Stalco

• Kulerzów
  • Jeziorzany
  • Radziszów

3. Opinie o pracodawcach Skawina
  5. Opinie o Stalco Sp. z o.o. S.K.A.

Opinie o Stalco Skawina

Nie przegap nowości o Stalco Sp. z o.o. S.K.A.!

Hem Bud

22.05.2026 23:39

Ocena mniej niż jedną gwiazdką za brak nawiązania kontaktu to wysłany wiadomości o współpracy.

26.05.2026 08:49

Dzień dobry, w sprawie współpracy handlowej prosimy o kontakt z [email protected].

Rozmowa

07.05.2026 16:50

Po rozmowie rekrutacyjnej która trwała 40 minut i obejmowała zadawanie różnego rodzaju dziwnych pytań nie wiedziałam nawet jakie są widełki wynagrodzenia na danym stanowisku z czego można wywnioskować brak jakiegokolwiek szacunku do pracownika. Jak dla mnie szkoda zachodu.

08.05.2026 11:40

Dziękujemy za podzielenie się opinią oraz za udział w procesie rekrutacyjnym. Przykro nam, że spotkanie nie spełniło Pani oczekiwań. Pierwszy etap rekrutacji ma na celu przede wszystkim wzajemne poznanie, rozmowę o doświadczeniu zawodowym, kompetencjach oraz dopasowaniu do stanowiska i organizacji. Szczegółowe kwestie dotyczące warunków zatrudnienia omawiamy zazwyczaj na kolejnych etapach procesu. Rozumiemy jednak, że jasna komunikacja dotycząca warunków współpracy jest dla kandydatów bardzo ważna już od początku procesu. Dziękujemy za tę uwagę — traktujemy ją jako cenną wskazówkę do dalszego doskonalenia naszej komunikacji i procesu rekrutacyjnego. Dziękujemy za poświęcony czas i życzymy powodzenia w dalszym rozwoju zawodowym.
    Piooo

15.10.2025 19:00

Witam jak tam praca wygląda i czy da się rozwijać w pracy bo widzę że są przyjęcia
    piooo

16.10.2025 18:07

Witam Państwa magazynier mam uprawnienia na wozki widlowe

17.10.2025 10:07

Zapraszamy do aplikowania na nasze ogłoszenie lub bezpośredniego kontaktu z Działem HR: [email protected].
    Noname

12.10.2025 12:17

Hej, planuję aplikować do Stalco jako magazynier. Ktoś może napisać, jak ogólnie wygląda praca – współpraca z innymi, wynagrodzenie i warunki? Będę wdzięczny za odpowiedzi.

13.10.2025 07:45

Dzień dobry, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu i aplikowania na nasze ogłoszenie. W trakcie rozmowy rekrutacyjnej opowiemy o szczegółach tej oferty pracy i wyjaśnimy wszelkie wątpliwości. Pozdrawiamy.
    Ewa

05.10.2025 22:08

Nie polecam rekrutowania do tej firmy. Odbyłam w niej 3 spotkania gdzie po dwóch myślałam że mam już pracę. Po trzeciej rozmowie mieli się skontaktować ze mną do końca tygodnia jednak tego nie zrobili. Z szacunku do siebie odezwałam się do nich w poniedziałek po wyznaczonym przez nich terminie i dopiero wtedy dostałam klasycznego maila że jednak szukają kogoś innnego. Nawet nie mieli na tyle odwagi cywilnej żeby zadzwonić. 3 miesiące zwodzenia. Nie rozpoczęłam tam pracy i z perspektywy czasu uważam że dobrze ale niesmak po ich spotkaniach rekrutacyjnych pozostał.

07.10.2025 14:25

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i przepraszamy za zaistniałą sytuację. Najprawdopodobniej było to niedopatrzenie z naszej strony. Zależy nam, aby każdy kandydat otrzymywał terminowe i jasne informacje zwrotne, dlatego traktujemy ten przypadek jako ważną lekcję i dokładamy starań, aby nasze procesy rekrutacyjne były bardziej przejrzyste w przyszłości.

02.07.2025 08:29

Dzień dobry, Czy w firmie istnieje możliwość pracy zdalnej ? Np 1 dzień w tygodniu ?
    Marble

25.06.2025 12:17

Niedawno widziałem ogłoszenia na PH, ciekawy jestem jak wygląda wynagrodzenie, jaka podstawa, jakie premie, ile faktycznie da się zarobic. No i podstawowe pytanie brzmi, jak się ten towar sprzedaje ? Auto do użytku prywatnego ? GPS?

30.06.2025 13:59

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie ofertą. Szczegóły dotyczące wynagrodzenia, premii i warunków pracy omawiamy podczas rozmów rekrutacyjnych. Zachęcamy do aplikowania!

20.08.2024 07:57

Przedłużamy współpracę z klubem siatkarskim NORWID CZĘSTOCHOWA NA KOLEJNY SEZON

Z radością ogłaszamy, że firma Stalco przedłużyła współpracę z klubem siatkarskim KS Norwid Częstochowa na kolejny sezon!
    Jesteśmy dumni, że możemy wspierać rozwój sportowych talentów i przyczyniać się do sukcesów klubu, który odgrywa kluczową rolę w promocji siatkówki na najwyższym poziomie.  To dla nas nie tylko partnerstwo biznesowe, ale również wspólna pasja do sportu!
    Dziękujemy KS Norwid Częstochowa za zaufanie i cieszymy się na kolejny wspólny sezon pełen sportowych emocji!

20.08.2024 07:55

Półka w sklepie wykupiona!

Półka w sklepie wykupiona!
    Wspieramy firmę Beskidzkie! Jako polska, rodzinna firma trzymamy kciuki za Was i za powrót do pełnej wydajności!

20.08.2024 07:50

Kupując produkty #StalcoGarden sadzisz z nami drzewa!

Kupując produkty #StalcoGarden sadzisz z nami drzewa!
    W imieniu naszych Klientów i wraz z firmą Posadzimy.pl sadzimy drzewa za zakupy nowości z linii Stalco Garden!
    Zachęcamy do zakupów, dzięki nim wspieramy naszą planetę!

Ula

16.04.2024 14:44

Witam. Dodano niedawno ofertę dla handlowca z jedyną formą umowy, którą jest B2B. Proszę mi powiedzieć czy możliwe są do ustalenia płatne dni urlopowe?

31.07.2024 08:27

Dzień dobry, Dziękujemy Pani za pytanie. W przypadku umowy B2B, kwestie takie jak płatne dni urlopowe są ustalane indywidualnie podczas rekrutacji. Jesteśmy otwarci na negocjacje i elastyczne rozwiązania, które będą odpowiadać obu stronom. Zachęcamy do kontaktu z naszym działem rekrutacji pod adresem: [email protected], aby omówić szczegóły i znaleźć rozwiązanie, które będzie satysfakcjonujące.

15.05.2024 15:53

Pytanie do @Pracodawca czy przyjmują państwo osoby z orzeczeniem niepełnosprawności?

31.07.2024 08:25

Szanowny/a @Zainteresowany, Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Tak, przyjmujemy osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności. Jesteśmy otwarci na współpracę z każdym, kto posiada odpowiednie kwalifikacje i jest gotów dołączyć do naszego zespołu. Zapewniamy odpowiednie warunki pracy oraz wsparcie, aby każdy pracownik czuł się komfortowo i mógł w pełni realizować swoje zadania. Jeśli ma Pan/i dodatkowe pytania lub chciał/a by złożyć aplikację, prosimy o kontakt z naszym działem rekrutacji pod adresem: [email protected].
    MK

10.03.2024 15:50

Czy oferta pracy na Magazyniera w Skawinie dotyczy pracy 2 zmianowej i jakie są godziny pracy? Niestety nie ma żadnych informacji na ten temat w ogłoszeniu na pracuj.pl.
    Kukuruku

16.05.2024 11:15

@ Czyli nie ma szans na dogadanie się?

31.07.2024 08:22

Dzień dobry, to już jest ustalane na etapie rekrutacji indywidualnie.

22.07.2024 12:47

Na portalu Pracuj.pl pojawiła się ostatnio oferta na stanowisko Magazynier. Czy może ktoś podzielić się wrażeniami z pracy w tej firmie?

08.04.2024 14:05

Dzień dobry czy szukają państwo może kierowcy kat b z kilkuletnim dowiedzeniu w branży?

08.04.2024 14:22

Dzień dobry, aktualne oferty pracy znajdują się na: https://pracodawcy.pracuj.pl/company/20088232 :)
    Grzegorz

03.05.2023 17:40

Chciałbym zapytać czy jest może praca dla kobiety na magazynie i ewentualnie jakie by miała wynagrodzenie ??

08.05.2023 08:12

Jak najbardziej, zachęcamy do aplikacji! Wszystkie aktualne oferty pracy znajdują się na stronie: https://pracodawcy.pracuj.pl/company/20088232
    Prac

06.02.2023 12:29

Witam, czy w najbliższym czasie planowane jest przyjęcie kwalifikowanego specjalisty ds. Utrzymania budynków / infrastruktury etc. ?

06.02.2023 13:27

Witamy, prosimy obserwować oferty na portalu pracuj.pl https://pracodawcy.pracuj.pl/company/20088232
    Beata

29.01.2023 14:09

Chciałam zapytać czy są u was przyjęcia kobiet?

30.01.2023 08:13

Jak najbardziej! Prosimy obserwować nasz profil na pracuj.pl - tam znajdują się wszystkie aktualne oferty pracy :)
    Krzysztof

15.01.2023 12:09

Witam, czy jest aktualnie rekrutacja na stanowisko kierowcy c, c+e ????
    Hon

16.01.2023 06:02

Nic nie wiem, dlatego wysłałem zapytanie.

16.01.2023 08:01

12.12.2022 17:00

Czemu niewygodne opinie są kasowane?

30.12.2022 12:50

Już trzy moje wykasowane :) Pozdrawiam

06.01.2023 13:33

Mirek powiem Ci tylko że moja ocena 2/10. Dopisywanie towaru przez przedstawiciela do zamówień bo on ma nacisk, braki w zamówieniach bo nowości a towar który schodził i potrzebny nie ma. Wygląda to tak jakby chcieli handlować wszystkim co na rynku a nie dają rady. Elektronarzędzia KLAPA (wiszą na pułkach), a magazyny u nich pękają w szwach. Nie wspomnę o szkoleniach z panem A.K. Wszystko wiedzący NARCYZ gadający o Bruce Lee :) (ja byłem, ja pracowałem ja .... , ja jestem naj)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Stalco?

Kontakt - Stalco Sp. z o.o. S.K.A.

Ofiar Katynia 1 32-050 Skawina

Branża główna: Instalacje budowlane

Sylwester

11.11.2022 07:37

Witam szukam pracy na stanowisko kierowca ce są u was przyjęcia

29.11.2022 08:27

Wszystkie aktualne oferty pracy znajdują się pod linkiem: https://pracodawcy.pracuj.pl/stalco-spolka-z-ograniczona-odpowiedzialnoscia-spolka-komandytowo-akcyjna,107459

02.01.2023 11:31

Przewidujemy 3 etapy rekrutacji na to stanowisko, skontaktujemy się z wybranym kandydatem.
    Janek

26.10.2022 14:57

Również jestem zainteresowany stanowiskiem PH na północy kraju. Szukam pracy gdzie mogę wykorzystywać prywatnie auto. Zależy mi również na tym aby raportowanie na zajmowała 2h dziennie. Jak to wygląda w Stalco?
    Dyr. sprzedaży

27.10.2022 06:52

Witam serdecznie, mogę zapewnić że u nas nie ma zbędnego raportowania, które niewiele wnosi w efektywność sprzedaży. Oczywiście analizujemy możliwości sprzedażowe, ale zdecydowanie jako Zespół Handlowy działamy w terenie. Śmiało proszę wysłać CV. Pozdrawiam
    Janek

27.10.2022 14:34

Dziękuję za odpowiedź. Chciałbym jeszcze dopytać czy jest możliwość wykorzystywanie aut prywatnie. Co do pracy zdalnej to zasadniczo chodziło mi o nagle wypadki. Nagle córka się rozchoruje i czy mogę w takiej sytuacji popracować w domu czy koniecznie co dzień w trasę.

26.10.2022 11:25

Witam, Widzę oferty na PH. Czy można używać prywatnie aut? Jakimi jeżdżą przedstawiciele? Z zarobków da siw wyżyć? Akceptuje firma prace zdalna ?
    Paweł

03.10.2022 15:28

Dzień dobry, Chciałem uzyskać informację kiedy można spodziewać się odezwu na wysłane CV. Stanowisko PH Zachodniopomorskie z portalu Pracuj.pl Dziękuję Pozdrawiam
    Bartek

23.10.2022 21:30

Z tego co wiem osoba już została zatrudniona :)
    Dmx

01.10.2022 17:16

Witam, czy w firmie Stalco można ubiegać się o pracę w charakterze kierowcy kategorii B lub C?

03.10.2022 08:06

Witamy, jak najbardziej! Aktualne stanowiska, na które rekrutujemy znajdują się pod linkiem: https://pracodawcy.pracuj.pl/stalco-spolka-z-ograniczona-odpowiedzialnoscia-spolka-komandytowo-akcyjna,107459

28.07.2022 16:28

Sytuacja wydarzyła się jakiś czas temu. Po rozmowie telefonicznej została zaproponowana rozmowa kwalifikacyjna w biurze. Ciężko było się dogadać co do terminu spotkania, ale w końcu udało się. W umówiony dzień na dwie godziny przed spotkaniem zadzwonili i powiedzieli, że ze względu na brak wolnej sali i czegoś tam jeszcze, nie mogą ze mną się spotkać w ustalonym czasie i proszą przyjechać na godzinę wcześniej, wiedząc że muszę dojechać z innego miasta do nich. Przyjechać wcześniej było fizycznie niemożliwe czego byli świadomi. Mimo to postanowili mi zaproponować inny jedyny termin spotkania, gdzie znów trzeba byłoby brać wolne z pracy... Po moich propozycjach następnych spotkań nie poszli na rękę, bo chcieli, żeby spotkanie odbyło się tylko wyłącznie w tym jedynym terminie. Nie było żadnych innych propozycji rozwiązania problemu, który powstał z ich winy, oprócz tego też nie było żadnych przeprosin. Warto też dodać, że nie chcieli mówić o zarobkach... Nikt w dzisiejszych czasach nie pracuje za darmo i to jest naturalne, że każdy kandydat chce wiedzieć co go czeka.

29.07.2022 07:40

Niestety sytuacje losowe mogą zdarzyć się zarówno po stronie Kandydata jak i firmy, ponadto w czasie planowanego procesu rekrutacji na pewno zaproponowano inny termin spotkania. Życzymy wszystkiego dobrego!
    Ryży

27.05.2022 20:27

Jeżeli chodzi o oddział Osielsko , zdecydowanie nie polecam . Atmosfera fatalna , nie wspominając już o innych sprawach.
    Qqqq

24.05.2022 04:34

Nie wiem jak w innych oddziałach ale w Osielsku atmosfera fatalna. Wykorzystywane pracowników w innych zakładach na magazynie bylo luźno swoje i tak musisz zrobić a tu to tylko jadą z tobą nic innego Nie polecam tam pracy sam szukam czegoś innego i jak tylko coś znajdę mówię odrazu nara!
    Magazynier

16.05.2022 22:25

Ja mogę powiedzieć że miałem taką sytuację w Osielsku że mój synek lat 3 był chory i została z nim moja żona w domu byłem zmartwiony gorączką, która się u mojego syna utrzymuję. Pracuje na magazynie zatrzymałem się z paleciakiem i chciałem na minutę zadzwonić do żony z pytaniem jak wygląda sytuacja no i na moje nieszczęście zauważył to kierownik magazynu i dostałem opierdziel miesiąca na cały magazyn awantura. Rozumiem z jednej strony jestem w pracy ale skoro Stalko to taka fajna firma itp to naprawdę ten jeden telefon był na tyle ważny żeby zrobić taką aferę? Dzwoniłem do żony w sprawie chorego synka rozmowa trwała może 2 minuty a usłyszałem że mogę być zwolniony!
    Robin

10.05.2022 16:53

Pracowałem ww Stalco osiem lat jako osoba fizyczna polecamy wszystko ok wystarcza chęci i wszyscy to docenią.
    odp

11.05.2022 16:55

Skoro tak tam jest świetnie to dlaczego się zwolniłeś?

12.05.2022 21:33

Ja pracuje już pare dobrych lat w Stalco i chwale sobie bardzo prace. Dużo zmieniło się na lepsze. Nie mam żadnych zastrzeżeń ani do kierownika oddziału Osielsko ani Zarządu. A to ze ktoś się zwolnił to nie świadczy zaraz o tym że było mu tak źle… prędzej chęć zmiany branży np na kierowcę ciężarówki jak było kilka takich przypadków lub chęć wyjazdu za granice. Mam wrażenie ze doszukujesz się zaraz ukrytego dna i siejesz zamęt… tylko po co?

12.05.2022 15:44

Stalco piszecie że jesteście otwarci na rozmowę. Dziś Krzychu wołał do siebie magazynierów i czytal maila w sprawie opini na goworku od pani Basi i dopytywał kto te wpisy pisał. Wszystkich nie przepytal czyli jutro druga czesc rozmów. Czy to jest ta otwarta rozmowa? W biurze jest chyba jeszcze gorsza atmosfera niż na magazynie. Jak sie wchodzi, to powietrze można nożem kroić. Ja bym w tym nie wytrzymal.
    ABC

08.05.2022 18:50

Bardzo proszę żeby Pan kierownik magazynu w Osielsku przestał stosować presję wobec młodych pracowników.
    ABC

11.05.2022 10:15

To tylko takie pisanie odezwij się że coś jest nie tak to masz momentalnie przechlapane może wynika to z byt dużego ego Pana Kierownika Magazynu ale to w sumie nie jest wina pracodawcy :)
    DEF

11.05.2022 22:16

Pracodawca takich ludzi zatrudnia na kierowniczych stanowiskach i jeśli wie o problemie to powinien coś zrobić. Opinia o Krzysztofie wśród pracowników jest jaka jest. Rok temu było spotkanie z szefem i obietnice pracy w dobrej atmosferze, a od tamtej pory jest tylko gorzej. Szef pojechał, a Kierownik dalej robi swoje, bo góra nie widzi.
    Batman

09.03.2022 18:11

Atmosfera okej. Warunki pracy okej .Wydawało się,że wszystko jest w porządku, niestety z miesiąca na miesiąc wypłaty niższe,bez konkretnego wytłumaczenia . Najczęściej "słabszy miesiąc". Niektórzy zarabiają podobnie do firmy sprzątającej... Bez komentarza.
    Robin

24.03.2022 20:50

Potwierdzam. Szkoda gadać.Najgorsza decyzja.Golfy obiecane to kompletna bzdura
    Szok i niedowierzanie

10.04.2022 01:56

A jednak są Golfy:) Głupio teraz? To normalne, że był problem z dostępnością aut na rynku, każdy o tym mówił, brakowało komponentów do produkcji. Stalco nigdy mnie nie oszukało nawet na grosz, nie znam też osoby w firmie, która doświadczyła czegoś takiego.
    Potencjalny kandydat

22.06.2021 13:01

Jaki jest socjal w firmie ? Jakaś karta Multisport ?

15.09.2021 08:15

Dzień dobry, Panie Łukaszu, aktualnie nie poszukujemy osoby na to stanowisko przedstawiciela regionalnego, proszę na bieżąco śledzić nasze oferty pracy na stronie: https://pracodawcy.pracuj.pl/stalco-spolka-z-ograniczona-odpowiedzialnoscia-spolka-komandytowo-akcyjna,107459
    Marcin

06.04.2022 18:31

Czy przewidujecie rekrutacje na stanowisko PH w najbliższym czasie? Małopolska
    Onvas

01.04.2022 20:14

Pracuje tam od 3 lat i z roku na rok coraz lepsze warunki i narzędzia do pracy :)

04.12.2021 03:25

Dzień dobry. Ile trwa szkolenie nowego PH ? Jakim autem poruszaja się handlowcy w STALCO? Czy auto wyposażone jest w GPS?

05.12.2021 20:51

Dzięki za odp. A jak atmosfera? Da się zarobić ? Plany wyrobić ? Jest orka czy po ludzku ?

15.01.2022 18:44

kilka dni jeżdzimy Vw tak mamy gps

05.12.2021 20:50

@Rafal. Dzięki za odpowiedź. A jak atmosfera? Plany da się wyrobić ? Jest orka czy po ludzku ?

15.01.2022 18:43

spokojnie jest do ogarnięcia
    Jackson

05.11.2021 11:29

Praca w nowym w bardzo nowoczesnym magazynie to skok o kilka pięter w porównaniu ze starym magazynem. W takich warunkach pracuje się o wiele lepiej i sprawniej. Firma się bardzo rozwija co widać chociażby po nowej siedzibie firmy, oby tak dalej.

15.01.2022 18:42

można zrobić podczas pracy

15.12.2021 10:29

Jakie są zarobki na stanowisku PH? Ile godzin dziennie się pracuje?

15.01.2022 18:38

Wg mnie śmiało możecie rekrutować jeżeli czujecie się mocni w handlu to będziecie zadowoleni i z wyników i z kasy na koncie

15.01.2022 18:41

zarobki sa ok a pracujesz tyle żeby ogarnąć to co masz do zrobienia ogarniesz zdalnie---- pracuj zdalnie zrobisz to w 6 h ..super trzeba pomóc klientowi po godzinach ---zyskasz w jego oczach
    nicks

11.10.2021 15:09

Pracuje w stalco od dwóch lat i podoba mi się tu. Firma rozwija się bardzo dynamicznie (duży wzrost zatrudnień), panuje tu "rodzinna" atmosfera, świetni ludzie i przede wszystkim przełożeni na poziomie bez korporacyjnego trybu pracy :)
    Xxx

15.10.2021 21:52

Jeśli chodzi o filie w zoledowie, to nie panuje tam rodzinna atmosfera, skoro jeden na drugiego nadaje. A jeśli chodzi o przełożonych to jest dla mnie jeden wielki dramat. Przełożony nie potrafi z pracownikiem porozmawiać a, jedyne co potrafi to wytykać kazdemy błędy, a tak naprawdę każdy z nas jest ludźmi i wiadome, że te błędy będą się zdarzały

01.01.2022 21:27

Nie zgodzę się, jeśli nie potrafisz pracować w zespole to tak właśnie jest ze wszyscy są dla ciebie źli. Atmosferę tworzą ludzie i każdy powinien o nią dbać ty również skoro należysz do Grupy Stalco. Jeśli chodzi o przełożonego, to możliwe że wytyka błędy, ale taka jego rola, stara się być sprawiedliwy i wielu to nie pasuje z reguły tym którzy próbują cwaniaczyć i robić tyle aby się nie narobić, a cierpią na tym ci którzy są uczciwi i robią robotę. Zastanawiam się tylko dlaczego pracujesz nadal w Stalco skoro ci tak źle??? Miej jaja i się zwolnij a nie s….aj we własne gniazdo…

Zostaw merytoryczną opinię o Stalco Sp. z o.o. S.K.A.