Tez mam zagwozdke czy isc na stolarza. Napisalibyscie chociaz ile wychodzi realnie na reke bo nie wiem
Ddd
04.11.2024 18:47
Wie ktoś, czy warto startować na stolarnię? Znów jest ogłoszenie
@kkk
12.08.2024 11:10
Szkoda, że tak wiele negatywnych opinii jest usuwane z tego portalu. Jeszcze do niedawna były informację dotyczące nie uczciwości pracodawców. Teraz wszystkie wypowiedzi tamtych osób nagle zniknęły. Szkoda, bo być może takim sposobem wprowadzacie ewentualnych przyszłych pracowników w błąd.
Osobiście nie polecam pracy w tej firmie. Zaleganie z wypłatami, zadłużone faktury, bardzo słaba opinia na ich temat w okolicy.
Amy
20.08.2024 15:17
O już nieraz widziałam jak firma się tłumaczyła że negatywne opinie to odwet byłego pracownika za zwolnienie z powodu... ( i tu dowolne pomysły w stylu - lenistwo, picie) albo zemsta konkurencji. Bo na logikę, ludzi dla pieniędzy idą pracować. Więc dlaczego firma nie świeci pustkami skoro rzekomo zalega z wypłatami?
kkk
20.08.2024 16:42
A skąd wiesz, że nie świeci pustkami? Skąd wiesz jak są traktowani pracownicy? Tutaj słowo przeciwko słowu. Może zalega z wypłatami bądź są opóźnienia dla jakiejś danej jednostki, nie dla całego zespołu. Wystarczy zobaczyć Statystki firmy, spadki aut i redukcję ludzi. Tak część będzie na pewno spowodowana brakiem zleceń, ale może jednak jest to spowodowane tym, że jest jakiś problem z rozliczeniami? I nagle się okazuje, że nie stać jej na taką ilość kierowców/samochodów. Niestety w okolicy jak popytasz też ta firma nie ma dobrych opinii (opórcz transportu zajmuje się również stolarką - tam też opinie kiepskie). Dlaczego? Nie wszyscy piszą opinie w internecie, dużo można się dowiedzieć tzw. 'pocztą pantoflową' w samych Rakowicach. Myślę, że dyskusja jest zbędna będzie zarówno tyle zwolenników jak i przeciwników takich teorii. Tylko zwyczajnie fajnie byłoby gdyby takie strony jak ta dawały możliwość przeczytania różnych opinii i aby przyszły pracownik mogl samodzielnie podjąć decyzję czy warto czy nie warto podejmować pracę u danego pracodawcy.
Płatnik bardzo słaby, Z kim bym nie rozmawiał w okolicy, to wszędzie nieopłacone faktury, niewypłacone pensje itd.
Gaba
21.09.2023 08:09
Opiszecie mi jak jest wyceniane doświadczenie stolarza? W ofercie do Rakowic z ubiegłego roku było napisane, że stawka zaczyna się od 4 tys netto ale w zależności właśnie od wspomnianego doświadczenia. ile musi go mieć mój luby żeby chociaż tę piątkę mieć z przodu? I jak oceniacie warunki na miejscu?
Kkk
14.11.2023 22:33
Jak nie chcesz mieć problemów to stanowczo odradzam byłem u niego pracownikiem w transporcie płaca żenada trzeba było prosić o swoje zarobione pieniądze czasami czekałem 2 lub 3 miesiące żeby cokolwiek dostać