Chiorino

• Osielsko
  • Jagodowo
  • Prądki

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o Chiorino Sp. z o.o.

Opinie o Chiorino Bydgoszcz

Nie przegap nowości o Chiorino Sp. z o.o.!

Anonimo

18.07.2025 11:08

Pierwszy dzień pracy a tu bez wcześniejszego poinformowania, z magazyniera zmienili mi stanowisko na produkcję.

praca w Sulechowie

15.05.2025 13:04

Witam, jestem zainteresowana pracą w Sulechowie, jako specjalista ds.obsługi klienta. 1. Czy wiadomo jest w jakich godzinach będzie praca? Jest to praca na 0,5 etatu. 2. W jakich widełkach mieści się wynagrodzenie na cały etat, to: "Co drugi specjalista do spraw obsługi klienta otrzymuje pensję od 5 390 PLN do 7 760 PLN. "? 3. Jaka jest atmosfera pracy w firmie Chiorino? 4. W ogłoszeniu jest napisane, że nie wymagane jest doświadczenie zawodowe? Jak na stanowisko specjalisty, można aplikować bez doświadczenia? O co chodzi konkretnie. Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie

kandydat

23.03.2025 16:14

Ja chciałbym zasięgnąć informacji jaki przedział wynagrodzenia jest na stanowisku export manager pasów ? Jaką macie flotę samochodów do wyboru oraz jakie są narzędzia pozapłacowe ? Czytając tutaj liczne opinie ja jestem zdziwiony i zaskoczony... Dzięki za pomoc !

Oooomijać

26.03.2025 19:50

Omijać szerokim łukiem. Czy to Bydgoszcz czy inny oddział z Polski takie samo zarządzanie i zarabianie najniższa krajowa.
    Zainteresowana pracą

06.03.2025 16:22

Hejka, W związku z ogłoszeniem na specjalistę ds. planowania produkcji chciałabym zapytać o benefity pracownicze. Najbardziej popularne to karty sportowe, owocowe czwartki, dzień wolny w urodziny, wczasy pod gruszą, bony podarunkowe itp. Jakie są dostępne w firmie ? Jakiej kwoty mogę oczekiwać miesięcznie, będzie to 5500-6500 zł netto ? Po jakim czasie można spodziewać się podwyższenia wynagrodzenia ? Mam dwójkę dzieci, i czy na dzieci też firma daje coś ekstra ? Będę wdzięczna za pomoc, bo nie wiem czy warto aplikować.
    Jan

13.03.2025 17:30

Realnie to stanowisko to jest ala 'asystent specjalisty ds planowania produkcji'. Ma ten ktoś robić robotę, na którą ta osoba nie ma już czasu. Ku mojemu zdziwieniu firma, która dziala od 1906 roku chce dać na tym stanowisku minimalną krajową ???? nie polecam marnować czasu nawet na rozmowę rekrutacyjną. Choć polecam samemu się przekonać. Pozdrawiam.
    Przemek

09.12.2024 19:31

Czy w firmie jest jakiś socjal?
    Boss

28.02.2025 18:38

Chyba jak sobie kawę przyniesiesz to bedziesz mial socjal.Tu nigdy nic nie było i nie bedzie!!!

24.02.2025 16:42

@Byłem widziałem

25.02.2025 08:12

Lepsz robota jest wszędzie i za lepszą kasę.Boss ma rację powinni sami popracować na produkcji to może by im się trochę rozjaśniło pod czpką.Menadżerowie od siedmiu boleści ,bo tata dał na tacy to będziemy teraz prezesami hurra.

25.02.2025 12:35

No 220zl podwyżki normalnie czuje się jak biedak.za jakiś czas w tym miejscu będzie Biedronka .Nawet Bociany odleciały. Ehehe
    Asus

21.06.2024 04:40

Nie polecam,kiepska atmosfera pracy ,słabe zarobki.
    @lalala

25.02.2025 10:20

Więcej Ukrainy będzie taniej ale czy dobrze no raczej nie .
    sigma

10.12.2024 19:51

czy firma dala premie swiateczne w tym roku jak tak to ile
    Dżaba

10.12.2024 19:57

Jeszcze nic,Pewnie koperty bedą przed świetami.800 od prezesa i 400 od kierownika
    Gość

20.01.2025 12:06

Nic nie było, podwyżek też brak, praca za najniższą krajową bez socjalu.
    sztetke

10.12.2024 20:21

lepiej zadbali by o podwyżki bo pracownicy musza myslec jak przezyc od 1 do 30 kazdego miesiaca
    buba

10.12.2024 20:06

napewno wszyscy dostana ale wiecej zlecen do zrobienia od alusia a pelikan jest tylko aktorem spalonego teatru w tej firmie
    SS

10.12.2024 20:11

Od roku to komedia jest grana w tym teatrze

16.10.2023 10:13

Czy pracownicy w Chiorino Sp. z o.o. dogadują się między sobą?

11.10.2024 19:40

Trzeba uważać z kim się rozmawia i o czym.jest trzech (usunięte przez administratora).normalnych ludzi tu coraz mniej jak i fachowców. Pieniądze trochę większe niż najniższa. Jak mieszkasz u mamy to ci starczy.
    Asus

21.06.2024 04:28

Praca może być,kasa słaba atmosfera do bani ,kadra zarządzająca do wymiany.Omijać szerokim łukiem.A w oddziałach eldorado bo niema kontroli
    Lollo

19.12.2023 21:57

Jakie zmiany obowiązują w firmie? 1,2,3? I jak to się rozkłada godzinowo? 6-14??

03.11.2023 00:26

Jaki system pracy jest w tej firmie? 1,2 zamiany??
    Pasy

07.09.2023 21:35

Wszyscy dostali od 10-15% podwyżki? Coś wiadomo ile podniosą od stycznia?
    zespol downa

29.09.2023 02:39

nie było żadnych podwyżek od 2 lat, chyba że należysz do (usunięte przez administratora) prezesa to może i miałeś podwyżke 30% tylko przez przypadek się wysprzęgliłeś na tej grupie. ludzie tutaj za prawie najniższą tyrają X lat, a takie pasożyty jak ty tylko spijają śmietane za czyjąś ciężką prace
    pioter

16.10.2023 09:31

Podobno szukają kierownika produkcji jest ogłoszenie... ?? ... obecny odchodzi ? Ktoś coś wie ?

15.10.2023 21:18

Piotrek

16.10.2023 09:27

podobno szukają kierownika produkcji ?? ... obecny odchodzi ?

03.09.2022 15:50

najlepszy pracodawca w Bydgoszczy
    Kowalski

21.12.2022 15:09

Podwyżki są wstrzymane na kilka miesięcy, bo trudna sytuacja gospodarcza jest w Polsce. Kierownictwo nie przejmuje się, że ludzie ledwo wiążą koniec z końcem.
    Xxxx

04.09.2023 17:07

Podwyżki były w styczniu, teraz będą kolejne, więc jest całkiem dobrze a będzie jeszcze lepiej od stycznia
    U

20.12.2022 17:41

Na jaki zarobek mozna liczyc na stanowisku operator maszyn CNC?
    Edward

22.08.2022 15:31

Witam czy firma aktualnie poszukuje pracowników na Produkcję?. Jak można przesłać CV ? Proszę o informację.

30.12.2021 10:38

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Chiorino Sp. z o.o.?
    Jeszcze pracownik

18.02.2022 11:33

Atmosfera super, szczególnie w soboty jak nikt z kierownictwa nie kontroluje. Zaczyna się od piwka w szatni a potem co niektórzy to już tylko spacerują po firmie a często też do żabki .. bardzo imprezowo i luźno jest w soboty????
    ktoś

28.06.2022 12:12

ludzie tu bzdury pisza, masz normalna umowe o prace, nadgodziny 50% w tygodniu a w soboty 100% płacone. firma przygotowuje pracownika daje niezbedne narzedzia odziez robocza, jest miła atmosfera no i 3500 na reke masz, nie ma co powielać informacji stad

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Chiorino?

Kontakt - Chiorino Sp. z o.o.

Piękna 13 85-303 Bydgoszcz

Branża główna: Półprodukty
    Tobago

27.06.2022 18:54

Na czym polega konkretnie praca na produkcji/warsztacie? Ciężko się wdrożyć nowemu pracownikowi?
    Ela

08.06.2022 11:36

Czy pracują u Państwa kobiety na stanowiskach produkcyjnych?

20.06.2022 19:50

Tak pracują
    kacap

17.11.2021 20:34

ja przyjechac z ukraina , ja bardzo lubic ta praca , ja przywiezc wiecej do robotaju
    Sasza

07.02.2022 16:29

Ile ja dostać u was dziengöw.za miesiąc robotaju? Ja być silny i mogę (usunięte przez administratora) Ja dobry mudżyn.
    Ciekawa

20.10.2021 20:26

Czy praca w państwa firmie jest w warunkach szkodliwych ?
    Sławek ambitny

09.11.2021 14:03

I te podwyżki 150,00 pln brutto ! Normalnie armagiedon ????
    Aga

22.11.2021 20:10

Więcej Wam dac nie możemy bo musimy mieć na imprezy z klientami i przedstawicielami. No i oczywiście za waszą ciężka pracę możemy sobie domy pobudować.
    Julia

11.06.2021 06:53

Cześć, niżej w komentarzu przeczytałam, że w Chiorino jest premia uznaniowa. Czy napisalibyście mi za co dokładnie można ją dostać? Jak sobie na nią zapracować i ilu osobom się to udaje? Czy ta premia jest miesięczna?

20.08.2021 20:31

Premia uznaniowa to 10% podstawy ja mamy czyli 3500 brutto .Daje wynik 2770zł Wielkie bogactwo .Zapraszamy

03.11.2021 18:25

To juz jest pensja z premią, ale młody pracownik tyle nie dostanie.Niestety to nie premia:(

20.09.2021 11:13

Co jaki czas w Chiorino Sp. z o.o. można ubiegać się o podwyżkę?
    Kredka

01.10.2021 13:03

Podwyżki dają dopiero jak się zaczynają zwalniać ludzie. Rok temu dwóch najlepszych pracowników odeszło to dali.
    Łysy69

26.05.2021 11:15

Nie chce robić w magazynie. Chce na kliny ????????????????????????
    Serwisant/Monter

11.05.2021 10:24

Witam, czy firma aktualnie poszukuje pracownika na stanowisko serwisanta taśm? Posiadam 3 letnie doświadczenie, nadal pracuje w jednej z renomowanych globalnych firm, jednak myśle nad zmianą regionu. Pozdrawiam
    Wanda

28.04.2021 19:14

W jaki sposób motywuje się pracowników w Chiorino? Czy firma oferuje jakieś fajne dodatki do pensji, premie świąteczne? Zastanawiam się jak często bada się też efektywność zespołu.

30.04.2021 17:26

żartujesz?
    Jasiński Tomasz

13.03.2021 10:33

Jednym słowem firma KRZAK oszukują pracowników i oszukują na kasie. Sam wyzysk a Kierowniczka zaaaaa szyby udaje że się zna na pracy i zarządzaniu produkcja. Teraz znalazła sobie frajera JEREGO który zapierdala na nią i wiadomo na kogo. Juniak aby mieć pieniądze posuwa się nawet do tego aby ludzi podpierdalać firma zamiast piłować aby pracował 7 godz to zezwala mu na nadgodziny gdzie on i tak nic nie robi takie czasy nastały w firmie. Tylko kapusie mają dobrze ( JUNIAK).
    Brygadzista

15.03.2021 14:26

Widzę że pewne rzeczy w dalszym ciągu bolą Ołówka i Lidę skoro podszywają się pod kogoś !!!
    Prezes

16.03.2021 05:19

Jak się komuś nie podoba to się może zwolnić a nie wylewać gorzkie żale. Nikt was na sile nie trzyma. Puki to Ja wami zarządzam to będziecie krojeni ze wszystkiego bo najpierw ja musze zarobić to chyba oczywiste. Wiec brać sie do roboty za te śmieszne pieniądze i przypominam ze lepiej nie będzie. A jak nie podoba się to na kasę do supermarketu pieniądze podobne.
    Byd

13.03.2021 10:44

Szukają możne na produkcję ? Posiadam doświadczenie w produkcji i składaniu taśm. Jak można aplikować , czy przesłać CV.
    Michał

12.03.2021 18:12

Serdeczne Gratulacje dla osoby która przeprowadza rekrutacje.Gratuluje dzisiejszego zniszczenia maszyna,oby więcej takich pseudo fachowców jak Wy!!!
    Ktos

28.11.2020 21:57

W tej firmie nikt sobie rękawów nie wyrywa. ????
    El kapitan

04.03.2021 10:01

Oooo, kierownik się wypowiedział ???? jego stały tekst
    Obserwatoe

30.11.2020 11:34

Witam. Jak warunki pracy w Bydgoszczy na produkcji?? Jak z nadgodzinami ile w tygosniu?? Jak soboty?? I na koniec wynagrodzenie?? Początkowe potem jaka podwyżka?? Ile można faktycznie osiągnąć po 6 miesiącach pracy na frezarkach i drukarce?? Jak z podejściem do pracownika..? Jak z socjalem?? Premie, dodatki na święta?? Może ktoś się qypoeddisec w tej kwestii??
    Max

05.12.2020 17:05

Praca na dwie zmiany.Na początek 2800 brutto plus premia uznaniowa 10%.Nadgodzin za duzo nie zrobisz bo szefostwo nie da zarobic zwyklemu pracownikowi.Brak solcjalu i talonów na swieta.Jedynie co jest to impreza noworoczna z naszego socjalu.Zapraszamy
    jerryy

19.11.2020 20:09

jestem zadowolonyyyyyyyyyy
    lolo

29.11.2020 20:37

przyzwyczajaj sie takie czasy
    Leopold

25.11.2020 16:36

Nie ma tygodnia by firma nie zamieściła ogłoszenia na pracownika warsztatowego. Jakie warunki trzeba spełnić by dostać się na to stanowisko?

26.11.2020 22:52

ciezko jest i duzo roboty bo najzwyczajniej w swiecie jest za mało ludzi !!!
    lolo

29.11.2020 20:36

i pamietaj czym wiecej potrafisz tym wiecej nadgodzin ci pozwola zrobic.pozdro dla celebrytow
    Uk

25.11.2020 15:57

Witam.Pracowalem około tygodnia na produkcji niestety musialem zrezygnować poniewaz jest to viezka praca w trudnych warunkach.Jest duzy smród klei, acetonow i jakies promieniowanie na maszynavh.Zarobki 2800 +280 premii brutto vzyli 2200zl netto
    kacper

12.10.2020 14:09

Firma bardzo często zamieszcza ogłoszenie w prawie pracy na stanowisko Pracownika Warsztatowego. Ciekawie czemu? ogłoszenie pojawia się nawet 2 razy w jednym tygodniu.
    Pedro

10.11.2020 09:38

I tak piotr tutaj wróci bo tu jest jego domu.
    Predator

12.11.2020 08:39

Może kombinowali. Ale robotę robili. Szkoda ze muszą się 2 osoby zwolnić żeby dali podwyżki. Bez ołówka to już nie które tematy nie będą robione
    nowy

04.11.2020 23:04

pracuje od miesiąca i jestem zadowolony. Łatwo nie jest, ale za leżenie nikomu nie płacą. a jak ktoś twierdzi że wyzysk to zapraszam do Bolta 12h dziennie w aucie za 100 złotych tygodniowo
    Rysiek z klanu

06.11.2020 08:09

Trzeba być ładnie zrobionym żeby jeździć na bólu.
    Eng

15.10.2020 06:00

Witam,Czy na stanowisku pracownik warsztatowy obowiązuje nakaz zasłaniania ust i nosa? Proszę o poważne odpowiedzi
    PL

03.11.2020 17:18

i uszu

Zostaw merytoryczną opinię o Chiorino Sp. z o.o.