PKS20.11.2024 07:03
Firma 2 ludzi,właściciel + pomocnik który wszystkim się zajmuje i dyryguje oraz na wszystko ma odpowiedź.Znim się rozmawia (menadżer ).Tynkowanie domu zewnątrz trwało prawie 7 tygodni . Mały nie jest tzw .klocek stary dom. Prace wykonywane były po 4 godziny,5 godzin z tego 2 godziny przesiedziane.Zwróciłem uwagę to po 8 godzin pracowali,praca chaotyczna,nie dokładna. Pilnować ich to mało ,mówienie a tam?A Tu?Rusztowanie rozebrane to z drabiny.Tynkowanie maszynowe wszystko do okoła spryskane wraz sąsiadów płoty.Przyjdzie mróz odmrozi a deszcz to spłuka(usłyszałem).Sztalugi w okienkach w piwnicy zrobione że skrzydła otwierały się do połowy (reklamacja )poprawione i płoty umyte myjką ciśnieniową.Jeszcze dobrze się nie zwinęli tynk zaczął już pękać(dom siada usłyszałem)dziś po roku pęknięcia w pionie ,w poziomie,poprzech od dachu po fundament.Chciałem tzw.baranek,menadżer nie lepiej tzw .ostry piasek ładniejsze.Może i ładniejsze jak się umie wyciągnąć jedno miernie(packa z gąbką)Same placki (to wilgoć usłyszałem )wyschnie to się zlici kolor.Co się zlici jak przygładzony tynk na przemian wyciągnięty chropowaty. Złapali robotę to rano 2 godziny u mnie ,potem na nową robotę.Dużo opisałem choć nie wszystko.Nazwa firmy od profesjonalizm, do profesjonalizmu im daleko pod każdym względem.Organizacji pracy,rozmowy z klientem i samego wykonania.Jeśli chcesz się pozbyć kasy i potem się (usunięte przez administratora)to polecam tę firmę .