Dziękuję Panu Wojtkowi, Panu Sławkowi i Pani Ani za uratowanie mi życia. Z moim zdrowiem było ciężko, ale z tego wychodzę. Metoda leczenie w "Biobalance" najskuteczniejsza, z tych, co osobiście doświadczyłam ( na przestrzeni kilkunastu lat) . A Załoga - bomba !! Zawsze z życzliwym uśmiechem , z chęcią pomocy. Tak trzymać !!! Nawet w ciężkiej chorobie okazało się, że nadziej umiera ostatnia. 👍👍👍
Były pacjent kontynuacja
07.03.2025 08:54
Pytałem się "lekarzy" dlaczego po tylu wizytach przy rpz14/rpz 15 ani trochę nie czuje się lepiej to dostałem informację, że to dopiero początek leczenia. "Leczyłem" extra tularemię i candide wydając cieżko zarobione pieniądze i oczywiście nic to nie dało. Po 4 latach od lampowania się zrobiłem znów badanie przeciwciał i żadnej zmiany nie było (tak samo wszystkie przeciwciała aktywne IGM i IGG.
Strata pieniedzy!
Właściciel -
18.06.2025 09:38
I tak to właśnie jest jak się słucha wyrywkowo!!!A jeszcze mniej robi!! Od początku mówiłem i zaznaczam to od pierwszej wizyty w Gabinecie, że ja nie zajmuje się odosobnionym przypadkiem( jedna rzecz i do widzenia), tylko patrzę na organizm holistycznie i tak trzeba jeżeli chcemy pozbyć się bakterii wewnątrz komórkowej. Wiele razy powtarzałem , że borelioza często jest wierzchołkiem góry lodowej a przyczyna leży gdzieś indziej, ale żeby dobrać się do tej przyczyny trzeba zachować kolejność ponieważ, bakteria jedna w drugiej siedzi!!!! Wiele razy jak krowie na rowie powtarzałem o suplementacji nad którą siedzi dietetyk kliniczny, żeby wspomóc proces oczyszczania, a nie zaszkodzić!!!!Stosowałeś w 100 procentach??? nie!!!!i doskonale o tym wiem!!!! wiele razy prosiłem o przestrzeganiu diety, spróbowaniu diety przeciwzapalnej!!!! co było przynoszone? syf z żabki!!! Narzędzia dałem coś Pan zrobił Pana sprawa , nie będę pilnował jak przedszkolaka. Prosiłem poczytać o złożonym problemie Pana przypadku!!!! bo moje słowo mówione właśnie widzę gdzie poszło!!!!Odnosząc się do przeciwciał, mówiłem, że generator niszczy tylko bakterie bo na takich częstotliwościach jest ustawiony, nie niszczy przeciwciał!!!!! więc jeżeli połączona bakteria z przeciwciałem zostaje zniszczona ilość przeciwciał we krwi nawet może wzrosnąć!!!!!to też mówiłem!!!!! I nie żadne extra chodzenia były tylko każdy klient dostaje plan działania!!!! odrobaczanie bo w pasożytach siedzą wszystkie patogeny, grzyby bo w nich siedzą bakterie(poza tym należą do flory jelitowej)bakterie wewnątrz komórkowe i na końcu jeżeli wychodzi to Wirus EBV. Prosiłem poczytać, że powoduje identyczne objawy jak borelioza!!!! Candida jak się rozrośnie jak neuroborelioza!!!! Pan , żeś się mi do polowy moich zaleceń nie zastosował!!!! Zwracam uwagę też na florę bakteryjną , żeby dźwigać odporność u was bo wyregulowane jelita, usunięte bakterie patogenne i wyrównana flora grzybicza to 70 % procent naszej odporności!!!!!I to nie jest mój wymysł tylko jest to poparte już moją ponad 10 letnią praktyką a i swoim osobistym doświadczeniem, ale tutaj trzeba samodyscypliny, ja sam za Pana nie zrobię nic, jestem od wskazania poprawnej drogi, i zawsze mówiłem pytać od tego tutaj jestem!!!Mnie naprawdę bardziej kręci efekt i radość klienta, jeżeli się stosuje do moich zaleceń i widzi tego poprawę, niż odpisywanie na tak prymitywną opinię aby tylko (usunięte przez administratora) i nie mieć sobie nic do zarzucenia!!!!!Narzędzia, żeś Pan dostał, Katalog z naszymi zaleceniami, fachowa literatura do poczytania, w każdej chwili personel dostępny by odpowiedzieć na jakiekolwiek wątpliwości!!!! ale po co lepiej było wpatrywać się w telefon przez 4 godziny!!! zrobił przeciwciała i heja!!!!Tutaj naprawdę pracują pasjonaci, którzy cały czas się dokształcają!!!!Co do wywalenia kasy....Czekam aż osra Pan w sieci lekarzy, którzy powpisywali leki powodujące przy tym również efekty uboczne i wydaną kasę, z których pasą się koncerny farmaceutyczne!!!Cena za zabieg jest ustalona tak, abym mógł opłacić czynsz w centrum miasta opłacić ZUS i pensje dla pracowników, zapewnić Wam godne warunki do przebywania w moim Gabinecie i oczywiście zakres terapeutyczny, nie wliczam już w to Naszego dorobku naukowego, którym dzielimy się z klientami za darmo, a za taką wiedzę słono trzeba płacić po różnych instytucjach!!!!!Na końcu wykonujemy badanie na niedobory tkankowe w organizmie, aby uzupełnić i zregenerować to co zniszczyły patogeny i mówiłem, że jest to proces u kogoś trwający 4 miesiące u kogoś jak w moim przypadku dwa lata!!!!I tak jak Pan żeś wspomniał, jesteś Pan a raczej byłeś na początku walki o swoje zdrowie. I wiem kim Pan jesteś, miej Pan (usunięte przez administratora)się podpisać bo (usunięte przez administratora) w intrenecie anonimowo każdy potrafi, niszcząc tym samym dobre imię GABINETU, NA KTÓRE NIE POZWOLĘ, nie mam i niemiałem nigdy nic do ukrycia przed klientami, komuś pasowały moje zasady, trzymał się ich zawalczył o siebie i zakończyło się to sukcesem, i jest już takich klientów nie w setkach ale tysiącach!!!!Ktoś stwierdził, że za dużo wymagam nie da rady rezygnował...ale zawsze przedstawiałem wszystko na początku i mówiłem będzie ciężko, trudno zmienić swoje nastawienie styl życia, odżywiania, ale to części składowe bez których nie ruszymy dalej!!!Pomimo wszystko życzę zdrowia! z wyrazami największego szacunku właściciel
Były pacjent
07.03.2025 08:49
Byłem na leczeniu boreliozy. Skończyłem leczenie borelli i koinfekcji, nie wiele było lepiej a potem wróciło wszystko. Wydałem 4tys zł z dojazdami i żałuję tego.