Niestety nie pochwalę współpracy z firmą...zorientowałam się, że kręcą z zusem, obiecują co innego niż robią. stawki bez szału też w porównaniu z innymi firmami. tu nie wrócę na pewno.
Zus jest płacony od przeciętnej krajowej za okres oddelegowania. Odnośnie powrotu do firmy, każdy ma swój rozum i swoje sumienie;),gdy się jeździ na zlecenia tak chorym trudno znaleźć ofertę i ponosić ryzyko za zleceniobiorcę.
@Jaga503 a tak ogólnie jak oceniasz atmosferę pracy? Z góry dzięki :)
dzwonią tylko jak potrzebują na już na teraz a poza tym, mają pracownika w (usunięte przez administratora)
Polecam serdecznie współpracę z firma Serana, jest to firma solidna, współpraca przebiega bardzo dobrze, z warunków finansowych jestem również zadowolona, Jaga 503
Uważasz, że przedsiębiorstwo Serana Sp. z o.o. sp.k. w mieście Warszawa to jeden z najlepszych polskich pracodawców? A może się z tym nie zgadzasz? Dodaj komentarz i napisz jak jest w tej firmie naprawdę. Twoja opinia ma znaczenie.

Jak się pracuje w Serana Sp. z o.o. sp.k.?
Zobacz opinie na temat firmy Serana Sp. z o.o. sp.k. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Serana Sp. z o.o. sp.k.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!