Nie polecam tego pracodawcy. Na początku rozmowy przed przyjęciem do pracy, obiecują dużo rzeczy. Jednak jak już się zatrudnisz to zachodzą zmiany. Dają cały czas umowę na zlecenie którą przedłużają co miesiąc. Niby okres próbny u nich trwa 2 mies. ale umowa na zlecenie nagle jakimś cudem przedłuża się na kolejne miesiące. Jak próbujesz z szefem pogadać o tym, to ciągle Cię zbywa nowymi powodami. Trzeba chodzić prosić o podpisanie przez szefa umowy bo można i kilka tygodni być bez żadnej umowy na piśmie. Co chwilę zwiększają pracownikowi zakres jego obowiązków aż dochodzi do tego, że pracownik ma robić to co wcześniej robiły 3 inne osoby, za pensję 1 osoby. A jak pracownik zaczyna upominać się o swoje, to nagle umowa nie jest przedłużana. Do tego szef ciągle namawia pracowników i naciska nowe osoby żeby przeszły na B2B. Co w tej firmie (Knieja Sp. z o.o.)jest totalnie nieopłacalne. Nawet starych pracowników (takich na umowie o pracę) potrafi zwolnić z byle powodu. Nie polecam tego pracodawcy.