Odradzam, manipulują szantażują, a co najlepsze według ich śmiesznych umów, nie ponoszą konsekwencji za swoje dzialania.
Zoro
26.09.2024 22:04
Szanowny Panie Czarny666,
Dziękuję za Pana opinię po 8 latach działalności. Muszę przyznać, że jestem niezwykle zaskoczony treścią, którą zamieścił Pan na portalu GoWork.pl na temat mojej firmy. W związku z tym, co Pan napisał, jestem zmuszony zgłosić skargę do administratora portalu, gdyż zgodnie z regulaminem GoWork.pl nie można zamieszczać treści, które naruszają obowiązujące prawo – a niestety, Pana opinia właśnie to prawo łamie kilku kluczowych kwestii a dokładnie Ochrona danych osobowych (RODO) , Zniesławienie i naruszenie dóbr osobistych oraz Nieuczciwa konkurencja.
Zastanawiam się, skąd posiada Pan informacje na temat mojej rzekomej „śmiesznej” umowy, w której miałoby być zapisane, że nie ponoszę żadnych konsekwencji za swoje działania. To zupełnie nieprawdziwe i wręcz absurdalne stwierdzenie. Każdy z nas, bez wyjątku, ponosi odpowiedzialność za swoje działania i konsekwencje są nieuniknione. W mojej umowie rzeczywiście zawarty jest zapis, że nie ponoszę odpowiedzialności za działania firm, które polecam, ale nie oznacza to, że jestem zwolniony z odpowiedzialności za swoje własne decyzje.
Co więcej, chciałbym wiedzieć, w jaki sposób uzyskał Pan dostęp do mojej umowy, skoro podpisuję ją wyłącznie w języku niemieckim z moimi klientami. Czy jest Pan świadomy, że takie działanie może stanowić naruszenie przepisów RODO? Przez nieuprawnione zapoznanie się z treścią mojej umowy oraz jej błędną interpretację, naruszył Pan prawo i wprowadza w błąd inne osoby na tym portalu.
Nie tylko niewłaściwie zinterpretował Pan zapisy umowy, ale także poważnie zaszkodził reputacji mojej firmy, publikując nieprawdziwe informacje. Przed wystawieniem jakiejkolwiek opinii, sugeruję, aby upewnił się Pan, że w pełni rozumie Pan dokumenty, do których się Pan odnosi – zwłaszcza, jeśli są one sporządzone w języku obcym.
Pragnę również zaznaczyć, że w ciągu ostatnich 8 lat nie podpisałem żadnej umowy z polską firmą, co sprawia, że sytuacja ta jest dla mnie jeszcze bardziej zaskakująca. Domniemam, że Pana firma mogła świadczyć usługi dla mojego klienta, ale to nadal nie wyjaśnia, skąd ma Pan informacje na temat treści mojej umowy.
W świetle powyższego, podejmę wszelkie możliwe kroki prawne, aby pociągnąć Pana do odpowiedzialności za publikację nieprawdziwych informacji i złamanie przepisów prawa na portalu GoWork.pl.
Życzę Panu miłego dnia.
Zostaw merytoryczną opinię o Pracuj w Euro Paul Kitowski
Nie przegap nowości o Pracuj w Euro Paul Kitowski!