Ci którzy mają zamiar złożyć tam CV - polecam się kilka razy zastanowić.
Wymagają od ludzi więcej, niż człowiek jest w stanie zrobić. Ile by się nie zrobiło to wiecznie mało. Wieczne pretensje. I szukanie winy u innych - a najlepiej u pracowników. Zwolnili (usunięte przez administratora) który wiedział co robi,I jak ma robić. (Ponad 20lat doświadczenia) było strzałem w kolano. Zatrudnili nowego który totalnie niczego nie ogarnia,nie wie nic o tej branży. (usunięte przez administratora) Chłopaki na prasach zarabiają 3200 netto,obsługując aż cztery maszyny,co otwierają się jak wściekle co dosłownie kilka minut. Gnają i gonią,więcej szybciej a jak coś pójdzie nie tak z pośpiechu to mają jeszcze tupet mieć pretensje ale jak to się uszkodziła formą,a jak to tyle braków, a jak to nie pomalowane. A kobiety na oczyszczaniu mają więcej 3500 netto siedząc na krzesłach.????J(usunięte przez administratora)maszyny w fatalnym stanie. N(usunięte przez administratora) Nawet było ostatnio "szkolenie" pracy zespołowej. Bo totalnie tam nikt z nikim się nie dogaduje,(usunięte przez administratora)brak szacunku do kogokolwiek. Nawet zwolnili pracownika pras po prawie 30 latach,bo już był za stary,I nie wyrabiał normy hit. Kasa i kasa się tylko liczy. A pracownicy to maszyny do robienia kasy. A jak jakiś się popsuje to znajdzie się nowego. (usunięte przez administratora). Omijać szerokim łukiem,szkoda nerwów i zdrowia. (usunięte przez administratora)