schmitz, Dycha z przodu, Większość tras powrotnych Benelux rampy Zalando.
Ogólnie dobry klimat w firmie.
Niestety miejsca wolnych nie ma w tej chwili z tego co wiem.