Jaki dress code obowiązuje w Brand Creation Mariusz Lenart Paweł Lebica Dominik Kołek sp.j.?
Nie polecam. Brak pojęcia o branży wystawienniczej. Marna firemka.
Myślisz, że po czterech latach tu wróci skoro serio widać, że był niezadowolony? Ale ogólnie to się z tym nie zgadzasz lub dziwisz? Faktycznie uważasz, że dobrze ogarniacie i nie ma co wam zarzucić?
Moja praca polega na tym, że chce mi się pracować i nie siedzę za biurkiem i nie oglądam filmiików na (usunięte przez administratora) jak „niektórzy” których tu już całe szczęście nie ma. Jak się tylko chce pracować to można wszystko :) Zasada stara jak świat ????
A to normalne zezwalali na takie oglądanie sobie filmików w pracy? Czy to właśnie z tego powodu im podziękowano?
Praca to nie przedszkole. Nikt tu za rączke z lupą pilnować nie będzie. Żaden pracodawca nie będzie trzymał pracownika , który nie wykonuje swojej pracy- czy tu czy gdzie i indziej ponieważ nie jest instytucja charytatywnà.
Czy rozmowa kwalifikacyjna do Brand Creation Mariusz Lenart Paweł Lebica Dominik Kołek sp.j. odbywa się w siedzibie firmy?
Najlepsza firma w jakiej miałam okazję pracować. Duze możliwości i empatyczni pracodawcy . Polecam ????
Jak się pracuje w Brand Creation Mariusz Lenart Paweł Lebica Dominik Kołek sp.j.?
Zobacz opinie na temat firmy Brand Creation Mariusz Lenart Paweł Lebica Dominik Kołek sp.j. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Brand Creation Mariusz Lenart Paweł Lebica Dominik Kołek sp.j.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!