Wojtek25.03.2026 13:11
Odnosząc się do komentarza dostałem informację , że ktoś tutaj wywołał mnie do tablicy, dlatego tak późno odpisuje. Proszę zaprzestać przypisywania mi autorstwa wpisów , których nie napisałem . To nieprawda. Mam wrażenie , że przypisywanie mi wszystkich negatywnych opinii zaczyna mieć charakter obsesyjny - zresztą nic nowego. W takim razie teraz mogę wyrazić swoją opinię na temat pracy w firmie (w końcu pracowałem tam 10 lat) 😊 . W firmie nie pracuje się w soboty (usunięte przez administratora)
Ciekaw jestem jak teraz wygląda sytuacja z dniem wolnym od pracy za święto, które wypada w sobotę ?😉 (usunięte przez administratora)
Odnośnie nagan proszę sobie przypomnieć zakres prac jakie (usunięte przez administratora) zlecał w technologii Ppn do której nie posiadał odpowiedniej ilości narzędzi . Wróćmy pamięcią do moich szkoleń na które dojeżdżałem własnym samochodem oraz zostało potrącone z pensji gdyż nie chciałem zgodzić się na urlop w dniach kursu . Szkolenia BHP odbywały się po godzinach pracy. Jeśli chodzi o matematykę to świetnie wychodziło liczenie wydajności każdego pracownika w procentach i norma z kosmosu 😊Ja juz dawno o tym „ toksycznym „ środowisku zapomniałem a tu taka niespodzianka. W 100% zgadzam się z poprzednimi opiniami. Od momentu rozwiązania umowy nie interesuje mnie wasze środowisko. Mam inne ciekawsze zajęcia . Pozdrawiam.