nie no pewnie dobrze jst jednak wiedzieć jak tutaj jest
Pracowałem tam od 2012 r do. 2016 ,szczerze nie polecam ponieważ zarobki są niskie od 1400 do 1600 zł.w soboty wszyscy idą do pracy na tzw odróbki Więc 50% oraz 100% niema.kierownictwo oraz zarząd są wrogo nastawieni.Atmosfera wśród pracowników jest bardzo dobra i naprawdę podziwiam tych ludzi za wytrzymałość psychiczną.Na sam koniec pozdr dla Szumonka i Alfonsa
Napiszcie cos o chrzan --owskiej malgosi bo w zorce se kobita nie radzi caly czas produkuje buble
Tak jak pisały osoby pracujące wcześniej - w tym zakładzie nie jest dobrze. A wymyślane są kolejne sposoby jak wyzyskać pracownika.
Rekrutacja przebiegła pomyślnie , wszystko było jasne powiedziane ,dobra atmosfera rozmowy. Wydaje się wszystko w porządku.
brak
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę
a jakie tam sa zarobki
czy nadal działa tam solidarnosc-zwiazek zawodowy.bo każdy przewodniczący to lotr
ja też jestem zdania, że lepiej gdyby ktoś tu zamieścił faktycznie jakieś sprawdzone informacje o tym ile można zarobić, jak wygląda praca, jaki jest socjal, czy bardzo męczy robota, na jakiej umowie zatrudniają. Nie uważacie że lepiej byłoby tu przeczytać właśnie takie info o Fabryce Mebli Klose, zamiast infa o tym co produkują?
GFM TO OBUZ PRACY PODWYZEK NIEMA,GONIA DO PRACY NIEKTORZ KIEROWNICY I PREZES K NAJLEPIEJ BY STALI Z BICZEM
płace od długiego czasu stoją w miejscu i musisz nieźle w głowę się drapać żeby przetrwać a podejście przełożonych i zarządu do pracowników jest żenujące :/ nie polecam i cieszę się że mój czas tam się już skończył :)
nic sie tam nie zmieniło i jest chyba jeszcze gorzej nie polecam
TEZ BRZDZE SIE WASZYM POSTEPOWANIEM WOBEC LUDZI KTURZY TAK CIEZKO PRACOWALI DLA TEJ FIRMY !!!!!!
30 lat pracy 12udzaiuw i do zwolnienia tak sie postepuje w tym sztutchofie a teras po 10cu latach od zwolnienia chca dopiaty do udzaiuw a gdze sa dewidenda z tych lat chyba macie {zarzad}cos zzgiowa dajcie sie leczyc psychicznie !!!!
goscicinska fabryka mebli to nie fabryka to sztutof całe życie przepracowałam teraz jak już w starszym wieku to do zwolnienia kto nam zdrowie zwroci jest bardzo cięzko
na produkcji ludzie cieżko(usunięte przez administratora),zarobki beznadziejne,co to wogóle za przerwa na sniadanie 15 minut!!atmosfera taka sobie
Jak się pracuje w Fabryka Mebli Klose?
Zobacz opinie na temat firmy Fabryka Mebli Klose tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 10.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Fabryka Mebli Klose?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 8, z czego 4 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Fabryka Mebli Klose?
Kandydaci do pracy w Fabryka Mebli Klose napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.