Nie polecam. Pracowałam przez 1,5 miesiąca jako jednoosobowy Dział Zamówień Publucznych po czym wyrzucono mnie, bo nie pasowałam nowej Pani Kierownik. Wszyscy poprzedni pracownicy działu zamówień odeszli. Nowa Dyrekcja dba tylko o autopromocję. Wielu w tym Instytucie tylko udaje, że pracuję. Mimo to mają się bardzo dobrze.
Myślę że ta Pani rację ma.Nie polecam pracy w instytucie .Nie masz znajomości nie będziesz pracować bo podziękują za pracę jak będą mieli swoją osobę i opinie zepsują Tam się pracy nie ocenia Wystarczy że komuś nie będziesz pasować.
miałam składać do zamówień publicznych ale nie złożę, skoro nie snują ludzi i jest ciagła rotacja
Nic z tego co było napisane nie było prawdą. Nie kwestionowano umiejętności zawodowych, natomiast wypowiedzenie opierano na pomówieniach (charakter, relacje itp., nie było żadnych dowodów w aktach). Przywołanie takich przesłanek praktycznie uniemożliwia skuteczne odwołanie się do sądu. Jak udowodnić, że było inaczej? Zresztą trzeba mieć z czego opłacić prawnika, a jak żyjesz od wypłaty do wypłaty i cię zwalniają... Nic się nie zmieniło w Instytucie na lepsze po przyjściu nowej Pani Dyrektor. Trzeba by było dokonać gruntownych zmian, ale to się nie opłaca. Zresztą nowe układy już powstały. I zwalniać pracownika, który miał odwagę przyjść do pracy w takich okolicznościach, po tym jak Dział Zamówień się rozsypał (być może słusznie), to mówi samo za siebie.
Dobry pracodawca. Może zarobki nie są rewelacyjne, ale za to atmosfera pracy jest bardzo w porządku.
Odradzam pracę oraz wszystkie inne formy w tym stażu praktyki Zawiozłem dokumenty rozmawiałem z naczelną w sprawie praktyk które miałem odbyć w gabinecie na pobieraniu krwi, wszyscy mili uśmiechnięci,czekałe ponad dwa tygodnie napisali maila że nie widzą możliwości zrobienia praktyk. Kończę kierunek w czerwcu a oni się teraz ocknęli dziadoszczyzna jak i cały szpital
Zasługuje na wielką pochwałę w wykonaniu swej pracy jako masażysta i rehabilitant. Za ci podziękowania składa pacjentka Zofia
Byłem pracownikiem, nie ma tam dobrego zarządzającego. Nie dotrzymuje się zobowiązań z rozmów kwalifikacyjnych. Nikt nie pilnuje zadań, jest zwyczajnie bałagan.
Zgadzam się z Tobą w 100%,co innego miałam przedstawione na rozmowie ,a co innego po pewnym czasie zaczęto ode mnie wymagać .Jak się zaczęłam ,,stawiać " zrobiło się bardzo niesympatycznie .
Jak dodzwonić się do Instytutu? Telefon centrali podaje informację o kolejnych numerach na stronie, a te są głuche. Czy to skutek jakiejś awarii czy stała polityka komunikacji z pacjentami? Moje dwudniowe próby dodzwonienia się do Poradni Terapii Biologicznej zakończyły się porażką. Nadal obowiązuje tam jedynie system kolejkowy, co w przypadku pandemii nie jest chyba optymalnym rozwiązaniem.
Bardzo kiepska atmosfera, wywalaja ludzi z dnia na dzień bez podania przyczyny, brak sensownej kadry zarządzającej
Nie na zleceniu, wystarczy, ze masz na czas określony, doświadczyłam tego osobiście, zostałam zwolniona z dnia nadzień jeszcze na długo przed końcem umowy Tak zwana redukcja etatów
Praca przynajmniej dla pielęgniarek pod ogromną presją Pani Naczelnej.Zbierane są wszystkie wiadomości,jakby nie była Naczelną,a babą z bazaru. Atmosfera mobinngu i wykorzystywania pracowników .Bardzo duża rotacja pielęgniarek,ale tam naprawdę nie da się pracowac .Nie polecam.
Chcialabym powiedziec.ze w wièkszosci placowek jest atmosfera (usunięte przez administratora)I wychwykorzystywania. Pracowalam tutaj I w roznych miejscach I jest podobnie.czyli źle.
Ostrzegam wszystkie pielęgniarki przed podjęciem pracy na bloku operacyjnym!!! Brak wyciągu gazów anestetycznych. Warunki tragiczne. Narzędzia trzeba samemu myc i pakować. Praca na bloku i anestezjologii nie jest uznawana jako praca w warunkach szczególnych. Praca w niepłatnych nadgodzinach!!!
Jestem osobą starszą, więc ucieszyłam się, że nareszcie może ktoś się znajdzie, kto dojdzie przyczyny mojego bardzo męczącego kaszlu, który tra ponad 20 lat. Dostałam skierowanie do Kliniki i Polikliniki Geriatrii do Narodowego Instytutu Geriatrii. Wyznaczono mi dość odległy termin 09 września 2019 r na godz. 7:00. Ale niestety dzień wcześniej dostałam telefon z Kliniki, że z powodu braku lekarzy wizyta zostaje przesunięta na późniejszy termin. Po ok. 2 tygodniach zadzwoniłam z pytaniem na kiedy mogę oczekiwać z wizytą. Odpowiedziano mi, że będę pierwsza jak zmieni się sytuacja. Ale mija około 2 miesiące i jest cisza. A do kliniki Geriatrii nie można się już nawet dodzwonić, bo nikt nie odbiera połączenia. A więc z tą geriatrią to taki "pic na wodę"
Zmieniam swoją powyższą opinię, ponieważ już od 27 października 2019 r. byłam przyjęta na oddział Geriatryczny. Z dużym zaangażowaniem zajęto się mną. Zrobiono mi wiele badań. Obserwowałam pracę lekarzy i pielęgniarek. Ciężka ta ich praca ale wobec pacjentów zawsze mają uśmiech na twarzy, wiele cierpliwości, Bardzo jestem zadowolona z opieki tak bardzo kompetentnych i lekarzy i pielęgniarek. Wierzę, że dają z siebie wszystko, by pomóc pacjentom dojść do zdrowia. I przepraszam za poprzednią opinię, bo zasługują na najwyższą ocenę.
Może nie każda praca jest dla wszystkich a w tym miejscu wyjątkowo ?
Wszystko tam zmierza w coraz gorszą stronę, niestety. Dyrekcja jest dwulicowa i niesłowna, totalnie uzależniona politycznie. Niestety odbija się to na atmosferze i jakości współpracy.
Widziałem ofertę pracy dla pielęgniarza i mam pytanko. Czy trudno dostać się do pracy?

Praca Narodowy Instytut Geriatrii, Reumatologii i Rehabilitacji - archiwalne oferty pracy:
- Specjalista / Specjalistka ds. kadr i płac, Warszawa - Kwiecień 2025
- PIELĘGNIARKA, Warszawa - Kwiecień 2025
- KOORDYNATOR BADAŃ KLINICZNYCH, Warszawa - Kwiecień 2025
- LEKARZ RADIOLOG do opisywania zdjęć RTG, Warszawa - Kwiecień 2025
- STARSZY ASYSTENT – LEKARZ (LEKARZ INTERNISTA), Warszawa - Kwiecień 2025
- SPECJALISTA DS. ZDROWIA PUBLICZNEGO w Zakładzie Gerontologii, Zdrowia Publicznego i Dydaktyki, Warszawa - Kwiecień 2025
- MŁODSZY/STARSZY ASYSTENT - LEKARZ, Warszawa - Kwiecień 2025
- SPECJALISTA DS. ANALIZ I KONTROLINGU, Warszawa - Kwiecień 2025
- KIEROWNIK BLOKU OPERACYJNEGO, Warszawa - Kwiecień 2025
- ST. ASYSTENT - LEKARZ W KLINICE I POLIKLINICE REUM ATOLOGII WIEKU ROZWOJOWEGO, Warszawa - Kwiecień 2025
Czy pracujesz w firmie Narodowy Instytut Geriatrii, Reumatologii i Rehabilitacji lub pracowałeś/aś? - Dodaj opinię i podziel się swoim zdaniem na temat tej firmy.
Jak się pracuje w Narodowy Instytut Geriatrii, Reumatologii i Rehabilitacji?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w Narodowy Instytut Geriatrii, Reumatologii i Rehabilitacji?