Firma występuje jeszcze pod nazwą wiprobet sp. z o.o oraz wiprobet maszyny sp.z o.o. jest to ta sama firma (dane z KRS). Jeśli masz zamiar pracować w tej firmie to dobrze się zastanów. Jedyny dojazd to własne auto. Pracodawca proponuje podstawę w postaci najniższej krajowej plus premia ale nigdy nie wiadomo jaka ona jest więc nie wiesz dokładnie ile zarobisz. urlop płacony wg własnego "widzi misie ". nadgodziny czasem się zdarzają ale też nie wiesz ile za nie dostaniesz. Praca na umowę o pracę ale lepiej chyba robić na umowę zlecenie, dlaczego? bo w każdej chwili możesz spie.... stamtąd. Odejście z umowy o pracę jest bardzo problemowe. Pracownicy szeregowi otrzymują 100- 200 zł mniej niż operatorzy maszyn, na których firma "stoi". Chcesz pracować jako operator to może 2300 dostaniesz a do Białegostoku 20 km w jedną stronę- pewnie się opłaca :). Nie ma z kim współpracować jesteś zostawiony sam sobie potem wyciągają tylko konsekwencje. Jeśli coś wiesz, umiesz zrobić, to nawet nie wychylaj się i nie rób bo szef i tak cię uwali, takie osoby są eliminowane natychmiast. Najlepsze jest to, że w razie problemów szef nakazuje aby dzwonić do niego lecz kiedy to zrobisz to przychodzi i opie.... ciebie za to, że dzwoniłeś. Ponadto "permanentna inwigilacja" jak mówił Stuhr w "Seksmisji" kamera na kamerze a wszystko w imię bezpieczeństwa. Ogólnie - wg mnie praca ciężka i niewolnicza jak przy betonach. Przemęczyłem się w tej firmie prawie dwa lata i w końcu uwolniłem się od niej. NIE POLECAM - chyba, że jesteś desperatem :))