Zbliżył się termin wykonania elewacji a właściciel dwa dni przed wejściem z robotami przestał odbierać tel i odpisywać SMS. Przez co budynek na zimę nie ocieplony . Jak najdalej od tej firmy !!! Z innymi godzić się na robotę po podpisaniu umowy z dużymi karami za niedotrzymanie terminu. Tylko tak
Kuba
25.02.2023 08:15
Ta firma to jakaś popierdulka. Wspólnik jakiś niby kuzyn potem ze brat. Potem sie okazuje ze nie kuzyn, kręcą i kręcą. Robią tam ukraince, niby 6 ekip ale do tynków walą tyle wody ze to schnie 2 miesiace. Poza tym wciskają kit ludziom że robia najlepsze tynki. Nigdy nie bierzcie lekkiego tynku gipsowego.
Kajko
08.12.2022 09:40
Jeśli chodzi o samą jakość tynków to średnia, właściciel wcisnął mi tynki lekkie gipsowe i to jest miękkie dziadostwo. Poza tym mam je w garażu i w piwnicy gdzie zarzekał się że nic się nie będzie działo, a ja ich nie mogę dosuszyć.Nie wiem po jaki (usunięte przez administratora). wciskają ludziom ten lekki tynk. chyba żeby się lepiej robiło i wydajniej .
Nie polecam. Właściciel firmy nie odpowiedzialny terminy pomiaru budowy przekładał kilka razy czekałem nie zjawiał się. Teraz jak dzwonię nie odbiera telefonów.
Zostaw merytoryczną opinię o Raj-Bud Góra Dawid