Nie polecam i potwierdzam opinie Marka. Na początku ładnie, pięknie. A później to należnej kasy nie można się doprosić. Opóźnienia po miesiąc czasu to standard. Po 6 miesiącach podziękowałem za współpracę. Uwaga na Pana Łukasza. Ściemniacz i bajerant jakich mało. Są lepsze firmy w okolicy. Szkoda na nich czasu i zdrowia.
Nie uważam aby mój staż był spory w tej firmie ale nie mam im nic do zarzucenia. To na co się umówiliśmy zawsze dostałem. Oczywiście zdarzają się jak w każdej firmie drobne nieporozumienia ale zawsze dochodziliśmy do jakiegoś kompromisu. @Paweł może zamiast usprawiedliwiać swoją nieudolność przyznaj się za co cię (usunięte przez administratora)
ciekawi mnie bardzo co znaczą te "drobne nieporozumienia", jakiej dokładnie kwestii dotyczą, możesz rozwinąc?
A jesteś zainteresowana praca w tej firmie? Jeśli tak co co szkodzi spróbować? Pojedziesz na jeden kontrakt i najwyżej zrezygnujesz jeśli coś ci się nie będzie podobało. Z tego co wiem nikt nie narzekał że mu nie wypłacili jak nie chciał jechać na kolejny projekt. No chyba że coś nawywijał (podejrzewam że @Paweł z @Markiem należą do tej grupy)... Jeśli ktoś jest sumienny w tym co robi to raczej nie będzie rozczarowany. Jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził.
Uwaga na ta firmę spóźnia się z wypłatami nawet do 1,5miesiaca jak do wyjazdu to nawet zwrócą Ci za dojazd natomiast później nie odbierają telefonów, przestrzegam przed tą firmą.
Pracowałem tam 2 lata na Holenderskich kontraktach. Nigdy nie myło opóźnień. Kasa co tydzień wpłacana na konto bo zmusza do tego prawo w Holandii. Chyba pomyliłeś firmy...
Jak się pracuje w Austenit Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp.K.?
Zobacz opinie na temat firmy Austenit Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp.K. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.