No tak - to wszystko też niestety mam okazje potwierdzić, firmy nie polecam nikomu, kto bystry przeczyta, a niektórzy do czasuu..nadal tam robią coś, mnie to mierzi -niektórzy może sie w tym paplać lubią -ja za uczciwy jestem na biletach nie dorabiam nigdy :), tam nawet pseudo kierownicy co z bańkami w plecaczku uzupełniają płyny dorabiają se na wiejskich prostych mechanikach i ich robotach w stodołach, cóż same stare pojazdy sypią sie serwisy porządne nie chcą ich znać. Cyrki różne widziałem ale żeby sam kierownik dolewał borygo do olej w silniku 11 l płynu do 15l oleju -Apollo :) , później sie zorientował po sugestiach od mechanika na telefon -że trzyma w łapce nakrętką z napisem OIL ... a ta obok byłą też innego kolorku nawet ...cóż dalton albo mało bystry ???? choć po polsku gada ale może nie czytaty-wyglądem jakby z miedzy pod granicą pochodził, no ale jak kilka razy wymienial i oleje na darmo i dolewać do chłodnic ciągle bo wszystko cieknie tam.... no i filtry i płukanki.... to są koszta potężne -za brak pojęcia sie płaci i opóźnienia autobusów .... A EKOLOGIA SIĘ KŁANIA . Porządni ludzie u takich nie pracują i dla taakich. Pojazdy kilkunastoletnie, jak się spodziewają kontroli i są one poumawiane no to mają jednego w rezerwie -roczniaka merca w automacie, autobusy im się paliły, wały wypadały resorki pękały luzy kierownicze nagminne, wszystko wycieka i piszczy jak już wspominałem- porządni mechanicy nie chcą robić dla fastera- mają tylko takich ruskich w mrągowie kilku... wiele razy ściągałęm po godzinach kolegów i rozwoziłem pasażerów dzieci o ponad godzinę spóżnione do domu docierają a rodzice wydzwaniali.... bo koła sie odkrecały bo sprzegło już nie ciągło lub głowica ciekła i nie miał mocy..no bo w płynie też olej pływa częcto czasem z głowicy - ale czasem pan mało bystry -dolewa odwrotnie do chłodnicy olej ..;/ cóóż cuś mu sie chyba myli często. Mają tam wielu emerytów chłopaki niedowidzą i taranują szlabany na szkolnych parkingach hehe tylko 2-3 tysie z ac hhhhhee. Najlepiej wszystko na umowach mieć zapisane -bo na bank OSZUKAJĄ !!no z czegoś se rekompensuje straty z własnej głupoty powstające :), umowy nie są takie jak są poumawiane są inne dziwne i po kilku tygodniach do podpisów, zastanówcie sie czy wogóle warto?? żadnych raportów kasowych za co i ile nie dostarczają dostają ludzie ubrania koszule obowiązkowo zakłądane ale na pranie i proszki nie dają kasy ani nie piorą ich!! brud smród i ubóstwo ta "firma", KTO TAM ROBI NIECH NIE MAŻY NAWET ŻE ZA NADGODZINY ZA ŚCIĄGANIE KOLEGÓW W PADŁYCH W POLU POJAZDACH BEDZIE MIAŁ ZAPŁACONE I ZA ROZWÓZ DZIECI HEHE SPOŁECZNIE ??? a jak sie pracownik upomi o swoje albo zwraca uwage że na trasach liniowych gmina porozstawiałą znaki zakazu ... no to nakazuje przełożony jezdzić tam miesiącami a jak przyjmie na piśmie (no bo głupa pali często i odmawia przyjęcia służbowych obowiązkowych notatek służbowych-wtedy mms można mu na telefon albo na email fasterów lub do urzędu)no to się mści i odbiera wynagrodzenie - wymyślając rózne "mandaty -kary" oczywiscie nieprawne i pozakodeksowe -wyszukują tylko pretekstów i UWAGA TWORZĄ JE NA ZAWOŁANIE-JEST TAM JEDEN TAKI PRZYJECIEL I WTYKA PREZESA -WŚRÓD KIEROWCÓW ... od zadań specjalnych, każdy tam inaczej zarabia zasady są bardzo niejasne.
ZASTANOWIĆ SIĘ POWINNI CI CO ICH WYNAJMUJĄ-DLACZEGO ODESZŁĄ TA FIRMA Z INNYCH GMIN.... dlaczego się pozbyto fastera np na północy Polski :) , żerują na nowych władzach samorządowych -na mięciutkich i podatnych burmistrzach a takich co przesiedzi całą sesje i ani be i ani me -a jak ktoś zada mu pytanie to to same hasło na każdej sesji "odpowiem na piśmie w ciągu 5 tygodni" hehe , ciekawe jak na ulicy - czy też listownie na zwykłe powitania -dzień dobry - ODPOWIADA :) . Takie typy jak ryba w wodzie jak w takim państwie- co polska sie nazywa-gdzie instytucje państwowe NIC NIE DZIAŁAJĄ. ludzie szanujcie się :) , JEST TO NIEODPOWIEDNIA FIRMA DO PRACY DLA KAŻDEGO POLAKA , nie polecam .