Czekamy na informacje od nowych pracowników odnośnie atmosfery i warunków pracy! Co wiecie nowego o pracy w przedsiębiorstwie Krzysztof Ledwoń Gabinet Stomatologiczny w miejscowości Lubliniec? Twoja opinia jest ważna!
Ktos
15.11.2022 10:51
Witam .okropna klinika .okropne podejscie do pacjenta.sam lekarz ledwon Bardzo nie profesjonalnie figury koacielne w korytarzu i gabinecie msza swieta w tle to nie jest kosciol Rozumiem ze ktos jesc wierzacy Ja tez Jestem ale Trzeba skupic sie na pracy I profesji.zrobiono mi Zle implant dostalam infekcji bol.balam sie robic na gwarancji drugi raz wiadome Wiec chodzilam tam Ciagle any oddano mi pieniadze .przy wujmowaniu implanta podano mi Zle znieczulenia Zle sie czulam poZniej .w recepcji Tylko Jedna pani mila i pani Od wybielania cala reszta to jakas pomylka.Ludzie lepiej zaplaci wiecej I nie ryzykowac zdrowia.uzywaja slabych materialow i skupiaja sie na tym co nie Trzeba.znajomej wszsytkie Plomby tez wypadly po 4 dniach .omnijac te klinike przezylam pieklo tam .
Dorota57
16.04.2020 15:18
Rewelka świetna atmosfera miałam usuwany ząb nic nie bolało, super ceny !
Zostaw merytoryczną opinię o Krzysztof LEDWOŃ GABINET STOMATOLOGICZNY