"Marco" Marek Fiała . Nie mogę o tej firmie i tym człowieku powiedzieć nic dobrego tylko (usunięte przez administratora) , krętacz cwaniak BEZ WIEDZY TECHNICZNEJ NASTAWIONY TYLKO NA WYŁUDZANIE KASY OD LUDZI POD PRZYKRYWKĄ HURTOWNI BUDOWLANEJ !! a o braku rzetelności nie wspomnę bo jej nie ma za grosz . Wykonywał mi termomodernizacje domu 2024 roku, które zamiast miesiąc trwała 5 miesięcy, bo uciekali na inne budowy po rozpoczęciu prac i do dziś lipca 2025 roku nie wszystkiego łącznie z poprawkami i reklamacjami NIE JEST WYKONANE !!!, mimo że pieniądze dawno na jego konto wpłynęły , całkowita OLWKA Z JEGO STRONY !! Do tego zniszczył mi wiele rzeczy w trakcie wykonywania prac jak okna , kafelki , kostka brukowa parapety itp... bo NIE chciało się mu się zabezpieczyć i umyć KOSZMAR , do tego braki w materiałach które były bardzo niskiej jakości oraz brak podstawowych narzędzi które musiałem z materiałami pożyczać , A ceny zawyżone o 30% . UNIKAJCIE TEGO CZŁOWIEKA JAK NIE CHCECIE MIEC KŁOPOTÓW