Agnieszka Piekorz05.10.2021 15:22
Blokowanie ludzi nie sprawi że przestaną wyrażać swoją opinię. Nie mam czego się wstydzić jeśli chodzi o nazwisko małżeńskie w przeciwieństwie do pana żony...Widać, że długo zajęła odpowiedź na moją prawdziwą opinię o biurze markpol. Aż tak bardzo boli,że nie ma pan zielonego pojęcia o prowadzeniu księgowości w spółce z.o.o. Z perspektywy czasu i problemów jakie teraz mamy to te korekty o których pan napisał to z pańskiego powodu.Od października proponował pan mężowi że obniży nam stawkę żebyśmy się przenieśli z tamtej księgowości do biura markpol- i to był błąd, który ciągnie się do dziś przez"usługi markpol".Po rozeznaniu się cen rynkowych spółek nagle podniósł pan stawkę żenada! Nasza firma rozliczyła się co do złotówki a pan zachował się nieprofesjonalnie nie wydając całej dokumentacji, nie odbierając naszych telefonów.Na moje zadawane pytania dotyczące spółki nie potrafił pan udzielić odpowiedzi(ciekawe czemu ręce panu drżały?) Sporządzone sprawozdanie finansowe nie miało ładu ani składu i jeszcze nie umie się pan wytłumaczyć z różnic w kwotach które pan źle wyliczył (może jakieś szkolenie by się przydało!? )a może lepiej zostać przy polowaniach? I handlować na targowisku a ja chętnie nauczę pana obsługi na kasie fiskalnej jak nie ma się pojęcia o księgowości!Celowo nie przekazał pan logowanie do PUE i dlatego ja i moja niepełnosprawna córka nie byłyśmy ubezpieczone gdzie miał pan świadomość o bardzo częstych wizytach w poradniach i szpitalach.Jakim trzeba być człowiekiem żeby tak postąpić? Nieodpowiedzialne podejście.Trzeba nie mieć taktu żeby odgrywać się na klientach kosztem ich niepełnosprawnego dziecka! Zero profesjonalizmu!Strach powierzyć dokumenty w biurze markpol !!!!! Nie umie się pan przyznać do popełnionych błędów to tylko o panu świadczy!